Master Of Business Administration (MBA)

Általános információk

Olvass többet erről a programról az intézmény honlapján

Program leírás

Master Of Business Administration (MBA)

A régió egyik legelismertebb programja, az UMW MBA többet nyújt, mint tudást adni - átalakítja az elméket és felkészíti a hallgatókat a mai üzleti világban elengedhetetlen készségekkel.

Függetlenül attól, hogy vezetői készségeket fejleszti, karrierépítést keres, vagy vállalkozói előnyöket nyújt, az üzleti adminisztrációban szerzett mesterképzés a sikerhez vezet. Az elmélet és a gyakorlat összekapcsolása révén az UMW-diplomás üzleti fokozat lehetővé teszi, hogy alapos ismereteket szerezzen a legjobb gyakorlatokról a versenyképes üzleti környezetben, és felkészítse Önt a fejlett felelősség és vezetés helyzetére.

Az UMW MBA programja jó nekem?

A Master of Business Adminisztráció az UMW College of Business kiváló választás az új és tapasztalt szakemberek számára, akik vállalni kívánják a vezetői és vezetői pozíciókat a különböző szervezeti környezetben. A pályázóknak - de nem kötelesek - rendelkezniük kell két vagy több év szakmai vagy szakmai tapasztalattal.

Mit fogok tanulni?

Az MBA program célja, hogy kreatív vezetők, és megkönnyíti egy kar, kiterjedt üzleti tapasztalattal és tudományos hitelesítő. Az UMW biztosítja a szervezetek műszaki és emberi oldalainak kezeléséhez szükséges tudást és készségeket. Kombinálunk olyan alapvető tanfolyamokat, amelyek segítik a vezetést, a csapatmunkát és a problémamegoldást választani, amelyek elősegítik a személyes célokat. A versenyképes üzleti környezetben megismerheti a bevált gyakorlatokat. Más lehetőségek közé tartozik a Fredericksburg / Stafford közösségen belüli hálózatépítés az osztálytársak és a vendéghangszórók révén, amelyek az egész programban szerepeltek.

Milyen karrierekre készülök fel?

Az UMW MBA szakos hallgatók jól felkészültek a Fortune 500 cégek, kormányzati szervek, non-profit szervezetek és vállalkozói vállalkozások különböző vezetői pozícióira. Az UMW MBA programjának legújabb diplomásai olyan szervezetekkel rendelkeznek, mint a Boeing, Booz Allen Hamilton, a Citibank, a Geico, a General Dynamics, az Intuit, a Lockheed Martin, a JP Morgan Chase és a Northrop Grumman.

Mit írnak a diplomások az UMW MBA programjáról?

A University of Mary Washington MBA programja kényelmes eszközt nyújtott az üzleti készségek fejlesztésére az osztályteremben éjjel, és üzembe helyezését másnap. Az UMW MBA nagy előnye lesz az üzleti életben és karrieremben.

- Peter O'Hara, PE, senior VP mérnöki tanácsadói szolgáltatások, Mid-Atlantic

University of Mary Washington MBA programja megkérdőjelezte, hogy látnokvezető vagyok, és lehetőséget adtam arra, hogy azonnal alkalmazzák az üzleti elveket a munkahelyemen. Én is felbecsülhetetlen értékű hálózatot szereztem a minőségi egyének, akik az osztálytársaim és a tanáraim voltak.

- Larry Andrews '11, a pénzügyi / számviteli igazgató, a Rappahannock Electrical Cooperative

Mennyi időbe telik a program befejezése?

Az UMW kínál különféle formátumokban és helyszíneken az MBA programjait, köztük egy esti programot a Stafford és a Dahlgren egyetemeken, amelyek a munkahelyi és családi felelősséggel rendelkezők számára készültek. A legtöbb osztály nyolc héten keresztül találkozik hetente egy éjszaka. Töltsön le egy teljes tanfolyamot, hogy befejezze a két vagy kevesebb évet, vagy vegyen egy tanfolyamot egyszerre. Hat év telik el a diploma megszerzéséhez.

Mikor és hogyan igényelhetek elfogadást a programhoz?

Az őszi félévben történő beiratkozáshoz az ajánlott bejelentés dátuma: augusztus 1. (A hallgatóknak jelentkezőknek jelentkezőknek jelentkezniük kell március 1-ig.) Tavasszal a javasolt bejelentési dátum november 15-ig tart. A nyáron Az UMW a nyilvántartásba vétel napját követő alkalmazásokat fogadja gördülékeny, helyigényes alapon.

Javasoljuk a pályázóknak, hogy hívják az Office of Graduate Admissions-t az 540-286-8030-as számon vagy a graduate@umw.edu e-mail címen, hogy megvizsgálják az egyes programokra vonatkozó pályázati határidőket.

Lépj be a kurzusodra, és regisztrálj az októberi vagy a tavaszi félév második, nyolchetes ülésszakára, amely márciusban kezdődik. Vagy csatlakozzon az MBA programhoz, mint egy nem-kereső diák.

Hogyan tudok többet megtudni az UMW MBA programjáról?

Elérhetőség:

David Harger

A posztgraduális felvételi főmunkatárs igazgatója

UMW Graduate Admissions

540-286-8088

dharger@umw.edu vagy graduate@umw.edu

Utoljára frissítve márc. 2020

Az iskoláról

The University of Mary Washington is one of Virginia’s outstanding public liberal arts universities, providing a superior education that inspires and enables our students to make positive changes in t ... Tovább

The University of Mary Washington is one of Virginia’s outstanding public liberal arts universities, providing a superior education that inspires and enables our students to make positive changes in the world. Kevesebb

Akkreditáció

AACSB Accredited