Master of Business Administration MBA

Általános információk

Program leírás

Master of Business Administration MBA

Belépődíj: A dokumentumok;

KÖVETELMÉNYEK: Bachelor fokozatot közgazdaságtanból, vagy hasonló programok; elvégezte a középiskolát, elismert EU-ban; átlagos értékelése a diploma - Jó; dokumentum angol nyelvtudás.

IDŐTARTAMA: 1,5 tanévben (3 félév).

Államvizsga: Üzleti Adminisztráció Mester

Az MBA diplomát egy szabványos üzleti adminisztráció program egy extra hangsúlyt fektet az innovációra, a technológia és menedzsment. Az a célja, hogy felkészítse szakemberek a vállalkozói szellem és az innovatív ötleteket. A diákok kapnak ismereteket és készségeket elsajátítani alkalmazandó valamennyi általános üzleti projektek - projekt menedzsment, a vállalkozó szellem, az innováció végrehajtása, az üzleti tárgyalások és a kommunikáció, az emberi erőforrások, stb

A program tartalmazza a kötelező, választható és szabadon választható kurzusok, és befejeződött a végleges projekt bemutatásra bizottság előtt álló üzleti vezetők és a professzorok.

Diplomások várható, hogy a munka, mint a vállalkozók, menedzserek és tisztek a magán- és az állami szektor irányítása különböző üzleti folyamatokat.

Megjegyzés: A díjak 1000 € szemeszterenként az uniós diákok és 2000 € szemeszterenként EU-n kívüli hallgatók. Minden kiváló diák tanul díj-.

A diákhitel információ megtalálható ezen az oldalon: http://epu.bg/index.php/en/application/students-loans

Utoljára frissítve Május 2015

Az iskoláról

The European Polytechnical University is a multinational centre of interaction between contemporary tuition, scientific research activities and innovations, and academic and business co-operation.

The European Polytechnical University is a multinational centre of interaction between contemporary tuition, scientific research activities and innovations, and academic and business co-operation. Kevesebb