Master of Business Administration (MBA)

Empire State College, State University of New York

A Képzés Leírása

Hivatalos Leírás

Master of Business Administration (MBA)

Empire State College, State University of New York

A Master of Business Administration program célja a törekvő és közép-karrier menedzserek arra törekednek, hogy fokozzák az analitikus, döntéshozatali és kommunikációs készségek komplex szervezeti környezetben. Diákjaink érett, motivált felnőttek, akik a tapasztalataik és a hozzáértésükhöz igazodó, posztgraduális képzési programot keresnek. Olyan magánszemélyeket képviselnek a nonprofit és a non-profit szektorban, akik nagyobb jelentőséget tulajdonítanak szervezetüknek, és nagyobb felelősséget vállalnak.

Posztgraduális kredit az előzetes tanuláshoz

Ebben a 48 kredit programban a vezetői menedzsment és a vezetői készségek fejlesztése, valamint a vezetés legfontosabb funkcionális területeit reprezentáló 16 három kredit kurzus teljesítése. Azonban már eddig is értékes tudást szereztél a vezetői tapasztalatain keresztül. Akadémiai felmérések segítségével akár 16 tananyagtartományban akár nyolcból is nyerhet hitelt.

A nyolc tartalmi terület: számvitel és pénzügy, vezetői döntéshozatal, vezetői közgazdaságtan, menedzsment információs rendszerek, műveletmenedzsment, marketing menedzsment, emberi rendszerek és viselkedés, valamint nagy teljesítményű menedzsment.

A program sikeres pályázói elvárják, hogy tapasztalataikból fejlett szintű ismereteket szerezzenek. Általában a hallgatók 6-12 kreditet, vagy összesen 24 kreditet keresnek.

Rugalmas online tanulmány

Az MBA programban elsősorban az on-line tanfolyamokon keresztül végez munkát. Ez a formátum nagy rugalmasságot és interaktivitást biztosít, lehetővé téve Önt, hogy kapcsolatot tartson az oktatójával, a kari mentorral és a diákjaival a legmegfelelőbb időpontokban. A kurzus tudományos forrásainak teljes skáláját a nap vagy a hét bármelyik napján elérhetővé teszi.

Ez magában foglalja az összes kurzusinformációt, vitafórumokat, a teljesen online könyvtári forrásokhoz való hozzáférést és a "high end" fejlesztéseket, beleértve az önértékelést, a szimulációkat és a modellezést (adott esetben).

Rezidenciák: esélyed a hálózatra, együttműködésre és tanulásra

Három rövid távú, állami tartózkodási hellyel rendelkező diák és tanár együttesen két napig tart. Ezekben a lakóépületekben lehetősége nyílik arra, hogy találkozzon más MBA hallgatókkal és lépjen kapcsolatba az ország és az ország egész területén. A rezidenciák felkínálhatják a lehetőséget, hogy szemtől-szemben találkozzanak másokkal hasonló tudományos és szakmai érdeklődéssel és az MBA karokkal.

A rezidens tapasztalatok kiegészítik azokat az online kurzusokat, ahol az egyéni és a csoportos interakciók fokozzák a hallgatók tanulását, a csapatmunka készségek fejlesztésétől a szóbeli prezentációkig.

A rezidenciák a program kezdetekor két kurzussal kapcsolódnak: az üzleti környezet vizsgálata és az ügyvezető értékelés és fejlesztés, a vezetői érvelés (a program közepén) és a stratégiai vezetői vezetés (a program végén). Ebben az utolsó rezidensben bemutatja a program végső projektjét.
Az intézmény az alábbi területeken kínál képzéseket:
  • Angol
Időtartam és Ár
This course is Tanulás On-line és a Campuson (kombinálva)
Start Date
Kezdet
szept. 2019
Duration
Időtartam
Részidős
Locations
Amerikai Egyesült Államok - Saratoga Springs, New York
Kezdet : szept. 2019
Jelentkezési határidő Kérj Információt
A befejezés dátuma Kérj Információt
Dates
szept. 2019
Amerikai Egyesült Államok - Saratoga Springs, New York
Jelentkezési határidő Kérj Információt
A befejezés dátuma Kérj Információt