Master of Business Administration (MBA)

Általános információk

Program leírás

Az MBA program a következőket vonzza a diákoknak:

- A különböző funkcionális területek ismereteinek szilárd alapjainak megismerése az összetett üzleti kérdések megértésének fokozása érdekében.
- A komplex problémák szisztematikus és képzeletbeli megközelítésének fejlesztése a hatékony megoldások kifejlesztése érdekében.
- Készüljön fel a növekvő vezetői felelősséget betöltő pozíciókra, és járuljon hozzá egy nagy teljesítményű munkahely létrehozásához.
- Bővítse a kapacitást, hogy észlelje és alkalmazkodjon a változó globális üzleti környezetekhez.
- A bizalom és a szakértelem növelése, hogy döntéseket hozzon a kétértelműség, az egymásnak ellentmondó információkkal szemben.
- Olyan készségek felajánlása, amelyek hozzájárulnak a személyes és a szervezeti célok eléréséhez szükséges teljesítmények és teljesítmények érzéséhez.

A Saint Francis Egyetem kínál és MBA egy időben, hogy illeszkedjen a menetrend és a saját tempójában. Az USF-nél folytathatja tanulmányait az üzleti életben, egy héten vagy szombaton, vagy kettő kombinációján keresztül. Az MBA elérhetõ akár két évig (még részmunkaidőben is), vagy a saját idõben. Az év bármely szakában elindíthatja a USF-ben végzett üzleti végzettséget. Még közép-félévben is elkezdődhet egy vagy két szombat óra, amely a félév második felében találkozik.


Utoljára frissítve Szeptember 2017

Az iskoláról

Cél nyilatkozata A misszió a School of Business Egyetem Szent Ferenc az, hogy egy sokszínű hallgatói szervezet egy értékközpontú oktatási tapasztalat, hogy a gyökerezik alapelvei az etikus magatartás ... Tovább

Cél nyilatkozata A misszió a School of Business Egyetem Szent Ferenc az, hogy egy sokszínű hallgatói szervezet egy értékközpontú oktatási tapasztalat, hogy a gyökerezik alapelvei az etikus magatartás és a társadalmi felelősségvállalás. Keresztül, a gazdagodás a diákok személyes és lelki fejlődés, arra törekszünk, hogy készítsen minden diák sikeresen működni saját szerepét, mint egy professzionális üzleti egy dinamikus üzleti környezetben. &nbsp&nbsp Program áttekintése A School of Business széles skáláját kínálja üzleti programok társult, bachelor és master fokozat szinten. A tananyag felkészíti a diákokat, hogy kihívásainak eredményes az üzleti világban. &nbsp Az egyetemi tanterv alapján válogatott fő üzleti képzés kibővült a csoportok tanfolyamok, amelyek magukban foglalják területek koncentrációja. Ez a tanterv biztosítja a hallgatók szilárd alapot a tanulmányaikat, miközben egyidejűleg lehetővé teszi minden tanuló egyénileg saját programja által készített tanulmány kiválasztásánál a területi koncentráció legmegfelelőbb saját erősségeit és tudományos karrier törekvéseit. A program nagy hangsúlyt fektet a személyes fejlődés, egy jól lekerekített iskolai végzettség, és kiegészíti a szakmai és a technikai képességek megtanult a főbb. Kevesebb