Read the Official Description

A kereskedelmi vagy szociális vállalkozói ötletekkel rendelkező hallgatók, akik vállalkozásaikat és vállalkozói készségeiket és tudásaikat szeretnék fejleszteni, a program tanulmányozásának előnyeit élvezhetik. A modul rugalmas moduláris felépítése lehetővé teszi a diákok számára, hogy a programot szakaszosan, a vállalkozói vagy innovációs projektük fejlesztése és megkezdése során tanulmányozzák. A diákok is hozzáférhetnek egy projektteret, egy mentori programot és nem díjnyertes mesterkurzusokat és eseményeket vállalkozókkal és más iparági szakemberekkel, akik valósággal és szigorúan kiegészítik az osztálytermi tanulmányukat.

A tanfolyam célja, hogy a hallgatók a vállalkozói készségek és a tudás rugalmas és moduláris szerkezete, amely tudományos szempontból szigorú, de praktikus, hogy lehetővé tegye a jövőben a vállalkozók és az innovátorok.

A kurzus megfelel az üzleti és a nem üzleti háttérrel rendelkező diákoknak, akik érdeklődnek vállalkozói tevékenységük fejlesztéséért és saját vállalkozásuk fejlesztéséért, a vállalati innováció menedzserekért és a készségek és ismeretek bővítéséért felelős vezetőkért, valamint a vállalkozói készségeket és ismereteket kereső jelenlegi vállalkozókat.

Program taught in:
Angol

See 2 more programs offered by University of Technology Sydney »

Last updated November 20, 2018
This course is Campus based
Start Date
jan. 2020
Duration
1 Év
Nappali
Price
19,960 AUD
AUD / 24cp munkamenetben
By locations
By date
Start Date
jan. 2020
Application deadline

jan. 2020

Location
Application deadline
End Date