Hivatalos Leírás

A Seton Hall Egyetem Stillman School of Business kínál világszínvonalú felsőoktatási képzést, és számos kiválasztott AACSB akkreditáció mind az üzleti és számviteli. A Stillman Iskola otthont ad a legmagasabb rangú MBA programnak - a 97-es részidős MBA-t rangsorolta az US News and World Report. Különös hangsúlyt fektet az etikára, és olyan célra vezet, amely a programot valóban szétesik.

Rugalmasság az Alkalmazástól a Graduációig

Amikor a Stillman iskolára jelentkezik, számos dimenzió alapján értékeljük jelöltségét. Például, ha demonstrál egy alkalmasságot a posztgraduális üzleti tanulmány, vannak olyan felvételi utak, amelyek nem igénylik a GMAT vagy a GRE, valamint alternatív útvonal felvételi a jelentős szakmai tapasztalattal. Az iskola 40 kredit programja is rugalmas. A munkaképes szakembereknek kínálnak felajánlást az egyetemi esti órákon, valamint hibrid és online kurzusokon.

Értékes kapcsolatok

Az első naptól kezdve részt vesz a "Launch Experience" programban, amely azonnal megkülönböztetett oktatókkal, iparági szakértőkkel és társaikkal kapcsolódik össze, akik közül sokan vezető cégek dolgozó szakemberei. A program során a Stillman School alumíniumhálózatához is csatlakozik, valamint az erős vállalati kapcsolatok előnyeit is.

A karrierjének előkészítése

"A koncepciók átalakítása a gyakorlatba" a program sarokköve. Ez azt jelenti, hogy a tanárunk és központjaink az alkalmazott tanulásra fókuszálnak - valódi világi betekintést és vezetési képességeket szereztünk, amelyek azonnal alkalmazhatók a munkahelyen. A program végén stratégiai tanácsadási tervet készít egy valódi ügyfél számára, alkalmazva a funkcionális és a többfunkciós üzleti ismereteket és a kritikus gondolkodás képességeket az osztályteremben és onnan.

MBA koncentrációk

Lehetősége lesz arra, hogy válasszon egy általános tanulási sávot vagy a nyolc koncentráció közül egyet, beleértve egy MBA szintű szakirányt a sportigazgatásban - az egyik a kevés országban.

  • Könyvelés (Campus és Online)
  • Pénzügy (Campus és Online)
  • Informatikai menedzsment
  • Nemzetközi üzlet
  • vezetés
  • Marketing (Campus és Online)
  • Sport menedzsment
  • Ellátási lánc menedzsment

Közös képzési programok

Három együttes MBA programot kínálunk, amelyek több területen szakterülnek a Seton Hall jogi iskolájával, az ápolási kollégiummal és a diplomáciai és nemzetközi kapcsolatokkal foglalkozó iskolával. Két ötéves BS / MBA programot is kínálunk, amelyek segítik a kivételes egyetemi hallgatókat abban, hogy karrierjükben kezdjenek.

Nem áll készen a teljes diplomára?

Ha még nem áll készen a végzős hallgatókra és speciális szakértelmet szeretne fejleszteni, akkor a kilenc felkínált üzleti tanúsítvány közül egyet vagy többet folytathat. Töltse ki a tanúsítványt 3,3-as vagy annál magasabb GPA-val, és vegye be az MBA-programba - nincs szükség GMAT-ra. Ezenkívül az összes bizonyítvány-kredit az MBA fokozatnak számít.

Vagy ha inkább egy vagy két kurzust szeretne, mielőtt formálisan elfogadta volna a programot, akkor mindig kezdődhet, mint nem érett tanuló.

Program oktatási nyelve:
Angol

4 további kurzus Seton Hall W. Paul Stillman School of Business »

Utoljára frissítve July 15, 2018
This course is On-line, Nappali bejárós
Start Date
Duration
2 - 5 Év
Részidős oktatás
Nappali
Price
1,279 USD
$ 1.279 hitelenként
Helyszínek szerint
Dátum szerint
Start Date
Jelentkezési határidő
Start Date
Június 2019
Jelentkezési határidő
Start Date
szept. 2019
Jelentkezési határidő
Május 31, 2019

Június 2019

szept. 2019

Location
Jelentkezési határidő
Május 31, 2019
End Date

Master of Business Administration