Master Of Business Administration (MBA)

Általános információk

Program leírás

Az UL Lafayette MBA programja magas színvonalú posztgraduális oktatást kínál változatos oktatási és szakmai háttérrel rendelkező hallgatók számára. Programunk fejleszti azokat a készségeket és ismereteket, amelyek szükségesek ahhoz, hogy előreléphessen a jelenlegi pozíciókban, megfeleljen a karrier változásainak, és sikeres legyen vezetői és vezetői pozíciókban az üzleti életben és a társadalomban.

MBA programunkat olyan hallgatóknak terveztük, akik teljes munkaidőben dolgoznak, és hallgatóink körülbelül 86% -a folytatja a munkát, miközben megszerzi diplomáját. A tanterv befejezésekor gyakorlatba ültetheti az egyes félévekben tanultakat, integrálva az etikai szempontokat, a nemzetközi dimenziókat, a technológiai alkalmazásokat és az üzleti közösséggel való részvételt a jelenlegi munkájába.

Az UL Lafayette-nél hagyományos félévenkénti formátumban szerezhet MBA fokozatot, vagy diplomáját gyorsított, 8 hetes tanfolyamokon teljesítheti, amelyek 100% -ban online. Tantervét tovább testreszabhatja, ha kiválasztja a kilenc koncentráció egyikét, amely megfelel személyes ambícióinak és érdeklődésének.

Utoljára frissítve szept. 2020

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket

Az iskoláról

As a student in one of the country's best business schools, you can earn a degree with prestige and hone the skills you need to be a leader and a valuable employee in your career. Learn the complexiti ... Tovább

As a student in one of the country's best business schools, you can earn a degree with prestige and hone the skills you need to be a leader and a valuable employee in your career. Learn the complexities of economies, the detailed analysis of accounting, the strategies of marketing, and more. UL Lafayette's MBA program offers high-quality graduate education for students having varied educational and professional backgrounds. The program develops skills and knowledge necessary to progress in current positions, qualify for career changes, and progress in managerial and leadership positions in business and society. Kevesebb