Az MBA egy 39 órás kredit, amely akár öt feltételt is elérhet. A program egyéni jellege miatt a diákok saját ütemben képesek osztályokat tanulni, így a tényleges befejezési idő tanulóra változik.

Egy jól megrajzolt tananyag ...


A koncentrációs pálya MBA programja segít megismerni a kemény és puha készségeket ahhoz, hogy segítse a szervezetet a mai versenyképes üzleti környezetben.


Választhat 12 koncentrációból, vagy testreszabhatja a programot a Cross-Functional opcióval.

Az MBA tananyag három fő területre oszlik:


• Értékteremtő mag (15 óra hitel)
• Koncentráció / Választani (15 óra hitel)
• Integrált Advanced Core (9 óra hitel)

Minden alap tanfolyamot, valamint sok választható kurzust kínált mind földi, mind online formátumban, sokan hibrid (kevert) formátumban kínálják, így lehetőségük nyílik arra, hogy a kurzusok formátumát az Ön személyes preferenciáján vagy utazási / munkarendjein alapuljon. Az onground tanfolyamok hétvégéken és / vagy hétvégén is rendelkezésre állnak, így a hallgatók lehetőséget kapnak az órák órarendjére. Az online tanfolyamokon soha nem kell lépnie az osztályteremben, így a programot bárhonnan a világ bármely pontjáról töltheti le.

A Graduate School of Management egy trimeszter-rendszert használ, ősszel, tavasszal és nyáron. Az évente lezajlott órákon és a többszörös kiindulási pontokon a diákok választhatnak 12 hét, 6 hetes, intenzív vagy intermeszter osztályokból.

Az összes háttérrel rendelkező emberek számára ...

A mérnököktől a könyvelőkig az informatikai vezetőkig, sőt a bölcsészettudományi háttérrel rendelkezőkhöz is programunk a világ különböző szakemberei és üzleti hátterű dolgozóinak felel meg. A hátterek sokfélesége gazdagabb tanulási tapasztalatot és professzionális hálózatot biztosít.

A forgalmas élet és a magas elvárások ...

A Dallas Egyetem az Egyesült Államok egyik első iskolája volt, ahol MBA programot dolgozott ki a dolgozó szakemberekkel. 1966 óta a hangsúlyt arra törekszünk, hogy a hallgatók számára biztosítsák a kényelmet és a rugalmasságot, miközben magas színvonalú, gyakorlati tanulási tapasztalatot biztosítanak az iparágban tapasztalt professzorok és valódi esettanulmányok és projektek, például a Capstone Experience irányításával.

A Capstone Experience a végső osztály minden MBA hallgató számára, és egy valóban gyakorlati, ügyfél-igényelt konzultációs projekt befejezett elejétől a végéig egy valós ügyfelet. A múltbeli ügyfelek között vannak olyan vállalatok is, mint a Dallas Mavericks, a Lehigh Hanson és a Big Brothers / Big Sisters.

Program oktatási nyelve:
  • Angol

4 további kurzus University of Dallas College of Business »

Ez a kurzus On-line, Nappali bejárós
Start Date
szept. 2019
szept. 2019
Duration
Kérj Információt
Részidős oktatás
Nappali
Price
584 USD
kreditenként óra
Helyszínek szerint
Dátum szerint
Start Date
szept. 2019
Jelentkezési határidő
Start Date
szept. 2019
Jelentkezési határidő

szept. 2019

Location
Jelentkezési határidő
End Date

szept. 2019

Location
Jelentkezési határidő
End Date