Master Of Business Administration (MBA)

Általános információk

Program leírás

Valós készségek az üzleti sikerhez

Golden Gate University MBA programja elegyíti az alapvető üzleti tudományágak alapvető készségeit olyan alapvető készségekkel, mint a hatékony kommunikáció, a vezetői prezentációk és a csapatépítés. Ezeket a fogalmakat egy gyakorlati esettanulmány-keretrendszerben fogja alkalmazni, amely az osztálytermekben zajlik, és a tényleges vezetési tapasztalatokra emlékeztet. Szakértő oktatók, akik a Bay Area néhány legsikeresebb üzletágában is dolgoznak, betekintést nyújtanak a sikeres vezetővé válásához.

137352_pexels-photo-3184465.jpeg

Áttekintés

A Golden Gate University (GGU) MBA program előmozdítja vezetői képességét és üzleti ismereteit tevékenységalapú tanulási megközelítéssel. A kar tagjai szakosodott szakemberek saját területükön, és felkészítenek arra, hogy vezessenek a mai összetett üzleti környezetben.

A GGU MBA programja építi az üzleti ismereteit, vezetői képességeit és kontextuális ismereteit a gyakorlati képzés során. Integrált irányítási perspektívát biztosít, és lehetővé teszi, hogy testreszabja a programot a több koncentráció egyikével, hogy megfeleljen szakmai érdekeinek és céljainak. A koncentrálások magukban foglalják az üzleti elemzést, a vállalkozói készségeket, a projektmenedzsmentet és még a saját tervezésének lehetőségét is.

Az MBA program több mint fél évszázados elindítása óta a GGU úttörő szerepet játszik esti és online programokban dolgozó szakemberek számára karriercélok elérése érdekében. A saját tempójában folytathatja annak eldöntését, hogy hány tanfolyamot vegyen be egy adott trimeszterben, és tanulmányozza teljesen személyesen, teljesen online vagy mindkettő kombinációját.

A programban résztvevők a San Francisco Bay Area-ból, az Egyesült Államokból és több mint 50 országból származnak. San Francisco virágzó üzleti közösségének központjában, a Bay Area üzleti vezetőinek erős kapcsolatai és a több mint 70.000 diákok megkülönböztetett közössége, az oktatási tapasztalat és a rendelkezésre álló hálózatok páratlanok.

Tanterv

Alapítványi program - 6 egység

A két kurzusos alapítványi program alapot nyújt a haladó program mag- és koncentrációs tanfolyamokhoz. Az alapfokú kurzus követelményeinek egy részétől vagy mindegyikétől el lehet tekinteni, ha korábban már egy hasonló akkreditált egyetemi tanfolyamot befejeztek egy regionális akkreditált főiskolán vagy egyetemen, legalább „C” fokozattal. A hallgatókat fel lehet venni a haladó szintű program kurzusokra a teljes alapítási program befejezése előtt, de az alapok programját be kell fejezniük addig, amíg tizenkét egységet meg nem szereznek a haladó programban.

 • Az üzleti alapok
 • Adatelemzés a vezetők számára

Haladó program - 45 egység

 • Alaptanfolyamok - 33 egység
 • Ügyességi tanfolyamok - 12 egység

A hallgatókat arra ösztönzik, hogy a kurzusokat az alábbi sorrendben fejezzék be:

 • Vezetés és vezetés
 • Személyes vezetés
 • Kommunikáció és prezentációk
 • Csapatmunka a szervezetekben

Kontextuális tanfolyamok - 6 egység

 • Stratégiai elemzés és tervezés
 • Az üzleti háttér

Funkcionális tanfolyamok - 12 egység

 • Vállalati pénzügyek
 • Informatika
 • Marketing menedzsment
 • Üzemeltetés és ellátási lánc menedzsment

Capstone tanfolyam - 3 egység

 • Üzleti tervezés

koncentrációk

Általános koncentráció

Bármi legyen is a hallgató célja az üzleti világban, az általános koncentráció lehetővé teszi a hallgató számára, hogy az MBA programot személyre szabja.

A hallgatók bármelyik négy, 3 egységből álló kurzust választhatnak a GGU posztgraduális katalógusából, hogy egyéni tanfolyamot készítsenek. A választható választékainak köszönhetően a hallgatók kiválaszthatják azokat a kurzusokat, amelyek biztosítják a karrierjük során szükséges tudás- és készségkészletet. A hallgatók tanfolyamokat választhatnak a számviteli, közgazdasági, pénzügyi, informatikai menedzsment, nemzetközi üzleti, menedzsment, marketing, működési és ellátási lánc menedzsment, projektmenedzsment, közigazgatás, pszichológia vagy adózás területén.

Adaptív vezetői koncentráció

Ez a gyakorlaton alapuló koncentráció a kortárs vezetési és menedzsment elméletek megértésében tanítja a hallgatókat, különös tekintettel az alkalmazásra és a készségfejlesztésre. A hallgatók, akik ezt a koncentrációt készítik, jól felkészülnek a menedzsmentre, vezetésre és eredmények előállítására a mai összetett, globális üzleti környezetben.

Üzleti analízis koncentrációja

Célzott diplomás koncentráció, amelyet az MBA hallgatók számára terveztek az üzleti elemzés területén.

Az üzleti elemzés az elmúlt években felrobbant, és számos új lehetőséget kínál a vezetők számára, akik megértik az üzleti műveleteket és képesek felmérni a hatalmas mennyiségű adatot. Az Business Analytics Concentration célja az MBA hallgató, aki képesnek kell lennie arra, hogy adatelemző eszközöket és technikákat alkalmazzon mind a strukturált, mind a nem strukturált adatokra, kivonva azokat az információkat, amelyeket a szervezet felhasználhat a stratégiai döntéshozatalhoz. Azok a hallgatók, akik ezt a koncentrációt választják, bevezetik a speciális elemző eszközöket és technológiákat.

Vállalkozói koncentráció

Ambiciózus emberek számára, akik saját vállalkozást akarnak indítani és fejleszteni, és / vagy egy nagyobb vállalkozáson belül innovációt tudnak irányítani.

Ez a koncentráció lehetőséget kínál arra, hogy megtanulják, hogyan kell megtervezni, finanszírozni és irányítani egy új vállalkozást. A valós gyakorlati készségek a legújabb elmélettel kombinálva szilárd alapot teremtenek. A programban részt vevő hallgatók üzleti tervet készítenek vállalkozásukra, és rugalmasan választhatnak további kurzusokat az érdeklődésük támogatására.

Pénzügyi összefonódás

Analitikus diplomás koncentráció, amelynek célja az MBA hallgatók pénzügyi specialitásokra való felkészítése.

Bármelyik is legyen a hallgatók célja az üzleti világban, a vállalatirányítástól kezdve a tanácsadásig és a vállalkozói szellemig, a pénzügyi tanulmányok alapot adnak a döntéshozatali technikákhoz, amelyek hozzájárulnak vállalkozásuk pénzügyi helyzetének biztosításához a globális versenypiacon. A hallgatók megtanulják a tőke-költségvetés-tervezést, a tőkeszerkezetet, a befektetéskezelést és a rövid távú tőkekezelést. Egyedülálló módszerünk; A pénzügyi elméleti ismeretek és a széles körű gyakorlati tanulás kombinálása, a valós esettanulmányok és a legkorszerűbb számítógépes laboratóriumok felhasználásával lehetővé teszi a hallgatók számára, hogy hatékony és kompetens menedzser legyen bármely szervezetben.

Humánerőforrás-menedzsment koncentráció

A versenyképes globális piacon a sikerhez szükséges az emberi erőforrások hatékony kezelése. A hallgatók megtanulják megérteni az emberi erőforrások kérdéseit, amelyeket a technológia és a nemzetközi üzleti környezet okozott, és hogyan tudásaikat alkalmazzák a humán erőforrás szakemberekként a szervezetekben. A hallgatók a tanfolyamok között választják meg a munkaerő felvételét, képzését, fejlesztését, megtartását, kompenzálását és etikai irányítását.

Információs technológia menedzsment koncentráció

Fókuszált posztgraduális koncentráció, amelynek célja az MBA hallgatók felkészítése az informatika területén vagy az IT területén történő munkavégzésre.

Az információs technológiában való koncentráció bevezette a hallgatókat az informatika által lehetővé tett képességekbe, valamint az informatikai menedzsergel kapcsolatos kihívásokba. A hallgatók megtanulják az informatikai kezdeményezések kiválasztását és tervezését, az adatelemzés alkalmazását az üzleti problémákra, valamint az üzleti környezetben a biztonsággal és a magánélettel kapcsolatos kérdések kezelését. A befejezés után a hallgatók megértik, hogyan lehet az IT-t hozzáigazítani az üzleti igényekhez, és hogyan teszi lehetővé az IT az üzleti értéket.

Marketingkoncentráció

Alapvető diplomás koncentráció, amelynek célja az MBA hallgatók felkészítése a gyorsan változó marketing területén a sikerre.

Az üzleti élet központi tudományágának tekintik a marketing kihívásait és gyakorlatait a modern üzleti környezet változásaival együtt. Ez a koncentráció felkészíti a hallgatókat a marketing funkció irányítására a magán- vagy állami szektorbeli üzleti szervezeteken belül. Az általános menedzsment és marketing technikák, például a piackutatás és a piactervezés, a jelenlegi trendekkel és technikákkal, például a digitális marketing, a szociális média és a növekvő mobil marketing trendekkel foglalkoznak.

Projektmenedzsment koncentráció

A strukturált diplomás koncentráció célja, hogy vőlegény MBA hallgatók karrierjét a projektmenedzsment

Golden Gate University a PMI® tagja.

A koncentráció a Projektmenedzsmentben lehetővé teszi a hallgatók számára, hogy többszörös készségekre támaszkodjanak, beleértve a költségvetést, a konfliktusmegoldást, a kommunikációt, a projekt hatókörét, az erőforrások fejlesztését és felhasználását, a vezetést és a csapatépítést. A hallgatók a PMI® tanúsítvánnyal rendelkező oktatókból szereznek ismereteket. A tanfolyamok tartalma integrálva van a Projektmenedzsment Intézetbe, Útmutató a Projektmenedzsment Tudás Testületéhez (PMBOK®, Útmutató) - Ötödik kiadás, Projektmenedzsment Intézet, Inc., 2013. A hallgatók a tanfolyamokon át haladva előkészítik magukat a Project Management Professional (PMP®) tanúsító vizsga számára. A PM-koncentráció lehetőséget nyújt azok számára, akik projektmenedzsment készségek megszerzésével szeretnék építeni MBA fokozatú munkájukra. A tanúsítvány azoknak szól, akik esetleg dolgoznak és szándékoznak projektmenedzsment készségeket alkalmazni jelenlegi és jövőbeli szakmai erőfeszítéseik során.

A PMP® a Project Management Institute, Inc. bejegyzett védjegye.

Közigazgatási koncentráció

A fokozatos diplomás koncentráció célja az, hogy felkészítse az MBA hallgatókat a közszektor bürokráciájának megismerésére.

A közszféra szolgáltatásainak kiszervezése üzleti és nonprofit szervezetek számára növeli a magánszektor vezetőinek szükségességét, akik megértik, hogyan működik az állami bürokrácia. Ez a koncentráció biztosítja a hallgatók számára a szükséges készségeket és ismereteket ahhoz, hogy sikeresek legyenek a közigazgatásban, és azt alkalmazzák, amit megtanultak ahhoz, hogy a közszektorhoz a magánszektor menedzserének szemléletmódján alapuljanak. A hallgatók megtanulják kezelni a pénzügyeket egy nonprofit társaságban, a munkaerő-gyakorlatokat az állami szektorban, valamint üzleti tevékenységet folytatni a közigazgatáshoz kapcsolódó jogi bürokrácia közepette.

Koncentráció deklarálása

A hallgatók legfeljebb két koncentrációt deklarálhatnak egy adott képzési programban. A kettőnél több összefonódást bejelenteni kívánó hallgatóknak dékánhoz kell fordulniuk jóváhagyás céljából. A hallgatói oklevelek felsorolják azokat a koncentrációkat, amelyeket sikeresen teljesítettek a diploma megszerzésekor. A hallgatók nem mondhatnak be további koncentrációkat a fokozat megszerzése után.

137353_pexels-photo-3184405.jpeg

Felvételi követelmények

GMAT / GRE

A GMAT / GRE NEM szükséges azon pályázók számára, akik több, mint 5 éves szakmai tapasztalattal rendelkeznek (és egy regionális akkreditált amerikai intézményből származó diplomával vagy azzal egyenértékű elismert külföldi intézménnyel rendelkeznek). További mentességeket lásd alább.

Azok a pályázók, akiknek kevesebb, mint 5 év szakmai tapasztalata van, az egyetemi fokozat-átlagok és GMAT vagy GRE pontszámok alapján értékelik.

További mentességek a GMAT / GRE számára:

 • Mester vagy magasabb fokozat egy regionálisan akkreditált amerikai intézménytől.
 • Egyetemi diploma, amelynek GPA-ja legalább 3,2.
 • Tanúsított könyvelő (CPA) licenc.
 • Négy vagy több év katonai szolgálat.
 • Szakmai engedély vagy megnevezés, amelyet egy nemzetközileg elismert amerikai vizsga (például CMA, CIA) átadásával szereztek, és az Edward S. Ageno üzleti iskola dékánjának petíciója alapján kiadott jóváhagyást.

Tanulási eredmények

A diplomások az MBA program képesnek kell lennie arra, hogy:

 • Mutassa be az általános menedzsment "holisztikus" perspektíváját.
 • Mutassa be a vezetői és vezetői képességeket, például a csapatmunka, a kritikai gondolkodás és a problémamegoldás, a kommunikáció és a bemutatók, az öntudatosság.
 • Mester, és alkalmazzon általános irányítási elemzési folyamatokat és eszközöket a döntéshozatalhoz.
 • Integrálja a stratégiai üzleti célokat a versenyképes iparági dinamikán belül.
 • A stratégiai üzleti célok integrálása a társadalmi-politikai-gazdasági-ökológiai-globális környezetbe.
 • Megérteni a funkcionális területek hatását az üzleti és a megyei interakciókra.
 • Mutassa be az integrált üzleti szintű tervezést.

Költség és díjak

A becsült teljes tandíj: 49 050 - 55 590 USD

Nemzetközi ösztöndíjak

Golden Gate University a világ minden tájáról fogadja a hallgatókat, és ösztöndíjat kínál minden olyan képesített nemzetközi hallgató számára, akik beiratkoznak a Mesterképzésre, a Számviteli Iskolába vagy a Braden Adóiskolába. Azokat a hallgatókat, akik korábban nem vettek részt a Golden Gate University és teljesítik a felvételi kritériumokat, a felvételi folyamat során automatikusan figyelembe veszik nemzetközi hallgatói ösztöndíj vagy ösztöndíj formájában. A 2020-2021 tanévre korlátozott számú ösztöndíjat ítélnek oda a következő kategóriák mindegyikében:

A nemzetközi elnök tudósai - 15 000 dollár

A felvett hallgatók, akik legalább 3,5 összesített fokozatú átlaggal (CGPA) szereztek alapképzést, és akik igazolják az angol nyelvtudást, amit a TOEFL minimum 90, Duolingo pontszáma 120, PTE 65, vagy IELTS összetettének 7,5 értéke igazol. nem kerül sor 6,5-nél alacsonyabb alpontszámra. Azokat a hallgatókat, akik főiskolai diploma megszerzése után szereztek egyetemi diplomát, a fent leírtak szerint figyelembe veszik az összesített pontszám átlagának és az angol nyelvtudásnak. Egy nemzetközi elnök tudósára legfeljebb 15 000 dollárban részesülhet diplomájának befejezéséért, 5000 dollár per évente legfeljebb 3 egymást követő ciklusra.

Nemzetközi dékáni tudósok - 12 000 dollár

A felvett hallgatók, akik legalább 3,3 kumulatív pontszám átlaggal (CGPA) szereztek alapképzettséget, és akik igazolják az angol nyelvtudást, ezt igazolja a minimális TOEFL pontszám 85, Duolingo pontszám 115, PTE 62 vagy IELTS összetett 7,0, al nélkül A 6,0-nál kisebb pontszámot vesszük figyelembe. Azokat a hallgatókat, akik főiskolai diplomát szereztek a Bachelor fokozat megszerzése után, a fent említett kumulált pontszám átlag és az angol nyelv ismeretének felhasználásával kell figyelembe venni. Egy nemzetközi dékán tudósítója 12.000 dollárra jogosult diplomájának befejezéséhez, időszakonként 4000 dollárra, legfeljebb 3 egymást követő ciklusra.

Welcome Grant - 3000 USD

A felvett hallgatókat, akik legalább 3,0 kumulatív pontszám átlaggal (CGPA) szereztek alapképzettséggel, és akik igazolják az angol nyelvtudást, amit legalább a TOEFL pontszám 79, a Duolingo pontszám 100, a PTE 57 vagy az IELTS összetett 6,5 alapján igazolnak, figyelembe vesszük. . Azokat a hallgatókat, akik főiskolai diploma megszerzése után szereztek egyetemi diplomát, a fent leírtak szerint figyelembe veszik az összesített pontszám átlagának és az angol nyelvtudásnak. Az üdvözlő juttatásunk 3000 dollár egyszeri díjat jelent, amelyet a tandíjra alkalmaznak a beiratkozás első időszakában.

A fent felsorolt ösztöndíjak bármelyikét figyelembe kell venni:

 • A hallgatóknak teljes jelentkezésükkel és készen állnak a felülvizsgálatra 2020 őszére június 15-ig és 2021 tavaszi felvételére október 1-jéig.
 • A hallgatóknak olyan nemzetközi hallgatóknak kell lenniük, akik F vízummal léptek be az Egyesült Államokba, vagy saját országukban tanulnak. A J vízummal rendelkező hallgatók nem részesülhetnek ezen ösztöndíjakban vagy ösztöndíjakban.
 • Az elnök és a dékán ösztöndíjasait folyamatosan fel kell venni 9 vagy annál több egységbe, és kielégítő tudományos haladást kell fenntartaniuk, amint azt a 3,0 és annál magasabb összesített pontszám átlag elérése és fenntartása jelenti a beiratkozási idők során. Ezek az ösztöndíjak legfeljebb három egymást követő (3) időtartamra megújíthatók.
 • A hallgatók csak egy ösztöndíjat vagy támogatást kaphatnak. Pontosabban, az elnök és a dékán, az ösztöndíjak kedvezményezettjei nem jogosultak az üdvözlő támogatásra vagy az öregdiák áttételi támogatására.

A vízumképességi okmányok (közismert nevén I-20 forma) kiállítása előtt 1000 dollár amerikai tandíjat kell fizetni minden felvételt kérő hallgatótól. A betétet az első félév tandíjának jóváírják, és nem téríthető vissza. A tandíjat a következő időpontokban kell befizetni, különben a hallgatók elveszítik az ösztöndíjakat:

 • A 2020 őszi ösztöndíjak elsőbbségi kérelme 2020. június 15-én volt, de a GGU továbbra is elfogadja a pályázatokat.
 • Spring 2021 bevallása szerint - a tandíj letétet kell fizetni október 31.

A beiratkozás elhalasztása befolyásolhatja az ösztöndíj jogosultságát. Kérjük, további részletekért beszéljen a beiratkozási tanácsadóval.

___

További információkért kérjük, olvassa el itt található brosúránkat.

Utoljára frissítve aug. 2020

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket

Az iskoláról

For the second consecutive year, Washington Monthly ranks Golden Gate University America's #1 School for Adult Learners in its annual College Guide and Rankings. Golden Gate University prepares indivi ... Tovább

For the second consecutive year, Washington Monthly ranks Golden Gate University America's #1 School for Adult Learners in its annual College Guide and Rankings. Golden Gate University prepares individuals to lead and serve by providing high-quality, practice-based educational programs in Accounting, Law, Taxation, Business and related professions - as a non-profit institution - in an innovative and challenging learning environment that embraces professional ethics and diversity. Kevesebb
San Francisco , USA Online , Los Angeles , Seattle + 3 Több Kevesebb