Master Of Business Administration (MBA)

Általános információk

Program leírás

Alig több mint egy év alatt érje el MBA-ját

Keressen olyan diplomát, amely szakértelmet és szabadságot kínál az iparágak, helyszínek és tanszékek közötti mozgáshoz: a Master of Business Administration. Southern New Hampshire University büszke arra, hogy kifejezetten a mai üzleti igényekhez épített MBA-t kínál. Ez a magas színvonalú szak, amelyet a nap folyamán kínálnak a manchesteri egyetemen, az egyik legolcsóbb MBA a nemzetben, és alig több mint egy év alatt befejezhető az üzleti háttérrel rendelkező hallgatók számára.

Az SNHU büszke arra, hogy a legmagasabb szintű támogatást nyújtja Önnek, függetlenül attól, hogy jelenlegi karrierjét szeretné javítani, javítani szeretné a karrierváltást, vagy biztosítani szeretné saját vállalkozásának sikerét. Az általunk tervezett MBA tanfolyam könnyen alkalmazható a valós kihívásokra. Fejlesszen olyan projekteket, amelyek kiszolgálják az üzleti igényeket, és ezzel egyidejűleg erősebb, képességesebb vezetővé válnak.

koncentrációk

Speciális MBA-t keres, amely segít kiemelkedni a versenyképes piacon? Vegye figyelembe a következő koncentrációk egyikét:

Üzleti elemzés

Elmélyed az üzleti elemzés három fő területén: leíró elemzés, prediktív elemzés és vényköteles elemzés. Megtudhatja, hogyan kell üzleti adatokat gyűjteni és értelmezni táblázatkezelő környezetben, hogyan kell közölni az eredményeket az érdekelt felekkel és hogyan lehet végrehajtani a stratégiai üzleti döntéseket. Ennek a speciális pályának a befejezése után olyan készségeket fejleszt, amelyek előkészíthetik Önt vezetői elemzőként, műveletkutató elemzőként és költségvetési elemzőként betöltött szerepekre.

Pénzügy

Kiteszi a hallgatókat a tőkepiacok, a befektetések és a vállalati pénzügyek korabeli kihívásainak. Megvizsgálja a kereskedelmi banki tevékenységekkel, a rövid távú finanszírozással, a pénzügyi kockázat kezelésével és a portfólió felépítésével kapcsolatos témákat. A diploma megszerzése után számos ágazatközi karrier pályára készülhet, beleértve a kereskedelmi és befektetési banki tevékenységet, a pénzügyi elemzéseket és a menedzsment elemzéseket.

értékesítés

Feltárja a legfontosabb hirdetési, márkaépítési és kommunikációs stratégiákat. Megtudhatja, hogyan elemezheti a fogyasztói magatartást, hogyan alakíthatja ki az adatközpontú marketingcélokat és hogyan kezelheti a cselekvésre ösztönző promóciós kampányokat. Ez a speciális program segíthet felkészülni különféle vezetői szerepekre, beleértve a márka menedzsmentet, a termékmenedzsmentet, a közönségkapcsolatokat, a hirdetést és az értékesítés menedzsmentjét.

Projektmenedzsment

Elemzi a hatékony vezetői folyamatokat, beleértve a projekt elindítását, tervezését, végrehajtását és sikeres befejezését. Foglalkozik a projekt hatókörével, időzítésével, költségével, minőségével, kockázatával, erőforrásaival, kommunikációjával és az érdekeltek elvárásainak kezelésével kapcsolatos bevált módszerekkel. Felvehet egy olyan tanfolyamot is, amely segít felkészülni a Project Management Professional (PMP) ® vizsgára - növelve a munkaerő piacképességét.

Sport üzleti

A kritikus üzleti koncepciókra összpontosít, és arra, hogy ezek hogyan kapcsolódnak a sportipar különféle aspektusaihoz. Megismerheti a sportengedélyezés és a stratégiai szövetségek, a marketing, valamint a média- és üzleti elemzések csínját-bínját. A diploma megszerzése után jobban meg fogja ismerni az ipart, a csapatoktól, ügynökségektől és eseményektől az elemzésig, a marketingig, a gyártásig, valamint a kollegiumok közötti és a skolasztikus sportokig.

Utoljára frissítve okt. 2020

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket

Az iskoláról

Expanding the Boundaries of Higher Education Southern New Hampshire University is a private, nonprofit, accredited institution with more than 3,000 on campus students, over 135,000 online students and ... Tovább

Expanding the Boundaries of Higher Education Southern New Hampshire University is a private, nonprofit, accredited institution with more than 3,000 on campus students, over 135,000 online students and an alumni network of over 100,000, making it one of the fastest growing universities in the nation. Since its founding in 1932, the University has transformed from a school of accounting and secretarial science into an institution offering over 200 programs, from certificates to doctoral level degrees including business, education, liberal arts, social sciences and STEM. By reinventing higher education to fit the needs of today's students and workforce, SNHU ensures that students are keeping pace with new technologies and professional requirements. SNHU provides unparalleled support and service to help students achieve their dreams and transform their lives and the lives of those around them. SNHU is proud to offer you an exceptional student experience with nationally recognized academic programs. Kevesebb