Master of Business Administration (MBA)

Általános információk

Program leírás

Master of Business Administration (MBA)

Az UW Bothell MBA program kiemeli a tapasztalati tanulás kölcsönhatások révén üzleti vezetők és vállalkozók. Vállalati vezetők megosztani valós betekintést, edző és mentor a diákokat, hogy előre a karrierjük. Ennek eredményeként a kölcsönhatások belül és kívül osztály, a diákok képesek a világot lencséjén keresztül a vállalkozások vezetője, tanulni a tapasztalatok vállalkozások és hozzon létre egy gyakorlati út a sikerhez.

Vezetés MBA

Vegye gyakorlati üzleti elmélet és másokat a cselekvésre. Hogyan lehet csatlakoztatni stratégia hatékony végrehajtását.

Diákjaink szakmai tapasztalat a legkülönbözőbb iparágakban, többek között a technológia, gyártás, biotechnológiai, az űrkutatás, tanácsadás, energia, non-profit, kormányzati, oktatási, pénzügyi, és így tovább. Jönnek a különböző üzleti funkciók ezekben az ágazatokban, beleértve a számviteli, humán erőforrás, pénzügy, gyártás mérnöki, marketing, termelés, és a szoftverfejlesztés. Néhány diák terv segítségével az MBA fokozatot újjáéleszteni a meglévő vállalkozások state-of-the-art ismeretek és készségek. Mások kívánnak vállalkozók, akik segíteni fognak az új vállalkozások és szolgáltatások.

Vezetés MBA hallgatók úgy vélik, hogy ez nem elég, hogy egyszerűen alkalmazható üzleti elmélet. Úgy vélik, a fejlődő vezetői képességek elengedhetetlen a sikerhez. Ezek a diákok elfogadják a hatalom hiteles motiváció és igyekszik többet megtudni, hogyan lehet megszerezni, és alkalmazza azt.

Az UW Bothell Leadership MBA egy egy-az-egy-fajta dinamikus program, amely vonzza a sokszínű hallgatói létszám alig várja, hogy dolgozzon, mint vezetők. A diákok szenvedélyesen céljaikat, és szeretném vitatni egymással elérése egyre nagyobb magasságokba.

Technológia MBA

Kapcsolja Technológiai szükségszerűség előnyt kovácsolni. Megtanulják, hogyan kell használni a technológia az innováció és a növekedés.

Technológiai MBA hallgatók szenvedélyesen hisz a hatalom a technológia és az innováció újra elképzelni a globális piacokon. Diákjaink szakmai tapasztalat a legkülönbözőbb iparágakban, többek között a technológia, gyártás, biotechnológiai, az űrkutatás, tanácsadás, pénzügy, és így tovább. Jönnek a különböző üzleti funkciók ezekben az ágazatokban, beleértve a számviteli, humán erőforrás, pénzügy, gyártás mérnöki, marketing, termelés, és a szoftverfejlesztés. Néhány diák terv segítségével az MBA fokozatot újjáéleszteni a meglévő vállalkozások korszerű ismereteket és készségeket. Mások kívánnak vállalkozók, akik segíteni fognak az új vállalkozások és szolgáltatások.

Az UW Bothell Technology MBA egy egy-az-egy-fajta dinamikus program, amely vonzza a sokszínű hallgatói létszám alig várja, hogy dolgozzon, mint vezetők. A diákok szenvedélyesen céljaikat, és szeretném vitatni egymással elérése egyre nagyobb magasságokba.

Minta Választani

  • Global Study Tour (pre-tavasz)
  • Business Communications
  • Tárgyalások
  • Stratégiai Marketing Lab
  • Vezetői számvitel
  • Investments Management
  • Enterprise IT Management
  • Vállalkozói Marketing
  • Vállalkozói finanszírozás
  • Vállalkozói Gyakorlat
Utoljára frissítve Augusztus 2015

Az iskoláról

The University of Washington Bothell (UW Bothell) is a four-year undergraduate and graduate campus in northeast King County, one of the three campuses of the public University of Washington. The campu ... Tovább

The University of Washington Bothell (UW Bothell) is a four-year undergraduate and graduate campus in northeast King County, one of the three campuses of the public University of Washington. The campus was established in 1990 (which is the same year the University of Washington Tacoma opened). UW Bothell shares a campus with Cascadia College. UW Bothell is the largest branch campus in the state and the fastest... Kevesebb