Master of Business Administration a légi közlekedés

Általános információk

2 locations available

Program leírás

Master of Business Administration Aviation (közösen szervezett Embry-Riddle Aeronautical University, USA)

Program bemutatása

A Master of Business Administration Aviation (MBAA) az Ön számára egy erős alapot ahhoz, hogy sikeresen a légi közlekedés mai környezetben. Úgy tervezték, hogy hangsúlyozzák a korszerű irányítási koncepciók, módszerek és eszközök a repülési kontextusban, akkor élvezni fogja a lehetőséget rendelkezésére bocsátott egy MBAA hallgató hozzáadott versenyelőnyt szakosodott a légiközlekedési ágazatban.

FELVÉTELI KÖVETELMÉNYEK

Meg kell a szerzett érettségi foka egy akkreditált diplomát adó intézmény halmozott fokozatú pont átlag (CGPA) 2,5 vagy magasabb a 4,0 skálán. Ha már rendelkezik a mester fokozatot vagy teljesítették diplomás tanfolyam egy akkreditált diplomát adó intézmény, akkor is kell egy 3,0 CGPA vagy magasabb a posztgraduális szinten.

Be kell küldenie hivatalos átiratát minden akkreditált intézmények mutatja fokú befejezése, illetve tanfolyamok kísérletet. Hivatalos vagy nem hivatalos átiratát is szükség lehet annak ellenőrzésére, előfeltétele a tudás.

Előismeretek van szükség a következő területeken:

  • kezelés
  • pénzügy
  • számviteli módszerek
  • értékesítés
  • közgazdaságtan
  • kvantitatív módszerek

Meg kell feltételezni feladata biztosítani, hogy a fenti előfeltétele a tudás a követelményeknek eleget keresztül 1 A következő módszerek: 1. Jelenleg bizonyítékot sikeres elvégzése graduális és posztgraduális kurzus az egyes tantárgyi területek; 2. Kap legalább az ajánlott pontszámot a Graduate Management Felvételi Test (GMAT). Iskola kód: 0MX-68-90; 3. Diákok, akik nem előfeltétele a tudás minden a fenti területeken lesz szükség regisztrálnia BUSW 500. Ennek előfeltétele alanyok kell teljesülnie ahhoz, beiratkozás más MBAA tanfolyamok megengedett.

Ha az angol nem az elsődleges nyelvet, akkor vagy:

  • Elérje a minimális pontszám a teszt az angol mint idegen nyelv (TOEFL) 550 (papír alapú) vagy 79 (Internet-alapú);
  • Elérje a minimális pontszám az International English Language Testing System (IELTS) 6,0;
  • Keress átruházható hitelt persze, hogy az egyenértékű ENGL 123 (angol összetétele) akkreditált középfokú intézmény, vagy
  • Látszódnak részvétel és érettségi egy középiskola, ahol az oktatás nyelve az angol volt.

Be kell küldenie nyilatkozat célja és sikeres teljesítéséhez felvételi interjú a tanszékvezető és a felvételi bizottság.

Program Delivery

Meg lehet kezdeni a MBAA szak januárban, júniusban vagy augusztusban. Az 1. 4 kifejezéseket szállítjuk kevert formátumát ötvözi a tantermi oktatást alatt 1. 2 hét kifejezés a kényelem az online oktatás során a fennmaradó 7 hét. Az 5. és 6. feltételek lehetővé teszik, hogy megkezdik a saját Graduate Research Project, ugyanakkor választott 2 választható kurzusok kell venni az interneten. Akkor várható, hogy végzős 24 hónapon belül elindítja a MBAA végzettség.

Utoljára frissítve Április 2016

Az iskoláról

The Singapore Aviation Academy (SAA), established in 1958, is the internationally-recognised training arm of the Civil Aviation Authority of Singapore. It offers a wide range of operational and manage ... Tovább

The Singapore Aviation Academy (SAA), established in 1958, is the internationally-recognised training arm of the Civil Aviation Authority of Singapore. It offers a wide range of operational and management programmes that benchmark international standards and best practices to meet the training needs of the global aviation community. SAA is an ICAO Regional Training Centre of Excellence, ICAO Aviation Security Training Centre, ICAO-endorsed Government Safety Inspector Training Centre and ICAO TRAINAIR PLUS Full Member. Kevesebb
Singapore , Szingapúr Online + 1 Több Kevesebb