Tudományos tevékenység: Minden tevékenységért, amely a tanári, a képzés, a kutatás és publikációk nevezik tudományos tevékenységek.

Akadémiai Tanács: Az Akadémiai Tanács a legmagasabb tudományos testület az egyetem és karbantartásáért felelős a szabványok a tanítás, az oktatás és a vizsga az egyetemen. Akadémiai Tanács egy hatósági szerv, mint egy UGC rendeletek és felruházott hatóság döntést hoz minden tudományos kérdésben, beleértve a tudományos kutatás.

Akadémiai Program: Akadémiai Program egy sor kurzusokat az egyetemen, hogy egy diák választhat, és töltse előírt kreditek, hogy jogosultak legyenek a díjat olyan mértékű, hogy a tudományos program.

Tanév: Egy tanév definiáljuk az időtartam, amely alatt az egyetem kínál egyetemi programok. Ez az az időszak nyitó és záró Egyetem egy év alatt. Ugyancsak a szükséges ideig, hogy a teljes tényleges tanulmányok egy éven belül. Ez magában foglalja a két félév, ti. Még félév és páratlan félévben. Normális, páratlan félévben indul júliusban és még félévben indul decemberben.

Auditált Course: Auditált pálya nem része a kurzus, de engedélyeznie kell a diákok részeként a tudományos program. Ez természetesen magában foglalja a sport, jóga, stb

Az eljárás eredménye Major fokozat: A diák, aki befejezi a B. Tech egyike követelményeinek fegyelem, amelyre ő / ő ismerte (vagy vett átadása ág), elnyerte a Major mértékben, hogy a fegyelem.

Az eljárás eredménye kismértékben: Diákok, akik teljes csökkentett számú kurzus másik fegyelem és a specializáció közvetítés kapnak kisebb mértékben, hogy a fegyelem.

Az ügyhátralék Course: A tanfolyam minősül elmaradás természetesen, ha a hallgató kapott elégtelen minőségű (F).

Javulás: Jobbítására van úgy, hogy hozzájárul javítására hallgatók tanulmányi teljesítményének javítása évfolyam bármely kurzus (ok) által reappearing / újbóli regisztráció során (ek) a meghatározott előírásoknak.

Program oktatási nyelve:
  • Angol

3 további kurzus K L University »

Ez a kurzus Nappali bejárós
Start Date
Július 2020
Duration
2 Év
Nappali
Price
180,000 INR
évben, 130.000 év II.
Helyszínek szerint
Dátum szerint
Start Date
Július 2020
Jelentkezési határidő

Július 2020

Location
Jelentkezési határidő
End Date