Master of Business Administration (MBA)

Általános információk

Program leírás

Master Of Business Administration (MBA)


Ahhoz, hogy versenyezhessenek a mai globális üzleti környezetben, a vállalatok keressenek olyan vezetőket, akik tehetségeik ötvözik a hagyományos üzleti diszciplínákat a kritikus alapvető kompetenciákkal. Míg a GWU MBA fejleszti az alapvető kompetenciáit, sikerünk végső mércéje az a képesség, hogy elérje a kívánt karrierlehetőséget.


Ennek az egyedi tantervnek az alapelve, hogy jelentősen megváltoztassa gondolkodásmódját és munkáját. Ez betekintést nyújt a viselkedésedhez, és azt vagy az Ön alkotóit - a folyamatos személyes és szakmai fejlődésre koncentrálva, miközben értéket ad a szervezetnek.


Az MBA tanfolyam úgy van felépítve, hogy a hallgatók olyan jól működő üzleti és vezetői készségekkel rendelkezzenek, amelyek a sikeres osztályvezetéshez, megosztáshoz és szervezeti vezetéshez szükségesek. Az MBA fokozat rugalmassága lehetővé teszi a hallgató számára, hogy hangsúlyozza egy tanulmányi területen. A 36 órás órai tanterv tartalmaz 30 órás szükséges alap tanfolyamot és hat órát választani a különböző területeken.


Miért van szüksége MBA diplomára?

 • Felkészülni az üzleti adminisztrációra vonatkozó karrierlehetőségekre olyan speciális területeken, amelyek az üzlet és a környezet széles körű megértésén alapulnak.
 • Annak érdekében, hogy szakképzettséget szerezzen személyes és karrier céljai elérésében.
 • Olyan eszközök és gyakorlati technikák elsajátítása, amelyek az üzleti problémákat elemző gazdasági, társadalmi, jogi és etikai tényezők elemzésére szolgálnak.
 • A gyakorlati készségek elsajátítása a globális világban megjelenő technológiai és vezetői újítások kihívásainak kielégítésére.
 • Az üzleti életben működő funkcionális területek alapos megismerése.
 • Fejleszteni és növelni a csapat-alapú tevékenységek képességét a változatos munkaerő kezeléséhez.
 • Növelje a jelenlegi munkájához kapott fizetést, és növelje jövőbeni keresőképességét. A posztgraduális képzés, magasabb induló fizetés, mesteri végzettséggel rendelkezők általában 10-20 százalékos díjat kapnak az alapfokú végzettségűeknél.
 • A jelenlegi szervezeti struktúrán belüli előrehaladás lehetőségeinek megteremtése.
 • Annak érdekében, hogy több piacképes legyen az Ön által választott jövőbeli munkáltatók számára.


A Gardner-Webb Egyetem elkötelezett abban, hogy olyan tanulmányi programot biztosítson, amely egyértelműen az MBA diplomások számára előnyös, amikor más, a mai dinamikus üzleti környezetben versenyez.


Az egyetem 36 féléves óradíjú tanulmánya úgy van felépítve, hogy a hallgatóknak dolgozói legyenek az üzleti ismeretek és a vezetői képességek, amelyek a sikeres szervezeti, divíziói és szervezeti vezetéshez szükségesek. Azok a hallgatók, akik augusztusban kezdődnek és sikeresen teljesítenek két ősszel, tavasszal és nyáron két kurzust, második tanulmányi nyár végén, két évvel a program megkezdése után. Tanfolyamokat kínálnak esti órákban.


Az MBA elismert, mint a szakmai diplomás célja, hogy fokozza a hatékonyság felső szintű vezetői pozíciókat egy üzleti környezetben. Sokan, akik pályafutásuk céljait a nonprofit környezetben is folytatja az MBA diplomát. A posztgraduális tanulmányok az üzleti életben nem csak segítik az egyéneket, hogy teljesítsék a karrierfejlesztés és a személyes növekedés céljait, hanem hozzájárulnak a magánvállalati piaci rendszer fokozott elismeréséhez.


Cél


A hatékony vezetői magatartás a döntéshozatalban használt ismeretek és készségek függvénye. A sikeres adminisztrátornak nemcsak tudnia kell a saját szakterületéről, de a mások professzionális területeiről is komoly ismereteket kell szereznie. A hallgatók az MBA program várhatóan dolgozzon ki egy működő ismeretek a számvitel, a pénzügyek, az emberi kapcsolatok és a viselkedés, a közgazdaságtan, a marketing, a termelés, az üzleti jog és a nemzetközi üzleti.


Az alkalmazott természetű MBA program képzést biztosít a vezetés olyan gyakorlati technikák alkalmazásával, amelyeket a hallgatók könnyen fel tudnak használni meglévő pozícióikban. A diákok megtanulják, hogy innovatívak legyenek a problémák megoldásában és a döntések meghozatalában. A program egyedülálló lehetőséget kínál arra, hogy olyan tanulókkal tanuljon, akik hasonló érdeklődéssel rendelkeznek, és tanulni másoktól, akik változatos munkatapasztalattal rendelkeznek.


A Master of Business Administration program célja, hogy megfeleljen az alábbi célok:

 • Készüljön fel az egyének számára az üzleti adminisztrációban való karrierre, olyan speciális területeken, amelyek az üzlet és a környezet széles körű megértésén alapulnak.
 • Gyakorlati technikákat biztosítsanak a gazdasági, társadalmi, jogi, politikai, globális és etikai tényezőket érintő üzleti problémák alternatív megoldásainak elemzésére.
 • Készítsen gyakorlati készségeket a változó technológia és a vezetői innovációk kihívásainak kielégítésére.


Tanterv


Ma a menedzsereknek készségük van elemzésre, problémamegoldásra, interakcióra és kommunikációra. A problémamegoldás megközelítéseit a program egészében a tudományos fogalmak és elméletek gyakorlati alkalmazása révén hangsúlyozzák. A hallgatók megtanulják, hogy innovatívak legyenek a problémamegoldás megközelítéseiként a csapatmunkát, a kommunikációs készségeket és a számítógépes alkalmazásokat igénylő feladatokon keresztül. Master of Business Administration (MBA)

Utoljára frissítve márc. 2020

Az iskoláról

Godbold Graduate School of Business A mai üzleti világban gyorsan változik, hogy megfeleljen az igényeknek és lehetőségeknek az új technológia és a globális kérdéseket. Kérdések, mint a globális gazda ... Tovább

Godbold Graduate School of Business A mai üzleti világban gyorsan változik, hogy megfeleljen az igényeknek és lehetőségeknek az új technológia és a globális kérdéseket. Kérdések, mint a globális gazdaság, a kommunikáció, az ügyfélszolgálat, és a kereszt-funkcionális menedzsment parancs kiemelt. Válaszul, Gardner-Webb Egyetem kifejlesztett három innovatív posztgraduális üzleti programok nevelni a férfiak és nők hatékonyan versenyezni a holnapi üzleti világban. A posztgraduális üzleti diplomáját a Gardner-Webb University segít elérni a potenciális nagyobb munkával való elégedettség, a magasabb jövedelem, a megnövekedett felelősség, és az önmegvalósításhoz. Gardner-Webb University elkötelezett amellett, hogy a minőségi oktatás révén a Graduate School of Business szakok. A Gardner-Webb University Graduate School of Business kínál három különböző fokban és egy tanúsítvány program: Master of Business Administration (MBA), International Master of Business Administration (IMBA), és a Master of Számvitel (MACC), valamint az MBA Plus tanúsítvány. Két további programok és közösen kínált a School of Divinity (MDiv / MBA), valamint a School of Nursing (MSN / MBA). A Graduate School of Business Programok kifejezetten igényeinek kielégítése érdekében dolgozó szakemberek, akik új utakat keresnek, hogy versenyképes maradjon a változó környezet az üzletből. Az osztályok tervezett, hogy azáltal, hogy két osztály szemeszterenként, akkor a teljes mértékben csak két évben. Minden osztály megfelel csak egy este egy hét során ősszel és tavasszal félév, és heti két estén során minden öt hetes nyári ülésszakán. Számos üzleti szakok kínálják keresztül növekvő hálózata campusok és a helyszínen egész Észak-és Dél-Karolina, valamint a mi online lehetőségek. A Graduate School of Business igényel legalább 36 félév óra diplomás hitelek egy MBA vagy IMBA diplomát, és 30 óra félévében a MACC mértékben. Kevesebb