MBA Bevezetés

Az MBA Lincoln Egyetem szakmai fokozat. Úgy tervezték, hogy dolgozzon ki átfogó vezetői kompetencia, hogy a diplomások, hogy megbirkózzon a legkülönbözőbb üzleti helyzetek megfelelő a különböző háttérrel. A Lincoln University MBA program fenntartja erős nemzetközi figyelmet. Annak érdekében, hogy teljesítse a teljes küldetést, hangsúlyt helyeznek az egész program fejlesztése az egyén a koncentráció alapvető tudományágak és készségek, valamint a speciális területeken. A következő célokat határozták meg, és megfelelőnek ítélt:

  1. Felhasználása elemzési eszközök a mennyiségi és viselkedési tudományok;
  2. lefedettsége alapvető funkcionális területek üzleti stressz viszonylataik;
  3. Az épület rugalmas alkalmazkodóképesség a változó környezethez;
  4. A fejlesztés a hallgató azon képességét, hogy értékelje a társadalmi, politikai és gazdasági értékek;
  5. Haladás készségek csoportos együttműködés és a döntéshozatal;
  6. Kommunikációs készségek fejlesztése;
  7. fejlesztése egyfajta szakmai felelősség;
  8. A multinacionális szempontokat kapcsolatos valamennyi témakörben.

MBA ÁLTALÁNOS KÖVETELMÉNYEK

Az MBA tervezték, akik a motivációt, hogy folytassa posztgraduális szintű munka üzleti adminisztráció, függetlenül attól, hogy a következő területeken: a korábbi tanulmányok. A szükséges képzések korlátozódnak a hagyományos "alapítvány" és a "core" területeken annak érdekében, hogy lehetővé tegye a diákok a lehető legszélesebb választani választás alakítani a programot, hogy az egyéni igényeket. Ez a megközelítés összhangban van a korábban kitűzött nevelési célok. A rendelkezésre álló reprezentatív válogatást kurzusok a kapcsolódó területeken a számítógép-tudomány, gazdasági, társadalomtudományi és humán kiterjeszti a lehetőségeket megfelelő tanterv egyéni háttér és érdekeit.

Tudományos haladás KÖVETELMÉNYEK

Beiratkozott hallgatók az MBA program várhatóan megtartják fokozat megfelelő politika kielégítő előrelépés ismertetett az egyetem tudományos katalógus és az alábbi táblázat. Az ábra megadja a kritériumoknak megfelelő elérésére tudományos fejlődéshez nappali tagozatos hallgatók (nincs átutalások) az Egyetem MBA szak alapján megengedhető maximális számát félév hitel óra megkísérelt (részmunkaidős diákok értékelik arányosan részt vett egy program a diákok, akik megváltoztatták a programot fogják értékelni minden tanfolyamok hozott).

  • Egységek megkísérelt olyan kurzusok "egységek, amelyek a tanulók felmerült pénzügyi kötelezettségek, vagy amelyek olyan egyetemi ösztöndíj alapok már kifizetett.
Program oktatási nyelve:
Angol

1 további kurzus Lincoln University »

Ez a kurzus Nappali bejárós
Start Date
szept. 2019
Duration
54 Óra
Helyszínek szerint
Dátum szerint
Start Date
szept. 2019
Jelentkezési határidő

szept. 2019