metropolia_hbm

Mester Program Egészségügyi Business Management egy közös program szabott szociális és egészségügyi szakemberek, valamint az üzleti és műszaki szakemberek, akik szeretnék bővíteni tudásukat való hatékonyabb gazdálkodás készségek ebben nagyon fontos ágazat. Alkalmassági követelményeknek is megfelelő alapképzési diploma és szakmai tapasztalattal.

Egészségügyi Business jelentős globális üzleti lehetőség

Üzleti vezetői kompetenciák szükség lesz a szociális és egészségügyi szervezetek hazai és nemzetközi szinten a jövőben. Az öregedés a népesség sok társadalomban kihívást jelent az egészségügyi rendszerek és folyamatok, hogy készítsen az egészségügyi szolgáltatások hatékonyabb módon. Digitalizálása ügyfélkapcsolat-menedzsment és a szolgáltatások egy jelentős változása és a vezető az új szolgáltatások és folyamatok. Egészségügyi üzlet egy nagy globális üzleti lehetőség vezetés jövőbeli növekedés és nemzeti jólét.

Mester Program Egészségügyi Menedzsment szabott szociális és egészségügyi szakemberek, valamint az üzleti és műszaki szakemberek, akik szeretnék bővíteni tudásukat való hatékonyabb gazdálkodás készségek ebben nagyon fontos ágazat.

Innovatív megoldások és az új üzleti modellek keresett megújítani az ágazat: hogyan szolgáltatásnyújtás gazdaságosan és hatékonyan, mégis fenntartani a magas minőséget és a humán-orientált hatálya valamennyi döntések és tevékenységek. Üzleti és mérnöki végzettségűek, valamint a diplomások a területén az egészségügyi és szociális szolgáltatások, közösen kezelni a különböző problémamegoldó helyzetek és a tanulási feladatokat.

Az hangsúlyozzák a program az ügyfél és a szolgáltató üzleti irányultságát, és azt a multidiszciplináris megközelítés az üzleti menedzsment. A program biztosítja a széles perspektívát szolgáltatás üzleti, kompetenciák csapat és a projekt vezetői és a haladás vezetői képességek.

A HBM mester tanítványai lesznek elérhetők olyan környezetben gyakorolni, és fokozzák a nemzetközi és a kommunikációs készség egy nagyon multikulturális csoport társaik, a személyzet és a tanárok. Előadások, szemináriumok, műhelyek, valamint a tananyagok és kimenetek mind angolul.

Tartalom

A mesterfokozat Program Egészségügyi Menedzsment áll korszerű szakmai tanulmányok (30 ECTS), az alternatív korszerű szakmai tanulmányok (20 ECTS egy sor választási), választható vizsgálatok (10 ECTS) és Diplomamunka (30 ECTS). A diákok kapnak egy mély megértése a legjobb gyakorlatok az egészségügyi és a szociális vállalkozás tekintetében:

  • Egészségügyi Business Economics és üzleti modellek
  • Stratégia, menedzsment és vezetés
  • Service Innovations és Design
  • Minőség és biztonság irányítási

Alternatív fejlett tanulmányok is szedett egy sor döntések, amelyek a fenntartható vezetés, ügyfélkapcsolat, vagy a vezetői számvitel, az összes kapcsolódó egészségügyi és szociális ellátó szervezetek.

Elegendő RDI kompetencia biztosított korai szakaszában a vizsgálatok, mivel az szükséges tervezése és megvalósítása során a dolgozat projekt egy valós üzleti környezetben, jellemzően egy megbízásából saját munkáltatói szervezet. A Diplomamunka folyamat kezd elég korán, hogy mérhető változtatások vagy fejlesztések azonosítani lehet.

Kapcsolat ülések vannak elrendezve 3-4 nap havonta. Ha tanul egy részmunkaidőben, az ilyen mértékű lehet beszerezni 1,5 vagy 2 év.

Mesterképzésre Egészségügyi Menedzsment jogosult csapat és a projekt vezetői az egészségügyi ellátás üzleti és a haladás felé vezető pozíciókat magán vagy állami szektorban.

JELENTKEZÉS

A kérelmeket be lehet nyújtani online keresztül nemzeti rendszer együttes alkalmazás opintopolku.fi / studyinfo.fi. A Master program az egészségügyi Business Management használ egy előzetes, amelyet el kell szállítani a felvételi (Helsinki).

Általános Alkalmazási utasítások

Ösztöndíjak

Per minden szak egyetértés van abban, hogy a 50% -a kérelmezők kívülről érkező EU / EGT-országok, amelyek a legjobb eredményeket a felvételi vizsga, kap egy teljes mentességet a tandíj az első tanév.

A 2.-4. tanévben ösztöndíjas 75% -át lefedő éves tandíj lesz, feltéve, hogy a hallgató felhalmozódott:

  • legalább 55 kredit (ECTS) az előző tanévben (végződő július 31.) egy Bachelor szak
  • legalább 20 kredit (ECTS) az előző félév (őszi félévben végződő 31.12. és a tavaszi félévben végződő 31.7.) a mester szak

Azokban az években, 2-4, a fennmaradó 25% a diák tandíjat lehet tekinteni, ha az iskola határozza meg, hogy az indokolt alapuló szociális, egészségügyi, vagy egyéb okok miatt.

Program oktatási nyelve:
  • Angol

1 további kurzus Metropolia University of Applied Sciences »

Ez a kurzus Nappali bejárós
Start Date
aug. 2019
Duration
2 Év
Nappali
Price
- 0 € vagy 12.000 € / év a nem EU / EGT diákok
Helyszínek szerint
Dátum szerint
Start Date
aug. 2019
Jelentkezési határidő
Start Date
aug. 2019
Jelentkezési határidő

aug. 2019

Location
Jelentkezési határidő
End Date
Jelentkezési határidő
End Date