A College of Business kínál három program a posztgraduális szinten.

MBA Ez a kiemelt posztgraduális üzleti szak. Képzési formákat kizárólag a Downtown Campus. A program célja, hogy igazodjon igényeinek mind a teljes munkaidős és részmunkaidős diákok. A program lehetővé teszi a korlátozott specializálódás bármelyik számos funkcionális területek hangsúlyt vagy koncentráció.

SFSU

Általános útmutató a Graduate Programs

Minden diák tervezi, hogy töltsenek ki egy mester fokozatot üzleti kell töltenie a szaktanácsadás, az alkalmazandó követelmények, beleértve a karrier és a kommunikációs workshop, az alapítvány szint és a Speciális követelmény szintű képzés.

Regisztráció a posztgraduális képzés az üzleti (700-899) korlátozódik végzős üzleti diákok, illetve az Etikai és Megfelelőségi tanúsítvány programot. A végzett hallgatók a többi szakon lehet beiratkozni a rendelkezésre álló hely alapján egyetértésével a kar igazgatója doktori programokat.

Regisztráció a ACCT 890 és 890 BUS korlátozódik minősített végzős üzleti diákok.

mba

A posztgraduális üzleti adminisztráció program célja a kiegyensúlyozott felkészülés vezetői karrier az üzleti életben. Ennek célja, hogy felkészítse a tanulókat a felelős pozíciókat a gyorsan változó világban; hogy dolgozzon ki egy hozzáállás intellektuális kíváncsiság; hogy elősegítse a program folyamatos tanulás egész életen át; és tanulmányozza menedzsment, mint egy egyedülálló funkció alkalmazható minden típusú törekvések, amelyek során a koordináció az emberek és anyagi források felé célok érdekében. A diákok választhatnak egy összefonódás a fenntartható üzleti, vagy a hangsúly a más területeken (vegye figyelembe, hogy a hangsúly nem jelenik meg a hallgató diplomát).

Akkreditációs

Az MBA program által akkreditált legelismertebb üzleti akkreditációs egyesület a világon, AACSB, a Szövetség előzetes kollégiumi iskolák Business. San Francisco State University is akkreditált WASC, a nyugati Szövetsége iskolák és kollégiumok. Ez folyamatos javítása kar oktatási, kutatási, és professzionális szolgáltatást.

Belépés

Amerikai állampolgárok, állandó lakosok, és a nemzetközi hallgatók elfogadták mind ősszel és tavasszal szerinti felvétel a következő ütemezés szerint.

 • Őszi félév bejelentés időszak: október 1-től május 15, a fordulók
 • Tavaszi félév bejelentés időszak: augusztus 1-től november 1

A fenti időpontok változhatnak. Ellenőrizzük a posztgraduális üzleti program honlapján a legfrissebb és három óra.

Felvételi kritériumok

A College of Business felvételi bizottság áttekinti a kérelmező teljes képesítéssel és tart a következő követelményeket figyelembe:

 • Befejezése mértékben egyenértékű egy négyéves amerikai diplomát egy elismert egyetemen.
 • A legalább 3,0 fokozatú pont átlaga általános vagy az utolsó 60 félév egység vagy 90 negyedév egység egyetemi tanfolyam befejezése (átlagos bejövő osztály GPA 3.3)
 • GMAT vizsga, beleértve a teljes pontszám, verbális, mennyiségi, írás pontszámok, és az integrált következtetés pontszámok (átlagos bejövő osztály teljes GMAT pontszám 570). Vagy a GRE tesztelni verbális, mennyiségi és írás pontszámok. A GMAT AWA pontszáma 5.0 vagy magasabb szükséges minősített felvételi vagy GRE AWA pontszáma 4.5 vagy magasabb. A GMAT AWA pontszáma 4.5 vagy GRE AWA pontszáma 4.0 elfogadott, de a feltételes részvételi és diákoknak ki kell tölteniük egy jóváhagyott College of Business írás természetesen.
 • Nyilatkozat a cél kell írni iránymutatások feltüntetett osztály honlapján
 • Két ajánlólevél a felügyeletek, illetve a kar tagjai
 • Önéletrajz (nappali munkatapasztalat ajánlott)
 • TOEFL pontszám legalább 590/243/96 vagy IELTS pontszám legalább 7,0, illetve PTE legalább 65, szedett az elmúlt két évben, szükség van az összes kérelmező, akik szerzett az egyetemi diplomát egy olyan országban, ahol a hivatalos nyelv nem az angol.
 • A felvételi bizottság úgy véli továbbá bizonyítékok a motiváció, karrier futamidő, valamint a korábbi sikert a felvételi döntéseket.

Találkozó minimális végzettség nem garantálja felvételi program.

Program követelmények

Tájékozódás és szakmai fejlődés Műhelyek

A College of Business Graduate Programs orientáció segít a diákoknak felkészülni a tudományos program, és a szakmai fejlődési lehetőségeket. A workshopok szerepelnek orientáció alatt célja, hogy fokozza a karrierlehetőségeket, professzionális kommunikációs stílus, vezetői képességek és a csapatmunka. A diákok várhatóan részt vesz a szükséges orientációs napokat.

Program oktatási nyelve:
 • Angol
Ez a kurzus Nappali bejárós
Start Date
szept. 2019
Duration
Helyszínek szerint
Dátum szerint
Start Date
szept. 2019
Jelentkezési határidő

szept. 2019