Master Of Business Administration (MBA)


Ahhoz, hogy versenyezhessenek a mai globális üzleti környezetben, a vállalatok keressenek olyan vezetőket, akik tehetségeik ötvözik a hagyományos üzleti diszciplínákat a kritikus alapvető kompetenciákkal. Míg a GWU MBA fejleszti az alapvető kompetenciáit, sikerünk végső mércéje az a képesség, hogy elérje a kívánt karrierlehetőséget.


Ennek az egyedi tantervnek az alapelve, hogy jelentősen megváltoztassa gondolkodásmódját és munkáját. Ez betekintést nyújt a viselkedésedhez, és azt vagy az Ön alkotóit - a folyamatos személyes és szakmai fejlődésre koncentrálva, miközben értéket ad a szervezetnek.


Az MBA tanfolyam úgy van felépítve, hogy a hallgatók olyan jól működő üzleti és vezetői készségekkel rendelkezzenek, amelyek a sikeres osztályvezetéshez, megosztáshoz és szervezeti vezetéshez szükségesek. Az MBA fokozat rugalmassága lehetővé teszi a hallgató számára, hogy hangsúlyozza egy tanulmányi területen. A 36 órás órai tanterv tartalmaz 30 órás szükséges alap tanfolyamot és hat órát választani a különböző területeken.


Miért van szüksége MBA diplomára?

 • Felkészülni az üzleti adminisztrációra vonatkozó karrierlehetőségekre olyan speciális területeken, amelyek az üzlet és a környezet széles körű megértésén alapulnak.
 • Annak érdekében, hogy szakképzettséget szerezzen személyes és karrier céljai elérésében.
 • Olyan eszközök és gyakorlati technikák elsajátítása, amelyek az üzleti problémákat elemző gazdasági, társadalmi, jogi és etikai tényezők elemzésére szolgálnak.
 • A gyakorlati készségek elsajátítása a globális világban megjelenő technológiai és vezetői újítások kihívásainak kielégítésére.
 • Az üzleti életben működő funkcionális területek alapos megismerése.
 • Fejleszteni és növelni a csapat-alapú tevékenységek képességét a változatos munkaerő kezeléséhez.
 • Növelje a jelenlegi munkájához kapott fizetést, és növelje jövőbeni keresőképességét. A posztgraduális képzés, magasabb induló fizetés, mesteri végzettséggel rendelkezők általában 10-20 százalékos díjat kapnak az alapfokú végzettségűeknél.
 • A jelenlegi szervezeti struktúrán belüli előrehaladás lehetőségeinek megteremtése.
 • Annak érdekében, hogy több piacképes legyen az Ön által választott jövőbeli munkáltatók számára.


A Gardner-Webb Egyetem elkötelezett abban, hogy olyan tanulmányi programot biztosítson, amely egyértelműen az MBA diplomások számára előnyös, amikor más, a mai dinamikus üzleti környezetben versenyez.


Az egyetem 36 féléves óradíjú tanulmánya úgy van felépítve, hogy a hallgatóknak dolgozói legyenek az üzleti ismeretek és a vezetői képességek, amelyek a sikeres szervezeti, divíziói és szervezeti vezetéshez szükségesek. Azok a hallgatók, akik augusztusban kezdődnek és sikeresen teljesítenek két ősszel, tavasszal és nyáron két kurzust, második tanulmányi nyár végén, két évvel a program megkezdése után. Tanfolyamokat kínálnak esti órákban.


Az MBA elismert, mint a szakmai diplomás célja, hogy fokozza a hatékonyság felső szintű vezetői pozíciókat egy üzleti környezetben. Sokan, akik pályafutásuk céljait a nonprofit környezetben is folytatja az MBA diplomát. A posztgraduális tanulmányok az üzleti életben nem csak segítik az egyéneket, hogy teljesítsék a karrierfejlesztés és a személyes növekedés céljait, hanem hozzájárulnak a magánvállalati piaci rendszer fokozott elismeréséhez.


Cél


A hatékony vezetői magatartás a döntéshozatalban használt ismeretek és készségek függvénye. A sikeres adminisztrátornak nemcsak tudnia kell a saját szakterületéről, de a mások professzionális területeiről is komoly ismereteket kell szereznie. A hallgatók az MBA program várhatóan dolgozzon ki egy működő ismeretek a számvitel, a pénzügyek, az emberi kapcsolatok és a viselkedés, a közgazdaságtan, a marketing, a termelés, az üzleti jog és a nemzetközi üzleti.


Az alkalmazott természetű MBA program képzést biztosít a vezetés olyan gyakorlati technikák alkalmazásával, amelyeket a hallgatók könnyen fel tudnak használni meglévő pozícióikban. A diákok megtanulják, hogy innovatívak legyenek a problémák megoldásában és a döntések meghozatalában. A program egyedülálló lehetőséget kínál arra, hogy olyan tanulókkal tanuljon, akik hasonló érdeklődéssel rendelkeznek, és tanulni másoktól, akik változatos munkatapasztalattal rendelkeznek.


A Master of Business Administration program célja, hogy megfeleljen az alábbi célok:

 • Készüljön fel az egyének számára az üzleti adminisztrációban való karrierre, olyan speciális területeken, amelyek az üzlet és a környezet széles körű megértésén alapulnak.
 • Gyakorlati technikákat biztosítsanak a gazdasági, társadalmi, jogi, politikai, globális és etikai tényezőket érintő üzleti problémák alternatív megoldásainak elemzésére.
 • Készítsen gyakorlati készségeket a változó technológia és a vezetői innovációk kihívásainak kielégítésére.


Tanterv


Ma a menedzsereknek készségük van elemzésre, problémamegoldásra, interakcióra és kommunikációra. A problémamegoldás megközelítéseit a program egészében a tudományos fogalmak és elméletek gyakorlati alkalmazása révén hangsúlyozzák. A hallgatók megtanulják, hogy innovatívak legyenek a problémamegoldás megközelítéseiként a csapatmunkát, a kommunikációs készségeket és a számítógépes alkalmazásokat igénylő feladatokon keresztül. Master of Business Administration (MBA)

Program oktatási nyelve:
 • Angol

3 további kurzus Godbold Graduate School of Business »

Ez a kurzus Nappali bejárós
Start Date
szept. 2019
Duration
Helyszínek szerint
Dátum szerint
Start Date
szept. 2019
Jelentkezési határidő

szept. 2019