Read the Official Description

Mi MBA program felkészíti Önt a gyakorlati vezetői készségek és a fejlett tudás, hogy virágzik a vezetői pozíciókat.

A mai szolgáltatásorientált gazdaság a vezetőknek új termékeket, fejlődő technológiákat és feltörekvő piacokat kínál. A globalizált világ több nemzetközi partnerséget és fúziót támogat, mint valaha. Mi szakterületünket növeltük, hogy megfelelhessünk a változásoknak, hogyan és hol, üzleti tevékenységet végezzünk.

Segítünk abban, hogy a globális üzleti környezet legújabb lehetőségeiről és kihívásairól fejlesszünk egy árnyalt képet.

Tanulmányi tanfolyam

A legtöbb hallgató 2-3 év alatt teljes munkaidőben teljesíti a 42 kreditprogramot. Hét szakterületet kínálunk:

 • Vállalkozói szellem
 • Igazságügyi számviteli
 • Általános menedzsment
 • Emberi erőforrás menedzsment
 • Egészségügyi menedzsment
 • Nemzetközi üzleti pénzügyek
 • értékesítés

Minden szakterület olyan alapvető tanfolyamokkal kezdődik, amelyek széleskörű képet nyújtanak az alapvető üzleti koncepciókról. A diákok ezt követően speciális kurzusokat vesznek igénybe a kiválasztott szakterületükön, és egy köpenyes pályával fejezik be.

Kínálunk egy Graduate Business előkészítő tanfolyamot (600 GBP, 6 kredit) azoknak a diákoknak, akik nem teljesítették az egyetemi előfeltételeket.

Vállalkozói szellem

A vállalkozói szakosodás a sikeres vállalkozó alapját képezi a legfontosabb szervezeti és vezetői koncepciók vizsgálata révén. A diákok felfedezik az erőforrások egyesítésének új módjait, egyéni projekteket és nagyobb vállalkozásokat, kockázati tőkét és angyalfinanszírozást keresnek, és stratégiai stratégiákat szerveznek a vállalkozói kezdeményezésekre.

Igazságügyi számviteli

A törvényszéki számvitel szakosodása segíti a tanulókat a csalás megelőzéséhez, azonosításához és felderítéséhez szükséges alapvető készségek fejlesztéséhez. Ez a gyakorlóorientált fokozat megismeri a diákokat az igazságügyi számvitel alapjául szolgáló vizsgálati, megelőzési és jelentési gyakorlatokkal.

Általános menedzsment

Az általános menedzsment szakosodása felkészíti a diákokat az üzleti, szervezeti és kulturális kezdeményezések kezelésére az egyre összetettebb globális üzleti környezetben. A program egyesíti a legfontosabb alapelméleteket, modelleket és a legjobb gyakorlatokat a különböző tudományágakból, beleértve az antropológiát, a pszichológiát és a szociológiát, hogy fejlessze a diákok globális perspektíváit és gyakorlati megértéseit az emberek és a termelékenység globális környezetben való kezeléséről.

Emberi erőforrás menedzsment

A humánerőforrás-menedzsment szakosodása egy integrált üzleti és humánerőforrás-menedzsment tanterv révén készíti elő a hallgatókat üzleti hozzájárulásként. Ez a specializáció a szervezeti és kulturális célok eléréséhez kapcsolódó humánerőforrás menedzsmentet és üzleti-orientált készségeket fejleszt.

Egészségügyi menedzsment

Az egészségügyi menedzsment szakosodása multidiszciplináris tantervet kínál a szakembereknek, amely integrálja az üzleti, egészségügyi menedzsment és a szövetséges tantervek kulcsfogalatait, modelljeit és legjobb gyakorlatát. A program középpontjában az egészségügy és a közegészségügyi trendek, valamint az olyan kérdések állnak, mint a menedzsment, a jog és az etika, a gazdálkodás és a gazdaság, valamint a vállalkozói szellem és a marketing.

Nemzetközi üzleti pénzügyek

A nemzetközi üzleti finanszírozás szakosodása olyan diákok számára készült, akik a globális üzleti kérdések intenzív tanulmányozását szeretnék folytatni, vagy olyan karriereket terveznek, mint a nemzetközi kereskedelem, a nemzetközi vállalkozások vagy a nemzetközi pénzügyek. Ez a specializáció mélyreható ismereteket nyújt a különböző üzleti tudományágakról, a multikulturális hatások megértéséről a nemzetközi vállalkozásokban, valamint az etikai kérdések tudatosságáról a globális gazdaságban.

értékesítés

Ez a specializáció képzést nyújt a fejlett marketingelmélet és a kreativitás területén, valamint a digitális és szociális média legmodernebb tudását. A diplomások készen állnak a marketing részlegek, a vállalkozói szervezetek, valamint az állandóan változó munkaerőpiacon való piacra lépésre és azok kezelésére.

Törzsanyag

 • MBAN 601 - A stratégiai menedzsment és a döntéshozatal elszámolása
 • MBAN 602 - Információs technológia a hatékony kezeléshez
 • MBAN 603 - Marketing: Branding és differenciálás
 • MSBN 604 - Kezelés az új évezredben
 • MSBN 605 - Etika a globális piacon
 • MBAN 606 - mennyiségi elemzés
 • MBAN 607 - A változások kezelése
 • MBAN 608 - Vezetői pénzügyek
 • MBAN 609 - Humán tőke kezelés többkultúrában
Program taught in:
Angol
Last updated January 7, 2019
This course is Campus based
Start Date
szept. 2019
Duration
2 - 3 Év
Részidős oktatás
Price
775 USD
- hitelenként
By locations
By date
Start Date
szept. 2019
Application deadline

szept. 2019