Az MBA program kapcsolódik a diákok a kortárs gondolkodás a menedzsment oktatás és célja, hogy fejlessze kritikus gondolkodók hatékony problémamegoldó készség vezetői szinten. A program célja, hogy építsen a posztgraduális tapasztalattal és / vagy jelentős szakmai tapasztalattal a résztvevők azzal a céllal, hogy segítse a szakmai előmenetel.

A program kialakítja belül a diákok képesek elemezni széles körű megközelítések a tanulmány az üzleti és menedzsment, valamint kritikusan értékeli az befolyásolja a vitás kérdésekben az üzleti környezet. Diákok is kialakulhat, hogy képes kiválasztani a megfelelő kutatási eszközök, elemezni változások az üzleti környezet és hatékonyan reagálni ezekre a változásokra.

Diákok, akik a 18 hónapos lehetőség lesz, hogy vállalja releváns elhelyezést hat hónapig.

Masters of Business Administration partnerségben a Teesside Egyetemen.

Ki a kurzus számára

Az MBA egy nagy értékű mesterképzések szintű képesítést tapasztalt üzleti szakemberek.

Bár általában nem tervezték a frissen végzett diplomások, mi van egy rugalmas belépési modell, amely figyelembe veszi a képesítések, szakmai tapasztalat és a lehetséges végrehajtani a tanulás a munkahelyen.

Ha csak kevés munkatapasztalattal beléphetsz ezt MBA kurzus feltéve, ha van egy megfelelő üzleti diplomát, és a lehetőség, hogy végre a tanulás a munkahelyen.

Megszerzett szakképesítés

Masters of Business Administration által hitelesített Teesside Egyetem

Tanfolyam tartalom

A Master of Business Administration program két részből áll, amely áthidalja három félév

 • I. rész: hét tanított modulok;
 • Rész: Értekezés

Belül I. rész, a modulok alapvető és kötelező minden tanuló diákok számára a Díj

 1. Stratégiai menedzsment (20 kredit)
 2. Az emberek és szervezetek (20 kredit)
 3. Marketing (20 kredit)
 4. Számviteli döntéshozókat (20 kredit)
 5. Üzleti kutatási módszerek (20 kredit)
 6. Vállalkozói (10 kredit)
 7. Üzleti etika (10 kredit)

Rész a program Értekezés (60 kredit).

Tanulási módszerek

Most megtudhatod kombinációja révén: Oktatási területek általában magukban:

 • Interaktív tábla
 • Előadás
 • Szoftver / videó vetítés eszköz
 • VTK / internet

A diákok a szakorvosi könyvek és számítógépek a főiskola könyvtára, valamint on-line folyóiratok és források révén az athéni rendszer.

Az iskola is kínál hallgató további informatikai erőforrások és könyvtári belül Sandyford Campus (amely a számítógépek megfelelő iparági szabványos szoftverek).

Értékelési módszerek

Az értékelés folyamatosan a tanfolyam, csoportos munka, bemutató, műhelyek, vizsgálat, prezentációk és feladatokat.

Progresszió lehetőségek

Akadémiai Progression lehet beszélni a tutor

Állásajánlatok

A mester fokozat lehetővé teszi a specializáció a táblán belül. A mértéke különösen jól azok számára, akik már évek óta dolgozik egy adott karrierjét egy ideje, és remélem, hogy előre, vagy új tudás megszerzése, amely minősíti azokat a különböző helyzetben belül maguk területén.

A mester fokozatot is lehet kiváló módszer új karrierbe. Azok számára, akik már évek óta a munkaerő, és megállapította, hogy a pályája, vagy alapképzésben nem vezeti őket abba az irányba szeretnének menni, a mester fokozatot is lehetővé teszik számukra, hogy elkezd egy másik irányba, az szerez új ismereteket és készségeket.

Belépési követelmények

A pályázóknak általában van egy kitüntetéssel diplomázott vagy azzal egyenértékű egy elismert intézmény, és rendszerint vezetők / felügyelők két éves releváns szakmai tapasztalat A pályázóknak, akik nem rendelkeznek ilyen egyetemi képesítést, de nem jelentős tapasztalattal rendelkeznek a munka egy üzleti szervezet és / vagy rendelkeznek szakirányú képzettséggel is figyelembe kell venni, összhangban a testület APEL politikát (elérhető felhasználásával NCG Recognition Service - Recogniseme.ncl-coll.ac.uk). Szakmai tapasztalat keretében vizsgálják majd önéletrajzok, és a munkáltatóktól kapott leveleket és ha szükséges, egy interjú vagy személyesen vagy Skype-on keresztül a külföldi hallgatók számára a program vezetője.

A pályázóknak, akik nem rendelkeznek elegendő tapasztalati munkatapasztalat fogják irányítani, és azt tanácsolta az értékét, hogy a gyakornoki elhelyezést útvonal is.

Adott esetben a diákok lesz szükség egy IELTS (vagy azzal egyenértékű) pontszám 6.0. Ezen kívül a kitűzött IELTS (vagy azzal egyenértékű) pontszáma 6,0, minimum fokozat követelménye az egyes sávokban a tesztet most érvényes. Az extraszűz követelmény, a Közös Európai Referenciakeret által előírt az UKBA. A jelenlegi minimális sáv:

 • IELTS - 5,5 az egyes sávokban
 • TOEFL iBT - hallgat 21, olvasás 22, írás és a beszéd 23 21
 • Pearson Test of English (PTE) - 59 az egyes sávokban.
Program oktatási nyelve:
Angol
Newcastle College
Ez a kurzus Nappali bejárós
Start Date
Duration
18 hónapok
Nappali
Helyszínek szerint
Dátum szerint