Master of Business Administration (szakmai gyakorlat)

Általános információk

12 locations available

Program leírás

Master of Business Administration (szakmai gyakorlat)

Helyszín:

  • CDU Melbourne
  • CDU Sydney
  • Casuarina Campus
  • Külső tanulmányok

Ez a kurzus célja, hogy fejlessze az alapvető tulajdonságok és képességek szükségesek a felső- és középvezetők egy sor területen, mint például a kereskedelem, az ipar és az állami szektor. A résztvevők választhatnak, hogy tanulmányozza egy bizonyos meghatározott egységek, kombinált időszakra jóváhagyott szakmai gyakorlat tapasztalatai / vagy kutatás, amely a diplomás a lehetőséget, hogy alkalmazzák az elméleti megértése, hogy a valóságban a munkahelyen.

Szakmai gyakorlati helyeket korlátozottak, és lehet, hogy nem érhető el minden állam és terület. A diákok feladata, hogy saját utazási és elhelyezése, és valamennyi tárgyalási járulékos költségeket.

Diákok, akik vállalják Szakmai gyakorlat egységek először vállalják előzetes interjú a iskolája vezetője. Felhívjuk figyelmét, szakmai gyakorlatának egységek nem vezetik be a CDU Sydney 2015-ig.

Felvételi követelmények

A dél-ausztráliai Felsőfokú Felvételi Központ (SATAC) fogadja és dolgozza fel a felvételi kérelmeket a Charles Darwin Egyetem Felsőoktatási leendő hallgatók.

Sikeres befejezése egy elismert Bachelor, Graduate Certificate vagy diplomát üzleti vagy kapcsolódó területen; vagy sikeres, elismert Bachelor egy független területen legalább két éves szakmai tapasztalat egy üzleti kapcsolatban szerepet.

A diákok egy Bachelor diplomát egy független területen, akik elvégezték a Graduate Management Admission Test (GMAT) a pontszám nem kevesebb, mint az ausztrál átlaguknál megelőző 12 hónapon belül a felvételi is pályázhatnak erre a tanfolyamra.

További Felvételi követelmények

Kívánó kérelmezők figyelembe kell venni alapján a GMAT pontszámot kell egy hiteles példányát a GMAT vizsgálati eredmények a Felvételi csapat a Charles Darwin Egyetem lehető leghamarabb benyújtása után SATAC alkalmazás.

Angol nyelvi követelmények Nemzetközi Diákok

Lépjen kapcsolatba velünk további információkért.

Szakmai elismerés

Diplomás szakosodott professzionális számviteli mindenképpen javasoljuk, hogy jelentkezzen tagnak a CPA Ausztrália és az Institute of Chartered Accountants Ausztráliában (ICAA).

Utoljára frissítve Szeptember 2015

Az iskoláról

More than 120 years ago, Banjo Paterson described the Northern Territory as a “vast wild land, full of huge possibilities”.And he was right.So how did a relatively small population, spread sparsely ac ... Tovább

More than 120 years ago, Banjo Paterson described the Northern Territory as a “vast wild land, full of huge possibilities”.And he was right.So how did a relatively small population, spread sparsely across an area, one–fifth the land mass of Australia, with little educational resources to speak of, turn those possibilities into a reality?By creating a study environment where the freedom exists for people to evolve their lives.Today this environment is captured at Charles Darwin University (CDU). Kevesebb
Darwin , Darwin , Darwin , Darwin , Darwin , Darwin , Darwin , Darwin , Darwin , Darwin , Sydney , Melbourne + 11 Több Kevesebb