Master of Business Administration (MBA)

Általános információk

Program leírás

Program áttekintése

A Master of Business Administration (MBA) program a hallgatók egy kihívást jelentő tanterv és felkészülés a vezetés a karrier mindenféle üzleti és állami szervezetek. Ez a szakoktatási program hangsúlyozza az analitikai, technikai és viselkedési eszközök alkalmazását a szervezeti problémák megoldására. A tanfolyamon elvégzett tanfolyamon belül a diákok megtanulják az alapvető üzleti koncepciókat az üzleti szférában. Vezetés és csapatmunka, a technológia megfelelő alkalmazása, vállalkozói megközelítések, valamint a globális és etikai tudatosság integrálódnak a program egészébe.

Pálya lemondás. A program 24 kreditóra alapképzésre, 21 kreditóra szükséges alap tanfolyamokra, 9 kreditóra koncentrációs tanfolyamokra tagolódik. Az alap tanfolyamok legfeljebb 24 óra erejéig el lehet tekinteni az azzal egyenértékű egyetemi vagy posztgraduális kurzusoktól, amelyek egy regionálisan akkreditált intézményen belül, az elmúlt öt évben C vagy magasabb fokozattal rendelkeznek. Felmentés nélkül a program hossza 54 óra hitel.

Számítógépes jártasság. Az MBA program sikeres elvégzéséhez a hallgatóknak ismerniük kell az alapvető számítógépes technológiát. Lásd az egyetemi tudományos tanácsadót további információkért.

Hitelek átruházása. A hallgatók legfeljebb hat órányi hitel jóváhagyott posztgraduális képzést küldhetnek egy regionálisan akkreditált intézménytől. Minden átutalási tanfolyamot az elmúlt öt évben B vagy magasabb fokozattal kellett elvégezni. Az akadémiai átiratok értékelését és az átadási kurzusok artikulációját a megfelelő tudományos osztálynak kell jóváhagynia.

MBA on-campus tanfolyam, beleértve

 • Alapítvány tanfolyamok
 • Core tanfolyamok és
 • Egy koncentráció

Koncentrációja

 • Pénzügyi koncentráció
 • Általános vezetői koncentráció
 • Információs rendszerek koncentrációja
 • Marketingkoncentráció
 • Interdiszciplináris koncentráció

MBA Távoktatási Tanfolyam

 • Alapítvány tanfolyamok
 • Core tanfolyamok
 • Plusz az interdiszciplináris koncentráció

Utoljára frissítve Szeptember 2017

Az iskoláról

A Lutgert College of Business befejezte az első évtizedben a történelem floridai Gulf Coast University, ez egy izgalmas időszak az életében főiskolán. Mi tovább halad a tervezési és építési Lutgert Ha ... Tovább

A Lutgert College of Business befejezte az első évtizedben a történelem floridai Gulf Coast University, ez egy izgalmas időszak az életében főiskolán. Mi tovább halad a tervezési és építési Lutgert Hall, a jövő otthona a College of Business. Mi kovácsolás fontos tudományos és az üzleti közösség kapcsolatokat a helyi, regionális, és nemzetközi szinten, hogy kiteszi a hallgatók, oktatók és dolgozók az aktuális üzleti gyakorlat a különböző gazdaságok és kultúrák. Ami a legfontosabb, továbbra is vonzza a magas színvonalú oktatói szentelt oktatási és ösztöndíjrendszer, amelyek rávilágítanak élénk, megfelelő üzleti oktatás mind a graduális és posztgraduális szinten. A akkreditációjának AACSB International, a "gold standard" az amerikai üzleti iskolák, biztosítja a jelenlegi és a leendő hallgatók az elkötelezettségünket, amellyel a minőségi üzleti oktatási tapasztalat szolgál majd őket is a 21. század globális gazdasági környezetben. Mi vagyunk energiával a lehetőséget, hogy elősegítse a szakképzett munkaerő a Southwest Florida, és azon túl. Küldetés A floridai Gulf Coast University College of Business Lutgert elkötelezett a technológiailag progresszív oktatási programok és szolgáltatások célja, hogy fokozza a készségek és képességek az egyetemi hallgatók és a dolgozó szakemberek számára az öt-megyei régióban a Southwest Florida. Elérjük ezt a sokféle rugalmas partnerségek, programok, valamint ösztöndíj egy "második kör" nemzetközi partnerségi modell, hogy hidat az egyetem és a hazai és a nemzetközi közösség egy technológiailag fejlett és a gyorsan változó világgazdaságban. Látomás A Lutgert College of Business segít új mércét állított fel a kiválóság és a tudományos programok, kari teljesítmények, és a diákok sikere, miközben folyamatosan tükrözi a dinamikus környezetet a modern üzleti lehetőségek. A kollégium a partnerségi modellt külső üzleti tevő lesz a nemzeti irányadó, amely folyamatosan hoz új, nagyteljesítményű tudást a mi főiskolai és egyetemi tanulás. A főiskola lesz a nemzetközi vezető szerepet tölt be innovatív módon integrálja a technológia és a globális tudatosságot a üzleti oktatás tapasztalat. Kevesebb