Master Of Business Administration (MBA)

Általános információk

Program leírás

A Master of Business Administration (MBA) egy nemzetközileg elismert diploma, amelynek célja az üzleti és menedzsment karrierjéhez szükséges készségek fejlesztése. Az MBA értéke azonban nem korlátozódik szigorúan az üzleti világra. Az MBA azok számára is hasznos lehet, akik vezetői karriert folytatnak az állami szektorban, a kormányzatban, a magániparban és más területeken. Az MBA jelenleg a világ legnépszerűbb szakmai diplomája.

A legtöbb MBA program magában foglalja a tantárgyak "alap" tantervét, mint például a számvitel, a közgazdaságtan, a marketing és a műveletek, valamint olyan választható kurzusokat, amelyek lehetővé teszik a résztvevők számára, hogy saját személyes vagy szakmai érdekeiket kövessék.

A minőségi üzleti iskolák általában megkövetelik, hogy a jelölteknek legalább néhány éves szakmai tapasztalattal kell rendelkezniük az MBA program megkezdése előtt, és ez alól a Holy Family University sem kivétel. Ha azonban jelenleg nincs szakmai vagy felügyeleti tapasztalata, kérjük, tekintse át az Új szakemberek MBA programunkat.

Utoljára frissítve szept. 2020

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket

Az iskoláról

The world of business is fascinating and constantly evolving. The School of Business Administration prepares you for the future—regardless of whether you will be launching your business career, changi ... Tovább

The world of business is fascinating and constantly evolving. The School of Business Administration prepares you for the future—regardless of whether you will be launching your business career, changing career directions, starting a business, or considering graduate school. You will learn to embrace technology, view business through an increasingly global lens, and treat colleagues with respect and compassion. You will gain practical business experience through internships with employers in your field of study. Kevesebb