Master Of Business Administration (MBA)

William Paterson University of New Jersey

A Képzés Leírása

Hivatalos Leírás

Master Of Business Administration (MBA)

William Paterson University of New Jersey

Master Of Business Administration (MBA)

A Master of Business Administration (MBA) program tartalmaz egy kereszt-funkcionális pedagógiai megközelítést. Mint ilyen, az üzleti környezetben megtestesülő texturális összetevők összefonódnak az egész tananyagban. Ezek az elemek vagy perspektívák magukban foglalják, de nem kizárólagosan az etikai, politikai, szabályozási és társadalmi hatásokat a szervezetekre. Hangsúlyt helyez a kommunikációs készségek, a mennyiségi elemzés és a technológiai alkalmazások megszerzésére és / vagy tökéletesítésére az üzleti környezetben. Az alapvető kompetenciák területei a tizennyolc alsó hiteles órában hangsúlyozottak: ezek közé tartozik a pénzügyi beszámolás, elemzés és piacok, a szervezetek hazai és globális gazdasági környezete, az irányítási információs rendszerek és az emberi viselkedés a szervezetekben. A felső alap tanfolyamok (akár 15 óra hitel, akár 12 órányi óra az Ön által kiválasztott koncentrációtól függően) az alacsonyabb magterületek integrálására összpontosítanak, a keresztfunkcionális megközelítések szervezési kérdésekben történő alkalmazásával.

Atinuke (Tinu) Adeniran

Társigazgató

A posztgraduális felvételi hivatal

Telefonszám: 973-720-2764

Csatlakozz hozzánk a WhatsApp-on

Az MBA tananyag széles skáláját kínálja a választható kurzusok az egyes iskolák négy osztály: Számvitel és a jog; Közgazdaságtan, Pénzügy és Globális Üzleti; Marketing és menedzsment tudományok, valamint a szakmai értékesítés. A program szigorú tanfolyamához szükség van a szükséges mennyiségi és technológiai fogalmak ismeretére. A beiratkozás után a diákokat arra ösztönzik, hogy vizsgálatokat végezzenek 1) mennyiségi elemzésben és 2) technikában, és tanácsosak legyenek az adott területeken bevezető kurzusok megszerzésére. A Cotsakos College of Business akkreditációt kapott az AACSB International-The Association-tól az Advance Collegiate School of Business-ig. Az AACSB akkreditáció az üzleti iskolák legmagasabb szintű teljesítményét képviseli világszerte. Az AACSB akkreditálja a világon mindössze 5% -os üzleti iskolát.

Program leírása

Az üzleti adminisztráció (MBA) egy 48 kredit program (18 kredit az alsó tanfolyamok lehet lemondani), amely egy funkcionális pedagógiai megközelítést. A hallgatóknak lehetőségük van az általános MBA programban vagy a négy új koncentráció - számviteli, vállalkozói, pénzügyi és zenei irányítás - egyikében történő tanulmányozására. A számviteli koncentráció megfelel a CPA oktatás követelményeinek, miközben felkészíti a hallgatókat a CPA vizsgára. A vállalkozói koncentráció biztosítja a vállalkozói tevékenység megkezdéséhez, kezeléséhez, működtetéséhez, növeléséhez és fenntartásához szükséges készségeket. A pénzügy koncentrációja felkészíti a diákokat a CFA vizsgálat elvégzésére. A zeneigazgatás koncentrációja az USA egyik két programjának egyike, és kihasználja a William Paterson közeli New York-i közelségét. img 1 A William Paterson University Cotsakos College of Business a jövő üzleti vezetői számára egy olyan dinamikus tanterv segítségével élvezheti a projektet, amely megfelel a nemzetközileg és technológiailag orientált piac változó igényeinek. Ezen kívül a Cotsakos College of Business akkreditációt kapott az AACSB International-tól, a Szövetségtől az Advance Collegiate School of Business-ig. Az AACSB akkreditáció az üzleti iskolák legmagasabb szintű teljesítményét képviseli világszerte. A világ üzleti iskoláinak körülbelül tizenöt százalékát az AACSB akkreditálja.

Felvételi követelmények

  • A kumulatív fokozat átlagsebessége nem kevesebb, mint 3,00 a 4.00 skálán.
  • Minimális pontszám 500 a Graduate Management felvételi teszt (GMAT).
  • Azok a hallgatók, akik az AACSB-akkreditált intézménytől és a felsőfokú végzettséggel rendelkezők, mint a Ph.D., az EdD, a JD és az MD, meghaladják a 3,5-et, mentesülnek a GMAT követelmény alól.

map

A program követelményei

  • 48 kredit posztgraduális tanulmány.
  • Akár 18 alacsonyabb szintű kredit is el lehet tekinteni. Az elengedés ellenértékére csak a hitelesített órák száma: (a) B vagy jobb minőségű; és (b) a legutóbbi hat évben szerezte meg. A diákok, akik speciális háttérrel rendelkeznek egy alacsonyabb szintű tanfolyamon, engedélyt kaphatnak arra, hogy lemondjanak az alsóbb szintű tanfolyamról, és helyettesítsék az ehhez a területhez kapcsolódó fejlett vagy kapcsolódó kurzust. Bizonyos esetekben a hallgatók felkérhetik az alsó maghitelórák lemondását a vizsgaeredmények (pl. A CPA-vizsga) alapján.
  • A hallgatóknak minimum 3.0 GPA-t kell fenntartaniuk.

img 2

Az intézmény az alábbi területeken kínál képzéseket:
  • Angol


Utoljára frissítve July 18, 2018
Időtartam és Ár
This course is Nappali bejárós
Start Date
Kezdet
szept. 2019
Duration
Időtartam
Nappali
Price
ár
18,856 USD
Tandíj: US $ 18,856, szoba és étkezés: 10,920 USD, Könyvek és kellékek: 1,600 USD, Szállítás: 890 US $, Egyéb: 2,250 USD, TOTAL 34,516 USD (New Jersey lakosok - 12,114.00 USD évente)
Locations
Amerikai Egyesült Államok - Wayne, New Jersey
Kezdet : szept. 2019
Jelentkezési határidő Kérj Információt
A befejezés dátuma Kérj Információt
Dates
szept. 2019
Amerikai Egyesült Államok - Wayne, New Jersey
Jelentkezési határidő Kérj Információt
A befejezés dátuma Kérj Információt