Master Of Business Administration (MBA)

Általános információk

Program leírás

Ról ről

Egy program a szakemberek számára alapvető üzleti készségeket fejleszt

A Master of Business Administration program tükrözi Husson hite, hogy a jó oktatás több mint elmélet és a könyvek. A végzős program célja, hogy fejlessze és erősítse a készségeket az elemzés, a döntéshozatal, és a vezetés. Aktív tantermek, a tényleges vezetői tapasztalatokhoz szorosan kötődő tanfolyamok, valamint a különféle tudományos és ipari háttéreket képviselő különböző hallgatói testületek hozzájárulnak a teljesebb és hasznosabb oktatáshoz. Programunkat a következők jellemzik:

Alapvető üzleti készségek fejlesztése

A Master of Business Administration program egy harminchat hitel-diplomás menedzsment tanterv célja, hogy fejlessze és erősítse készségeket az elemzés, a döntéshozatal, és a végrehajtás. A program a hagyományos számviteli, pénzügyi, műveleti és értékesítési területeken egyensúlyba hozza a figyelmet a kommunikációs készségek, az interperszonális kapcsolatok és a szervezet hatékony működéséhez elengedhetetlen vezető szerep fejlesztésére.

Diákok egy változatos háttérrel

A Master of Business Administration program, nincs egyetemi előfeltétele a diplomás szintű tanfolyam. A mûködõ szakemberek, akik bõvítõ fokozattal rendelkeznek, széles körben találják meg a programot, amely megfelel a folyamatos szakmai továbbképzésnek.

Szakmai program

Programjaink köré épülnek Önnek, kényelmes esti, hétvégi és online tanfolyamokkal, amelyek lehetővé teszik a munka és az otthoni élet egyensúlyát az MBA megszerzése során. A részmunkaidős hallgató két év alatt befejezheti a programot karrierleállás nélkül. A programot a Bangorban, a University of Southern Maine és Észak-Maine-i helyszíneken kínálják a Husson-i campuson, on-line és más off-campus helyszíneken.

Az általános mesterképzési programon túlmutató koncentrációk a következők:

 • Athletic Administration
 • Biotechnológiai
 • Adatelemzés
 • Általános / Corporate
 • Egészségügyi menedzsment
 • Vendéglátás és turizmus menedzsment
 • Szervezeti menedzsment
 • Kockázat kezelés

Az MBA program célkitűzései

Husson University MBA programja olyan posztgraduális üzleti program, amely sokféle hátterű diák számára alkalmas. A gyakorlati tanulás gyakorlati tapasztalatai és a gyakorlati tantermi oktatás biztosítja a hallgatók számára az alapvető üzleti készségeket, amelyek a szervezetek hatékony irányításához és vezetéséhez szükségesek.

Az MBA program befejezésekor a diákok:

 • a kompetenciák és ismeretek megjelenítése a kulcsfontosságú üzleti funkcionális területeken, beleértve a könyvelést, a pénzügyeket, a marketinget és a menedzsmentet
 • rendelkeznek a kommunikációs képességgel, mind verbálisan, mind írásban
 • hatékonyan és szakszerűen dolgozik a csapatokban
 • fejleszti a változatos és gyorsan változó globális üzleti környezet megértését
 • rendelkeznek készségekkel a szakmai kérdések azonosítására számos környezetben
 • a mennyiségi és minőségi elemzést alkalmazó döntéshozatali technikákat alkalmazzon a vezetési kérdésekre
 • elemezni és értékelni az etikai problémákat, amelyek az üzleti döntéshozatal minden szintjén előfordulnak
 • stratégiai elemzést végez mind elméleti, mind gyakorlati alkalmazással
Utoljára frissítve márc. 2020

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket

Az iskoláról

At Husson University, it’s all about you. You won’t be lost in a crowd. You’ll learn from professors who care about you. You’ll learn hands-on, earning a degree and skills that will prepare you for a ... Tovább

At Husson University, it’s all about you. You won’t be lost in a crowd. You’ll learn from professors who care about you. You’ll learn hands-on, earning a degree and skills that will prepare you for a rewarding, successful career. Best of all, Husson’s reputation for a first-class education and affordability mean you’ll be making a smart investment. Husson University... our mission is your success. Kevesebb