Master of Business Administration (MBA)

Általános információk

Program leírás

Master of Business Administration (MBA)

Viu Master of Business Administration (MBA) program lehetővé teszi a hallgatók ismereteket szerezni az alapvető üzleti területein menedzsment, pénzügy, marketing, számvitel, és a döntés-making.The program biztosít a hallgatók magas színvonalú, professzionális oktatás üzleti adminisztráció, ezáltal időmérőn hallgatók több különböző karrierlehetőségeket.

Koncentráció

Virginia International University MBA program áll, 12 kurzusok (36 óra hitel) túl előfeltétele tanfolyamok. Azon túl, hogy a hét fő tanfolyamok (21 óra hitel) elengedhetetlen a Viu MBA, a diákok is kiválaszthatja három koncentráció tanfolyamok (9 óra hitel), egy választható kurzus bármely koncentráció (3 óra hitel), valamint MBA integrációs tanfolyamon ( 3 óra hitel), amely segíti őket átmenet a tudományos szakmai üzleti világban. A hallgatók is teljes a fejlett üzleti projekt, amely lehetővé teszi számukra, hogy alkalmazzák megszerzett tudás a programot, hogy megoldási valós komplex üzleti problémák a helyi Washington, DC és Észak-Virginia cégek.

 • Könyvelés
 • Global Logistics
 • Egészségügy
 • Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Management
 • Emberi Erőforrás Menedzsment
 • Nemzetközi Üzleti Menedzsment
 • Nemzetközi Pénzügy
 • Marketing Menedzsment
 • vállalkozói tevékenység
 • Projekt Menedzsment
 • Mass Media & Public Relations

Előfeltétele kurzusok

Kérelmezőknek beléptetését a MBA Program, akik korábban nem üzleti háttér, és akiknek főiskolai fok nem kapcsolódik az üzleti, kötelesek megtenni MBA program előfeltételei. Minden MBA pályázóknak igazolniuk kell a tudományos hitelt a előfeltétele tanfolyamok. A pályázók, akik nem tudják bizonyítani, tudományos hitel az előfeltétele tanfolyamok lesz szükség, hogy teljes ezeket a tanfolyamok mellett a 36 órás MBA tanulmányi program.

 • Alapelvei Pénzügyi Számviteli
 • Principles of Finance
 • Elvei Mikroökonómia
 • Bevezetés a statisztikák

A program céljai

A program célja, hogy: jelennek meg, mint a Global Business Leader: Tanulj meg élni a változásokkal, innovatívak, és fennmaradáshoz A School of Business Viu fejleszti a diákok "globális gondolkodásmód, megérint egy erős értelme az értékükből az üzleti világban, és épít alapítványi üzleti kompetenciák hogy sikeres legyen az üzleti szakmát.

Számos megkülönböztető jellemzői, hogy a mi MBA program egyedülálló:

 • Egy napon, az Ön egyéni, vált az epicentruma üzleti oktatás. Mivel egy kis méretű osztály, akkor kap kiváló egyéni oktatás párosulva személyes figyelmet Viu oktatók és dolgozók. Akkor is egy részét innovatív oktatási csoport szerkezetét, amely javítja a vezetés, csapatmunka, és a kommunikációs készségek építése közben a bajtársiasság.
 • A gondosan kidolgozott tudományos programok befogadására különböző igényeit és érdekeit. Ennél is fontosabb, ezek az üzleti programok középpontjában aktuális piaci igények mind az Egyesült Államokban és világszerte. Elkötelezettségünket az, hogy minden diák, hogy versenyképes legyen, szembe a jelenlegi és jövőbeli szervezeti kihívások globális és helyi szinten, és az excel a legjobb üzleti területeken.
 • Viu kiemelkedő facultyhas számos év üzleti tapasztalattal és képviseli vezető amerikai vállalatok, multinacionális és nemzetközi ügynökségek és vállalatok, mint például a Deloitte, az Exxon Mobil, a Világbank, az IMF, a PwC, a Bank of America, a Booz Allen Hamilton, SAIC, CACI és Mitre . Ezek az üzleti szakértők oktatása és képzése diákok azáltal, hogy a valós tapasztalat az osztályterembe, és segítik a hallgatókat, hogy elérjék személyes és szakmai céljait.
 • Az osztályteremben lesz elemezni a Harvard Business School esettanulmányok, hasznosítani üzleti szimulációs modellek, és részt vehetnek a szerep-játék és projektek.
 • Viu egy szinergia között egyedülálló amerikai és nemzetközi egyetemek miatt az élénk közösség előkelő üzleti vezetők és a multinacionális osztálytársai. Együtt diákok segít kialakítani, és részt vesz a globális vállalkozói projektek, és ápolják magukat, mint a globális üzleti vezetője.
 • Ennek Viu School of Business hallgató, akkor készítsd el a szakmai kapcsolatok, és tudásodat a valós idejű üzleti projektek, szakmai, üzleti rezidensi képzés, és a tanácsadó belül vezető vállalat a washingtoni metró területén és Észak-Virginiában, elemzi Az "Új Szilícium-völgy", mert a rengeteg technológiai vállalatok és a finanszírozás.
 • Diplomáját a Viu School of Business nyitja meg kapuit, hogy a foglalkoztatási lehetőségek az Egyesült Államokban és külföldön a területen az üzleti tanulmány.
Utoljára frissítve aug. 2015

Az iskoláról

VIU is a non-profit university committed to setting a new standard in higher education. Through our student-centered approach, we endeavor to provide the most positive environment for learning availab ... Tovább

VIU is a non-profit university committed to setting a new standard in higher education. Through our student-centered approach, we endeavor to provide the most positive environment for learning available anywhere. Our programs are structured to allow students great flexibility in the design and direction of their own studies. At the same time, every student is assigned a personal mentor who acts as a guide in course selection and career orientation. VIU offers tuition scholarships to high potential students, because we believe that good education should be available to everyone, including those who do not have the necessary funds to pursue higher education. Kevesebb