Az MBA program a következőket vonzza a diákoknak:

- A különböző funkcionális területek ismereteinek szilárd alapjainak megismerése az összetett üzleti kérdések megértésének fokozása érdekében.
- A komplex problémák szisztematikus és képzeletbeli megközelítésének fejlesztése a hatékony megoldások kifejlesztése érdekében.
- Készüljön fel a növekvő vezetői felelősséget betöltő pozíciókra, és járuljon hozzá egy nagy teljesítményű munkahely létrehozásához.
- Bővítse a kapacitást, hogy észlelje és alkalmazkodjon a változó globális üzleti környezetekhez.
- A bizalom és a szakértelem növelése, hogy döntéseket hozzon a kétértelműség, az egymásnak ellentmondó információkkal szemben.
- Olyan készségek felajánlása, amelyek hozzájárulnak a személyes és a szervezeti célok eléréséhez szükséges teljesítmények és teljesítmények érzéséhez.

A Saint Francis Egyetem kínál és MBA egy időben, hogy illeszkedjen a menetrend és a saját tempójában. Az USF-nél folytathatja tanulmányait az üzleti életben, egy héten vagy szombaton, vagy kettő kombinációján keresztül. Az MBA elérhetõ akár két évig (még részmunkaidőben is), vagy a saját idõben. Az év bármely szakában elindíthatja a USF-ben végzett üzleti végzettséget. Még közép-félévben is elkezdődhet egy vagy két szombat óra, amely a félév második felében találkozik.


Program oktatási nyelve:
  • Angol
Ez a kurzus Nappali bejárós
Start Date
szept. 2019
Duration
2 Év
Részidős oktatás
Nappali
Helyszínek szerint
Dátum szerint
Start Date
szept. 2019
Jelentkezési határidő

szept. 2019