Master of Business Administration (MBA)

Általános információk

Program leírás

A College of Business kínál három program a posztgraduális szinten.

MBA Ez a kiemelt posztgraduális üzleti szak. Képzési formákat kizárólag a Downtown Campus. A program célja, hogy igazodjon igényeinek mind a teljes munkaidős és részmunkaidős diákok. A program lehetővé teszi a korlátozott specializálódás bármelyik számos funkcionális területek hangsúlyt vagy koncentráció.

SFSU

Általános útmutató a Graduate Programs

Minden diák tervezi, hogy töltsenek ki egy mester fokozatot üzleti kell töltenie a szaktanácsadás, az alkalmazandó követelmények, beleértve a karrier és a kommunikációs workshop, az alapítvány szint és a Speciális követelmény szintű képzés.

Regisztráció a posztgraduális képzés az üzleti (700-899) korlátozódik végzős üzleti diákok, illetve az Etikai és Megfelelőségi tanúsítvány programot. A végzett hallgatók a többi szakon lehet beiratkozni a rendelkezésre álló hely alapján egyetértésével a kar igazgatója doktori programokat.

Regisztráció a ACCT 890 és 890 BUS korlátozódik minősített végzős üzleti diákok.

mba

A posztgraduális üzleti adminisztráció program célja a kiegyensúlyozott felkészülés vezetői karrier az üzleti életben. Ennek célja, hogy felkészítse a tanulókat a felelős pozíciókat a gyorsan változó világban; hogy dolgozzon ki egy hozzáállás intellektuális kíváncsiság; hogy elősegítse a program folyamatos tanulás egész életen át; és tanulmányozza menedzsment, mint egy egyedülálló funkció alkalmazható minden típusú törekvések, amelyek során a koordináció az emberek és anyagi források felé célok érdekében. A diákok választhatnak egy összefonódás a fenntartható üzleti, vagy a hangsúly a más területeken (vegye figyelembe, hogy a hangsúly nem jelenik meg a hallgató diplomát).

Akkreditációs

Az MBA program által akkreditált legelismertebb üzleti akkreditációs egyesület a világon, AACSB, a Szövetség előzetes kollégiumi iskolák Business. San Francisco State University is akkreditált WASC, a nyugati Szövetsége iskolák és kollégiumok. Ez folyamatos javítása kar oktatási, kutatási, és professzionális szolgáltatást.

Belépés

Amerikai állampolgárok, állandó lakosok, és a nemzetközi hallgatók elfogadták mind ősszel és tavasszal szerinti felvétel a következő ütemezés szerint.

  • Őszi félév bejelentés időszak: október 1-től május 15, a fordulók
  • Tavaszi félév bejelentés időszak: augusztus 1-től november 1

A fenti időpontok változhatnak. Ellenőrizzük a posztgraduális üzleti program honlapján a legfrissebb és három óra.

Felvételi kritériumok

A College of Business felvételi bizottság áttekinti a kérelmező teljes képesítéssel és tart a következő követelményeket figyelembe:

  • Befejezése mértékben egyenértékű egy négyéves amerikai diplomát egy elismert egyetemen.
  • A legalább 3,0 fokozatú pont átlaga általános vagy az utolsó 60 félév egység vagy 90 negyedév egység egyetemi tanfolyam befejezése (átlagos bejövő osztály GPA 3.3)
  • GMAT vizsga, beleértve a teljes pontszám, verbális, mennyiségi, írás pontszámok, és az integrált következtetés pontszámok (átlagos bejövő osztály teljes GMAT pontszám 570). Vagy a GRE tesztelni verbális, mennyiségi és írás pontszámok. A GMAT AWA pontszáma 5.0 vagy magasabb szükséges minősített felvételi vagy GRE AWA pontszáma 4.5 vagy magasabb. A GMAT AWA pontszáma 4.5 vagy GRE AWA pontszáma 4.0 elfogadott, de a feltételes részvételi és diákoknak ki kell tölteniük egy jóváhagyott College of Business írás természetesen.
  • Nyilatkozat a cél kell írni iránymutatások feltüntetett osztály honlapján
  • Két ajánlólevél a felügyeletek, illetve a kar tagjai
  • Önéletrajz (nappali munkatapasztalat ajánlott)
  • TOEFL pontszám legalább 590/243/96 vagy IELTS pontszám legalább 7,0, illetve PTE legalább 65, szedett az elmúlt két évben, szükség van az összes kérelmező, akik szerzett az egyetemi diplomát egy olyan országban, ahol a hivatalos nyelv nem az angol.
  • A felvételi bizottság úgy véli továbbá bizonyítékok a motiváció, karrier futamidő, valamint a korábbi sikert a felvételi döntéseket.

Találkozó minimális végzettség nem garantálja felvételi program.

Program követelmények

Tájékozódás és szakmai fejlődés Műhelyek

A College of Business Graduate Programs orientáció segít a diákoknak felkészülni a tudományos program, és a szakmai fejlődési lehetőségeket. A workshopok szerepelnek orientáció alatt célja, hogy fokozza a karrierlehetőségeket, professzionális kommunikációs stílus, vezetői képességek és a csapatmunka. A diákok várhatóan részt vesz a szükséges orientációs napokat.

Utoljára frissítve Március 2017

Az iskoláról

San Francisco State University is one of the nation's leading public urban universities. Promoting respect for scholarship, freedom, and human diversity, the University's faculty and administration en ... Tovább

San Francisco State University is one of the nation's leading public urban universities. Promoting respect for scholarship, freedom, and human diversity, the University's faculty and administration encourage students to ignore traditional barriers. Here students learn by helping people solve real-life problems, take part in research projects with senior faculty, collaborate with classmates, and explore future personal horizons and career pathways. Kevesebb