Master Of Business Administration (MBA)

Általános információk

3 locations available

Program leírás

A Master of Business Administration (MBA) megnyitja az ajtókat a karrierlehetőségek messze túl a pénzügyi szektor. Tény, hogy az informatika, az energia, a gyógyszerek és az egészségügy olyan iparágak közé tartozik, amelyek a múlt évben kétjegyű növekedést tapasztaltak az MBA bérbeadásában, és az MBA diplomások foglalkoztatási kilátása világszerte, a GMAC vállalati felvételi felmérése szerint.

A College of Management kínál rugalmas és testreszabható MBA programok, amelyek támogatják a széles körű egyéni érdekeit és karrierjét a diákok. A kényelmes esti órák lehetővé teszik, hogy saját fokozatban, teljes vagy részmunkaidőben folytassák tanulmányait. A hallgatók MBA programjaink keveréke a szakmai felelősségek - a felső vezetők a legutóbbi egyetemi hallgatók-kulturális háttérrel, karrier és az élet tapasztalatai. Ezek a változatosságok, amelyek a tanunkban is tükröződnek, gazdagabb tanulási tapasztalatot biztosítanak az osztályteremben és azon túl, és tükrözik az egyre inkább globalizált üzleti környezetet. Minden MBA és üzleti programunkat az AACSB International akkreditálja.

A Master of Business Administration (MBA) fokozat egy átfogó, integrált, 36-to-48 kredit program, amely egyesíti a legmagasabb szintű tudományos szigor és a valós relevanciát. Az etika beágyazódik a programba. Az AACSB International által akkreditált MBA program számos rugalmas lehetőséget kínál az egyéni érdekek, karriercélok és elfoglalt menetrendek támogatására.

A diákok teljes vagy részmunkaidőben folytathatják tanulmányaikat a Campus Programban, ahol minden órát kényelmesen kínálnak a hétköznapok és néhány szombat vagy online kínálat. 2018 májusában az új egyéves Gyorsított Globális MBA első csoportja végzett, és ez az MBA kínálat tovább növekszik. A diákok ugyanazt az MBA diplomát szerezzék, és maguk a kurzusokat tartják a LIU Post Campus-on, de lehetőségük van arra, hogy Európában, Észak-Amerikában és Ázsiában vegyenek részt. A diákok első kohorszja Cambridge-ben, Angliában és Sanghajban, Kínában élt, miközben a világhírű tudományos intézmények tanárait tanította, és az egyes időzónákban valódi cégekkel foglalkozott.

A LIU Post kettős JD / MBA programot és vállalati MBA programot is kínál, ahol az osztályok a helyszínen kerülnek bemutatásra a szponzorált vállalati irodákban. A felgyorsult BS / MBA és BA / MBA programok lehetővé teszik a képzett hallgatók számára, hogy a Bachelor of Science vagy Bachelor of Arts fokozatot és MBA-t teljesítsék mindössze öt év alatt.112937_112911_LIUPostHumanitiesHall2.jpg

Felvételi követelmények

A College of Management Business Program a következő kritériumokat állapította meg a legfontosabbnak a jelöltek doktori tanulmányok értékeléséhez:

 • A skolasztikus eredmény és a vágy, hogy kitűnjön, amint azt a korábbi tudományos munkák bizonyítják.
 • Képesség a posztgraduális tanulmányhoz, amint azt a Graduate Management Admissions Test (GMAT) eredményei jelzik.
 • Motiváció, vezetői potenciál és érettség, amint azt a korábbi munkatapasztalat és az extracurricularis tevékenységek bizonyítják.

A pályázók a Master of Business Administration (MBA) be kell nyújtania a következő tételeket a felvételi.

 • Felvételi kérelem
 • Jelentkezési díj: $ 50 (nem visszatéríthető)
 • Az akkreditált főiskolai vagy egyetemi főiskolai végzettség legalább 2,75 GPA. Azok a hallgatók, akik nem felelnek meg ezeknek a követelményeknek, szívesen megvitathatják a felvételi lehetőségeket a végzős tanácsadóval. Egy alkalmazáshoz nincs szükség speciális alapképzésre. Azok a pályázók, akik a főiskolai felsőoktatási intézményekben magas rangú évükben jelentkeznek, kérhetnek felvételt a Vezetői Főiskolára, de az elfogadás a végső fokozatok benyújtásától és a főiskolai végzettség kézhezvételétől függ. Az Egyesült Államokon kívüli intézményekben részt vevő pályázóknak az amerikai főiskolai diplomával egyenértékű diplomával kell rendelkezniük.
 • Az egyetemi és / vagy végzős átiratok hivatalos példányait minden olyan egyetemen vagy egyetemen, ahol részt vettél.
 • Az MBA programba való belépéshez az alábbi szabványosított teszteket lehet használni: GMAT, GRE és LSAT. A teljes befogadáshoz szükséges minimális GMAT (Graduate Management Admissions Test) 400 pontszám. Nagyobb pontszám szükséges, ha a teljes egyetemi GPA 2,5-2,7499 között van. A GRE vizsga elfogadására akkor kerül sor, ha a 130-170-es skálán (2011. augusztus) jelenítjük meg a minimális GMAT-egyenértéket 400-nál. A legutóbbi öt (5) évben a 141-es minimális pontszámmal elfogadott LSAT vizsga is elfogadható. A leendő hallgatók mentesülnek a szabványosított tesztek alól, ha megfelelnek az alábbi kritériumoknak: tartsanak CPA-engedélyt, vagy JD-t, doktori vagy mesterfokozatot (leginkább) mérnöki koncentrációban.
 • Két szakmai és / vagy akadémiai ajánlólevél a vállalati levélpapíron, amely a pályázónak a szakmában rejlő potenciálját és a diploma megszerzésének képességét vizsgálja.
 • Személyes nyilatkozat, amely foglalkozik azzal a céllal, hogy érdeklődjék a végzettség folytatására ezen a területen.
 • Egy jelenlegi összefoglaló.
 • Azoknak a hallgatóknak, akiknek az angolnak a második nyelvük van, be kell nyújtaniuk az angol nyelvvizsga (TOEFL) hivatalos eredményeit. A szükséges minimális elfogadható TOEFL pontszám: 85 internetalapú (213 számítógépes vagy 550 papíralapú) vagy minimális IELTS pontszám: 7.0.

A szabványosított vizsgálati képesítéssel nem rendelkező diákok felkérést kapnak arra, hogy beiratkozzanak a Személyes gazdagodási programba, mint nem immatrikált diákok, és legfeljebb két (2) 500 szintű MBA alaptanfolyamot vehetnek igénybe. A hallgatónak várhatóan sikeresen át kell adnia az egyik szabványosított tesztet, amely a második kurzus befejezését követően kerül megrendezésre, hogy folytathassa MBA programját.

Fokozat követelmények

A hallgatók várhatóan legalább 3,00 kumulatív fokozatú átlagot tartanak fenn az MBA programban. Azok a diákok, akik nem tartják fenn ezt a szabványt, próbaidőre kerülnek. Minden olyan hallgatónak, aki két fokozatú kurzusban B-nél alacsonyabb (B-) fokozatot kap, akadémiai hiányosságnak számít. Ha egy hallgató B-mínusz alatti harmadik osztályt kap, az egyik ilyen kurzust meg kell ismételni. Az a hallgató, aki egy harmadik fokozatot B-nél kevesebbet kap (B-), elveszítheti a beérkezett státuszát, vagy el lehet hagyni a diplomás programból. Az Akadémiai Állandó Bizottság ajánlást tesz a dékánnak a hallgató azon képességéről, hogy sikeresen fejezze be az MBA programot. A dékán végleges döntést hoz az ügyben.

GMAT vizsga

A Graduate Management Admission Test® (GMAT) vizsga az oktatási és munkahelyi környezetben kifejlesztett alapvető analitikai írást, matematikát és verbális készségeket vizsgálja. A vizsga az Analitikai Írásbecsléssel kezdődik, amely két külön írási feladatot igényel. A következő rész a Kvantitatív rész, amely a problémamegoldó feladatokból áll. A Verbális rész az olvasást és a kritikus érvelési kérdéseket tartalmazza. A teszt tartománya 200-800.

Míg a tipikus MBA hallgatónk legalább egy 500-at szerzett a GMAT-en, a LIU Post a GMAT-en minimum 400 pontot igényel az MBA programba való felvételhez (magasabb, ha a teljes egyetemi GPA 2,5-2,75 között van). Azonban azok a hallgatók, akik még nem vették el a GMAT-t vagy az elfogadható tartományon belül elértek, felkérést kapnak arra, hogy beiratkozzanak a Személyes gazdagítási programba, mint nem immatrikált diákok, és vegyenek igénybe két 500-szintű MBA alaptanfolyamot. Várható, hogy a hallgató befejezi a GMAT vizsgát, és elfogadható pontszámot ér el a második kurzus befejezése után.

A GMAT nem szükséges, ha a hallgató az elmúlt öt (5) évben a LSAT vizsgát vette, és legalább 141 pontot kapott. Azok a hallgatók, akik CPA-engedéllyel, JD-fokozattal, doktori fokozattal vagy mérnöki diplomával rendelkeznek, szintén mentesülnek a GMAT-től. A GRE nem fogadható be a LIU Post MBA programba.112936_112910_humanitiesfountain.jpg

MBA programok

A LIU Post menedzsment főiskolája rugalmas, gazdag MBA programokat kínál, amelyek támogatják diákjaink széleskörű egyéni érdekeit és karriercéljait. Az MBA fokozatot minden iparág elismeri, és biztosítja a dinamikus környezetben való sikerhez szükséges versenyeszközöket. Az üzleti oktatás kiváló minőségének elismeréseként az AACSB International akkreditálta a menedzsment összes MBA és üzleti programját.

Campus MBA program

A Campus MBA program a vezetői kollégium zászlóshajója. Mind a teljes munkaidős, mind a részmunkaidős hallgatók részt vesznek a programban, és vonzó szakmai ötvözetnek számítanak, a felsővezetőktől kezdve a közelmúltbeli szakmai hallgatókig. A diákok mind a hazai, mind a nemzetközi háttérrel rendelkeznek, különböző korú, karrier- és életélményekkel. Ezek a különbségek, amelyek a karunkban is tükröződnek, gazdagított tanulási élményt biztosítanak mind az osztályteremben, mind azon kívül, és tükrözik az egyre globalizáltabb világot, amelyben élünk.

A Campus MBA program egy 48 kredites tanfolyam. A megfelelő egyetemi tanfolyammal rendelkező diákok jogosultak a 36-45-es kreditprogram csökkentésére.

A kényelmes esti órák nagyfokú rugalmasságot biztosítanak a diákok számára, hogy saját ütemben, teljes munkaidőben vagy részmunkaidőben végezhessék tanulmányaikat. Két órás ülést kínálnak minden este, hétfőtől csütörtökig: az első 6: 40-től 8: 30-ig, a második pedig 8: 40-től 22: 30-ig.

A diákok is részt vehetnek a szombati MBA programban, hogy felgyorsítsák a haladást, kiegészítsék a tanfolyamot, vagy részt vegyenek olyan órákban, amelyek kényelmesebbek lehetnek a menetrendjükhöz.

Szombat MBA program

Ez a program olyan diákok számára készült, akik kedvelik szombatonként osztályaikat. A legtöbb kurzus öt egymást követő szombaton kerül megrendezésre, 9-től 3: 30-ig egy 1/2 órás ebédszünet esetén. A diákok, akik csak szombati tanfolyamokat szeretnének, 23 hónapon belül teljesíthetik MBA diplomájukat.

Ha az elmúlt öt évben bachelor diplomát szerzett az üzleti életben, és az üzleti kurzusaiban B-átlagot tartott, akkor a szombati MBA programban akár 12 kreditet is lemondhat. Kérjük, lépjen kapcsolatba a Cyndy Cataudella-val, a Graduate Recruiting Manager-rel, 516-299-2098-ban.

A diákok szombati órákat is kombinálhatnak a hagyományos hétfő-csütörtök Campus MBA programjával.

5 éves programok

BS Business Administration / MBA

Az 5 éves, 159 kredit, az AACSB-International akkreditált BS Business Administration / MBA képzési program jól kerekített, költséghatékony tanulási élményt nyújt. Ön a Bachelor of Science (BS) diplomát az üzleti adminisztrációban választható koncentrációjú pénzügyi, nemzetközi üzleti, menedzsment és / vagy marketing szakon szerez, majd zökkenőmentesen átmenetet folytat a posztgraduális képzésre a Master of Business Administration (MBA) keretében.

BS számviteli / MBA és BS / MS számviteli szakágakban

A számviteli / MBA programban az 5 éves, 159 hiteles, BS-t jól körülhatárolt, költséghatékony tanulási élmény nyújtja. A Bachelor of Science (BS) diplomát a számviteli szakterületen szerezte, majd zökkenőmentesen átmenetet végez a posztgraduális képzésre az üzleti mesterképzés (MBA) keretében. Ez a program lehetővé teszi, hogy hamarabb belépjen az üzleti világba, két nagy igényű fokozatú fegyverrel.

A számviteli programban az 5 éves 153 hitel, a BS / MS jól kerekített, költséghatékony tanulási élményt nyújt. A Bachelor of Science (BS) diplomát a számviteli szakterületen szerezte, majd zökkenőmentesen átmenetet végez a posztgraduális képzésre a számviteli (MS) mesterkurzusban, egy professzionális számviteli vagy adózási koncentráció választásával.

Mind a számviteli BS, mind a BS / MS a számviteli szakterületen a New York-i Állami CPA-licenchez szükséges 150 kreditóraigényt igényli, és egy évvel csökkenti a gyakorlati tapasztalat igényét.

BA nemzetközi tanulmányok / MBA

A nemzetközi tanulmányok / MBA program felgyorsult BA-ja ötvözi az egyetemi tanulmányi tanterv egyik előnyét az MBA szakmai előkészítésével. A fokozat főiskolai része a kultúra, a nyelv, a földrajz és a történelem tanulmányozása által támogatott közgazdasági és nemzetközi kapcsolatokat hangsúlyozza. A hallgatóknak lehetőségük van arra, hogy a LIU Global világméretű központjain keresztül tanuljanak külföldön.

JD / MBA program

Ez a program felkészíti a diákokat karrierje ügyvédi irodák, vállalatok, non-profit szervezetek és tanácsadó cégek. A LIU Post által biztosított MBA diplomát az AACSB International akkreditálta, a New York-i Central Islipben a Touro Law Center által kínált JD-fokozatot pedig az ABA-akkreditált. A szükséges kreditek száma 109 és 118 között mozog, és minden programból legfeljebb 9 kredit kerülhet a másikra. A JD és az MBA fokozatokat az intézmények külön-külön ítélik oda a követelmények sikeres teljesítése után. A diákoknak külön-külön kell alkalmazniuk és be kell jelentkezniük az egyes intézményekbe.

Vállalati MBA program

A College of Management ötvözi az osztályok kényelmét a vállalati helyszíneken, és az egyetemeken alapuló MBA programját. Több száz diák részesült ebből a programból olyan cégekből, mint a Symbol Technologies, a Verizon, az Olympus America és a Northrop Grumman, valamint a Nassau megyei kormány. A tanterv kiegyensúlyozza a legmodernebb vezetői elmélet és gyakorlat gyakorlatát, és alkalmazkodik az ügyfélvállalat sajátos igényeihez.

A diákok a programon keresztül csapatként haladnak. Ez a struktúra kiegészíti az együttműködő vállalati tapasztalatot, és megerősíti a program kihívást jelentő oktatási tapasztalatait.

MBA hídprogram

Ez a program olyan nemzetközi diákok számára készült, akik hároméves egyetemi diplomát szerzettek, és MBA-t akarnak keresni. Ennek a programnak az első éve a hallgatók alapképzésének diverzifikálása a megfelelő alapképzéssel. Miután sikeresen befejezte ezt az első tanulmányi és minősítő GMAT pontszámot, a diákok hivatalosan elfogadják az MBA programba, hogy folytassák az adott programot. Minden MBA felvételi követelménynek meg kell felelnie a programba való belépéshez.

Személyes gazdagítási program

A Személyes gazdagodási program lehetőséget ad a leendő nem matricázott hallgatóknak, hogy MBA kurzusokat vehessenek igénybe, miközben teljes körűen elfogadják a befogadáshoz szükséges alkalmazási anyagokat. Ugyancsak előnyös a leendő pályázók számára, akik bizonytalanok lehetnek, ha elkötelezik magukat az MBA program tanulmányi folyamán, de egy vagy két Core kurzust szeretnének, hogy segítsék a döntéshozatali folyamatot. Sok diák úgy találta, hogy ez a lehetőség rendkívül hasznosnak bizonyulhat abban, hogy hivatalosan beiratkozik a programba.

Ez a program lehetővé teszi a leendő pályázók számára, hogy legfeljebb két kurzusra regisztráljanak, és nem diplomát szerzettek. Második kurzusuk befejezése előtt a hallgatóknak be kell nyújtaniuk az összes szükséges pályázati anyagot és be kell fogadniuk, hogy képesek legyenek hallgatóként tanulni. A programba való belépéskor a Személyes gazdagodási program keretében szerzett krediteket a tanulás során alkalmazzák.

Ahhoz, hogy feliratkozzon a személyi gazdagítási program keretében, a hallgatóknak be kell nyújtaniuk a Személyes gazdagodási kérelmet (lásd a lenti linket) a Diplomaprogramok Hivatalához, a Roth Hallhoz, a 300-as teremhez. egy nem immatrikált hallgató.

Karrierlehetőségek

Az MBA-vel rendelkező szakemberek a gazdaság minden ágazatában foglalkoztatnak, beleértve a magántulajdonban lévő vállalatokat, a nonprofit szervezeteket és a kormányzati szerveket. Néhány példa arra, hogy az alkalmazottak és tanácsadók fejlett fokozatot igényelnek a luxus kiskereskedelem, a marketing, a reklám, a PR, a nonprofit szervezetek, a nemzetközi üzlet, a média és a szórakozás, a sport, az egészségügy, a technológia és az energia területén.

Utoljára frissítve Március 2019

Az iskoláról

A LIU történeteA Long Island Egyetem (LIU) 1926-ban alakult New Yorkban, Brooklynban, a férfiak és a nők oktatási és felhatalmazási alapelvei között. A LIU az ország egyik legnagyobb magánegyetemévé n... Tovább