Master of Business Administration, rugalmas tanulási

Általános információk

5 locations available

Program leírás

Miért ez a tanfolyam?

Tudjuk, nem mindenki tudja, sőt akar tanulni teljes munkaidőben, vagy esti.

Ezért a mi rugalmas tanulási útvonal lehetővé teszi, hogy változik a tempót, és hogy a tanulmány, hogy megfeleljen a személyes körülményeit. Ez az útvonal ötvözi a legjobb teljes munkaidős, részmunkaidős és nyitott tanulási tanulmány.

Majd végezze el a legtöbbet a tanulmányok off-campus, a kötelező részvétel csak egy vagy két hétvégi iskolák évente.

Majd kezdeni a nyitott tanulási alapján a lehetőséget, hogy kiegészítse a tanulmányok az opcionális szemtől-szembe osztályok, Glasgow.

Ez a tanulmány a módszer ideális, ha értékeli a szemtől-szembe találkozás a tanárokkal, látogató szakemberek és a diáktársak, de nem tud részt venni fix heti osztályok.

Hogyan működik a rugalmas tanulási működik?

A programhoz csatlakozó, akkor meg kell adni egy ajánlott tanulási ütemterv, amely lehetővé teszi, hogy teljes a Strathclyde MBA 3 éven belül. Célja, hogy az Ön számára ideális egyensúlyát otthoni tanulmányozásra, részvétel hétvégi iskolák és intenzív szemináriumok, Glasgow.

Együtt a menetrendet, küldünk Önnek az első évben az alapvető tananyagokat és a legfontosabb tankönyveket, és részletes adatokat az on-line és oktató támogatási program.

Ha akarta, hogy gyorsított és teljes a Strathclyde MBA kevesebb, mint 3 éve, a támogató csapattal is javasolni egy másik tanulmány ütemtervet. Vagy ha azt szeretné, hogy egy kicsit tovább, hogy fejezze be a MBA, tudunk szállást biztosítani a vizsgálatok legfeljebb 6 év.

Kötelező hétvégi iskolák

Vannak bizonyos témák, mint például "a tanulás Manager", amely úgy érezzük, nem lehet tanítani a távolból. Ez az oka annak, amit elfogadnak két kötelező hétvégi iskolák időtartama alatt az egész programot. Ezek a hétvégi iskolák is szerepel az általános tandíj.

Akkor kaphat nagy értékű munkán keresztül más ambiciózus vezetők, gyakran széles keresztmetszetét az ipar és a kereskedelem.

Választható intenzív szemináriumokon

Ahhoz, hogy a legtöbbet a MBA tapasztalat azt javasoljuk, hogy kihasználják az opcionális intenzív face-to-face szemináriumok Glasgow-ban. A költségek ilyen szerepelnek a tandíjat.

Ezek a foglalkozások értékes lehetőséget a mélyreható vizsgálat egy kiválasztott téma, hogy megfeleljen diáktársak és részesülhetnek közös tapasztalatok. Ezen kívül intenzív szemináriumokon a legfontosabb, hogy a gyorsuló a fejlődés útján a programban.

Az általunk javasolt menetrendet ad egy határozott elképzelést kötelezettségvállalások jó előre. Ez lehetővé teszi, hogy tervezze meg előttünk álló évben a munkahelyi és az otthoni.

Mikor lehet csatlakozni a programhoz?

Elméletileg, elkezdhetjük a rugalmas tanulási vizsgálat, ha úgy tetszik. Azonban mi van az éves ütemtervvel az indukciós osztályok, iskolák hétvégi és intenzív szemináriumokon. Javasoljuk, hogy indul közel egy indukciós periódus. Ezek általában sor környékén április és október minden évben.

Mindent megteszünk, hogy a menetrend indukciós osztályok, iskolák hétvégi és intenzív szemináriumokon, valamint az év során. Ez biztosítja, hogy minden lehetőséget, hogy maximalizálják a tartózkodás Glasgow-ban.

Hétvégi iskolákat is minden tanulmányi útvonal a Strathclyde MBA. Ha nem tudod, hogy egy meghatározott időpontig, akkor lehetősége van arra, hogy részt vegyen a következő hétvégén iskola egy későbbi időpontban.

Intenzív szemináriumok csak tervek szerint a rugalmas tanulási tanfolyam tagjai. Ha nem tud részt venni, azt ajánljuk, hogy töltse ki a tárgykörben használja alapvető tananyag helyett késleltetheti a fejlődést.

Mennyi idő kell ahhoz, hogy kötelezzék el magukat tanul?

Ha részt vesz az összes lehetséges hétvégi iskolák és intenzív szemináriumot ajánlatot bármelyik évben, meg kell várni, hogy az irodától távol, összesen körülbelül 15 nap.

Azt is elvárják, hogy kiad körül legalább heti 15 órát mellett hétvégén iskolai és választható szeminárium jelenléti.

Akkreditációs

Kevesebb, mint 1% -át az üzleti iskolák a világon tartsa "hármas akkreditációs", és Strathclyde az egyik közülük. A 3 nemzetközi akkreditációs testületek:

 • A Szövetség előzetes kollégiumi iskolák Business
 • Az Európai Minőségfejlesztési Rendszer
 • Az Egyesület a MBA

Ahhoz, hogy sikeresen akkreditációt az egyik ilyen testületek olyan eredmény önmagában. Ahhoz, hogy sikeresen akkreditációt mind a három testet egy igazán kiemelkedő teljesítmény és az egyik büszkék vagyunk.

Szövetsége Masters of Business Administration (AMBA)

Ön jogosult csatlakozni AMBA miután felvettük a MBA képzésen.

A tantárgy tartalma

A Strathclyde MBA épül együttműködő tanulás. Ön megosztja a szakmai tapasztalatot, tudást, ismeretek és készségek.

Célunk, hogy segítsen fejleszteni Önnek a legkülönbözőbb területeken az irányítás.

Az MBA alakítja majd, és végigvezeti Önt a fényvisszaverő, nyitott gondolkodású, adaptív tanulók.

Modulok

Az Fényvisszaverő Kezelő

Ez a modul célja, hogy segítsen reagálni a növekvő hangsúlyt az üzleti világban a vállalati társadalmi felelősségvállalás, az érintettek elvárásait és a szakmai gyakorlat az irányítás. A modul három osztály van, tanulás menedzser, a kormányzással és Vállalkozói menedzsment és vezetés. Ez a modul biztosítja az Ön számára az alapjait, hogy legyen egy olyan adaptív vezetője nyitott az élethosszig tartó tanulás.

 • A tanulás menedzser
 • Vállalatirányítás
 • A lehető üzleti munka

Ez a modul segít megérteni a menedzsment alapjait, és létfontosságú folyamatok, az üzleti siker és amelyek által üzemeltetett speciális funkcionális csoportok egy szervezet.

Azáltal, hogy ismerik ezeket a tudományágak te jobban tudják értékelni az egyes funkciók, valamint a kapcsolatok és feszültségek között.

A modul hat osztály:

 • Pénzügyi és Pénzügyi Menedzsment
 • Marketing Menedzsment
 • Analitikai döntéshozatal támogatása
 • Operations Management
 • Ügyvezető Emberek Szervezetek
 • Pénzügyi és vezetői számvitel

Ez a modul célja, hogy segítsen integrálni az osztályok a "Tegyünk a Business Work 'modult.

Az órák célja, hogy segítsen felfedezni, megérteni és magabiztosan kezeli a belső és külső bizonytalanság, komplexitás és a bizonytalanság. A Strathclyde MBA híres hírnevét ezek a szempontok az irányítás.

Jelenleg négy osztályt ebben a modulban

 • Feltárása a nemzetközi környezetvédelmi
 • Stratégia elemzés és értékelés
 • Készítés Stratégia
 • Stratégiai Tanácsadó gyakorlatban - Ez biztosítja az Ön számára a lehetőséget, hogy működjön együtt élő szervezési kérdés együtt egy ügyfél szervezet. Az ügyfél között lesz jelentősen értékelésében az osztály. Tervezése az osztály olyan módon, akkor számos betekintést bizonytalanságok kezelésének magát, a feladat a strategising és elvárásoknak az ügyfél.

Személyes fejlődés

Ahogy keresztül a Strathclyde MBA dolgozunk, hogy segítsen személyre a tanulás és fejlődés. Tesszük, hogy a két útvonal - választható órák és a végső MBA Projekt.

 • Választható órák
 • MBA Projekt
 • Kölcsönhatás valós cégek

Tanulás és tanítás

Core tananyagok

A központi tanulási anyagok széles körű tanulmány útmutatók minden témában. Ők biztosítják a közvetlen tandíj és kommentárok az ajánlott tankönyvek.

Már fektettek a fejlődő ezeket a tananyag. Ők folyamatosan felülvizsgálják, hogy tartsa őket up-to-date.

Tankönyvek

Ellentétben a legtöbb MBA szolgáltatók, alapszöveg könyvek szerepelnek részeként a tandíj.

Ezek az ajánlott könyveket, amire szükséged van a Strathclyde MBA. A többségük írta Strathclyde tudósok.

Egyes tantárgyak, akkor is kap Újranyomva cikkeket és CD-k, amelyek további utasítást.

támogatás

Margaret angol és Karen McMillan lesz a fő kapcsolattartó pontokat és könnyen kapcsolatot e-mailben, telefonon vagy faxon.

Margaret és Karen foglalkozik majd a napi gondokat, hanem tanácsot adnak a időbeosztással a tanulmányait, és hogyan lehet a legjobban kezelni, rugalmas tanulás.

Te kiosztott egy oktató az egyes tantárgyak vizsgálták. Ezek irányítsa és támogassa a munkát telefonon, faxon és e-mail és boldog lesz, hogy részletes visszajelzést adnak jelölt feladatokat.

Online támogatás

Adunk egy on-line intranet szolgáltatás, amely könnyen elérhető az interneten.

Az intranet segítségével távolról hozzáférhet a Business Information Service. Ott találsz egy széles körű elektronikus adatbázisok, így könnyen végezni minden kutatás és asztali munkát.

Az intranet lehetővé teszi számunkra, hogy tájékoztassuk Önt az aktuális hírek és releváns információkat SBS és az Ön számára a kiegészítő információkat a vizsgálati alanyok. Ez lehetővé teszi, hogy kapcsolatba tanulmányi és munkatársaival keresztül hirdetőtáblákon.

Értékelés

Rugalmas tanulási ugyanolyan értékelési kritériumok, mint a többi vizsgálati módszerek. Értékelése során a program magában foglalja magában:

 • természetesen a munka
 • műhelyek
 • vizsgák
 • csapatmunka
 • bemutatók

Vizsgák

Három vizsgálatot menetrend minden évben:

 • December
 • Március
 • Augusztus

Az is lehetséges, hogy a rugalmas tanulási tanfolyam tagjai vizsgákat kell tenniük, ki Glasgow.

Akkor lehet, hogy vizsgák egyik nemzetközi központok vagy a helyi British Council iroda, Brit Konzulátus, vagy egy egyetem.

A helyszín általában számol fel terembérleti díj, plusz invigilation (ez változhat), és akkor is kell fizetnie, £ 40 per vizsga fizetendő Strathclyde Egyetem.

Nevezési feltételek

A kiválasztási folyamat célja, hogy azonosítsa a tehetséges szakemberek széles körű tudományos, üzleti és kulturális háttérrel.

Bár vannak formális belépés követelményeit az alább felsorolt, figyelembe vesszük:

 • a potenciális
 • az interperszonális és csapata dolgozik adottságok
 • A tartomány és jellege a vezetői tapasztalat

Annak érdekében, hogy értékelni ezeket a készségeket kérünk benneteket, hogy töltsenek ki egy számos esszét felvázolja a tapasztalatok és törekvések mellett hivatkozásokat támogatja a szakmai tapasztalat és tanulmányi eredménye.

Lehet kérni, hogy vállalják formális interjú, hogy megvitassák a eredményeiről és törekvéseit. Mi azt javasoljuk, hogy látogasson el az iskola vagy középre te vonatkozó, és kérje annyi kérdést, amennyire szüksége van, hogy tisztázza a döntést.

Képesítési és tapasztalat

A belépés az MBA program kell tennie:

 • oklevéllel egy brit egyetemen, vagy azzal egyenértékű egyetemi képesítést egy hasonló, nem egyesült királyságbeli intézmény. Ha vizsgálták a egyetemi diplomát egy Egyesült Királyságon kívüli intézmény szükségünk lesz egy másolatot a diplomát átirat. A szakmai képesítések is figyelembe kell venni.
 • legalább 24 éves életkor.
 • egy legalább hároméves nappali tagozatos posztgraduális tapasztalat, ha a menedzsment az emberek és az erőforrások játszott jelentős szerepet.

Nevezési oklevéllel is fel lehet ajánlani a pályázók, akik nem tudnak eleget elismert felsőfokú képesítést, de akik:

 • tartsa fokozatot nem / szakképesítések plusz legalább ötéves változatos vezetői tapasztalattal.
 • Nincs képesítés, de kiterjedt és változatos vezetői tapasztalattal (10 évet).
 • Kivételes jelöltek több mint a 24 éves, minimum két éves vezetői tapasztalattal. Ez csak azokra a jelöltekre vonatkozó útvonalak kivételével teljes munkaidőben.

Felvételi tesztelés

Bár a Graduate Management Felvételi Test (GMAT) nem szabvány követelmény az felvételi folyamat, az erős verbális érvelés és a numerikus képességek kritikusak az MBA és kérheti, hogy vállalják egy ilyen teszt.

Kompetencia angol

Az MBA program rendkívül interaktív és megköveteli a magas szintű szakértelemmel angol beszéd, írás, olvasás és a megértés. A minimális pontszám 6,5 IELTS van szükségük azoknak kérelmezők, akiknek első nyelve nem az angol. Akkor megfontoljuk a pályázók, akik némileg mérséklődik az alábbi e normák ha hajlandóak vállalni előre ülések tanulmány.

Számítógépes kompetencia

Annak érdekében, hogy vállalja a Diploma / MBA meg kell, hogy az illetékes szövegszerkesztő használata a táblázatok és jelentések készítése.

A pályázati eljárás

A kitöltött igénylőlapokat tartják a Felvételi Bizottság, mint ők kaptak. Azt tanácsoljuk, hogy küldje el a jelentkezési lapot és az összes alátámasztó dokumentációt a lehető leghamarabb. Miután az összes adat velünk meg kell kapnia a döntést követő három-négy hetes alkalmazását.

Kivételek

Néhány mentességet állhat rendelkezésre tantárgyak a "Tegyünk a Business Work Modul", és figyelembe kell venni az eseti alapon. További információért forduljon a felvételi csapat.

Díjak és finanszírozás

Mennyibe fog kerülni a tanfolyam ára?

Díjak nem tartalmazzák tanévenként hiányában.

Rugalmas tanulási - szeptember bevitel

mba

 • MBA (diákok először nyilvántartásba 2015/16) - £ 5,334 ¹
 • MBA (diákok először nyilvántartásba 2014-15) - £ 5,333
 • MBA (diákok először nyilvántartásba 2013/14) - £ 4,500
 • PGDip Business (év 4-7 újbóli regisztrációs díj) - £ 100
 • PGDip Business (diákok először nyilvántartásba 2015/16) - £ 5,250 ²
 • PGDip Business (diákok először nyilvántartásba 2014-15) - £ 5,250
 • PGDip Business (diákok először nyilvántartásba 2013/14) - £ 2,500
 • PGDip Business MBA átalakítás (év 4) - £ 2,000
 • Üzleti (év 4-7 újbóli regisztrációs díj) - £ 100
 • MSc Business & Management MBA átalakítás (szeptember) - 9000 £
 • MSc Business & Management MBA átalakítás (április) - £ 9,000

Vezetéstudományi MBA

 • MBA Vezetés (diákok először nyilvántartásba 2015/16) - £ 11,250
 • MBA Vezetés (diákok először nyilvántartásba 2014-15) - £ 10,000

Rugalmas tanulási - április bevitel

 • MBA (diákok először nyilvántartásba 2015/16) - £ 4,000 ³
 • MBA (diákok először nyilvántartásba 2014-15) - £ 6,400
 • MBA (diákok először nyilvántartásba 2013/14) - £ 4,725
 • MBA (év 4-7 újbóli regisztrációs díj) - £ 100
 • PGDip Business (diákok először nyilvántartásba 2015/16) - £ 4,000 *
 • PGDip Business (diákok először nyilvántartásba 2014-15) - £ 6,400
 • PGDip Business (diákok először nyilvántartásba 2013/14) - £ 2,725
 • PGDip Business MBA átalakítás (év 4) - £ 2,000
 • PGDip Business (év 4-7 újbóli regisztrációs díj) - £ 100

Azt is meg kell költségvetésének további költségeket, mint például az utazási és szállásköltségeket Glasgow-ban.

Megjegyzés

Díjak a részmunkaidős és rugalmas MBA képzések között változhat évvel a tanulmány. A diákok, először nyilvántartásba 2015-16, a fizetési profilok a következők:

 • 1. év: 5334 £ / év 2: £ 5,333 / év 3: £ 5333 (összesen díja: £ 16,000)
 • 1. év: 5250 £ / év 2: £ 5,250 / év 3: £ 3500 (összesen díja: £ 14,000)
 • 1. év: 4000 £ / év 2: £ 6,400 / év 3: £ 5600 (összesen díja: £ 16,000)
  1. év: 4000 £ / év 2: £ 6,400 / év 3: £ 3600 (összesen díj: 14.000 £

Hogyan tudom finanszírozni a tanfolyam?

Úgy döntött, hogy tanulmányozza a MBA egy jelentős pénzügyi befektetést. Arra kérünk, hogy a kutatás, hogyan fogod finanszírozni ezt a lehető leghamarabb.

A hallgatók többsége a teljes munkaidőben program saját finanszírozású. UK hallgatók pályázhatnak a hitelprogramok, hogy finanszírozza a tanulmányait, és nem az Egyesült Királyságban általában emelni a saját pénzügyeit banki hitellel vagy ösztöndíj.

Az egyetem Pénzügyi Hivatal vezeti részletfizetési tervek tandíj kifizetések saját finanszírozású hallgatók. A részletek megtalálhatók a http://www.strath.ac.uk/finance/student/tuitionfees/

Karrier fejlesztési hitelek

A Career Development Hitelprogramról fut együttműködve a brit kormány az Oktatási Minisztérium és a Foglalkoztatási. Ez elérhető a következő bankok:

 • Barclays
 • Co-operative
 • A Royal Bank of Scotland.

Bővebb információ a jogosultsági látogasson el a web-oldalt www.lifelonglearning.co.uk/cdl/index.htm

Ösztöndíjak

Részletek az egyetemi ösztöndíjak állnak rendelkezésre www.strath.ac.uk/search/scholarships/

Karrier

Tisztában vagyunk azzal, hogy a szakmai előmenetel az egyik fő oka annak, amiért az emberek beruházni egy MBA. Az MBA munkaerőpiacon bővelkedik a globális lehetőséget, de lehet bonyolult és nehéz.

Ezért kínálunk egy dedikált karrier szolgáltatást MBA hallgatók. Ez áll karriertervezés és készségfejlesztő, valamint a korlátlan hozzáférést a személyes tanácsadás és coaching. A karrier szolgáltatást nyújtják a házon belüli és a csapat a top tanácsadók.

Dolgozunk, hogy kiegészítse a saját proaktív álláskeresés erőfeszítéseket. Segítünk, hogy használja a saját különösen karrier háttérrel és erősségeit, hogy segítsen a karrierjének következő.

Majd szert a megértés és eszközöket biztosít a személyes, stratégiai karrier tervet, valamint az önálló marketing és kommunikációs készségek, hogy hatékony alkalmazások és reklámozni interjúban.

Itt van a tudás, a globális munkaerőpiac és egy sor kapcsolatokat, hogy működik az Ön számára.

Karrier és Szakmai Fejlesztési Program

Fő szakmai fejlesztési program szállítják, négy modulból egész évben. Minden egy hétig tart, és tartanak az október, november, januárban és februárban. A program tartalmazza:

CPD 1

 • Bevezetés a stratégiai karriertervezés és hogyan lehet eljutni a kívánt feladatot
 • Egy személyes profil létrehozásával (közzé kell tenni a profilját oldalon)
 • Prezentációs készség workshop
 • Hálózati ismeretek, beleértve a közösségi média
 • A Glasgow Challenge

CPD 2

 • Egyéni készségek ellenőrzés
 • Beállítás karrier fejlesztési célok
 • Self-branding / önálló bemutató (önéletrajzok, motivációs levél és alkalmazások)
 • Támogató erőforrások

CPD 3

 • Cég látogatások és ipari bemutatókkal, beleértve öregdiákok
 • A skót MBA Karrier Esemény

CPD 4

 • Gyakorlati interjú és értékelő központ ülések

Egész évben, lesznek további workshopok, mesterkurzusok és vállalati prezentációk.

Dedikált karrier erőforrások

Akkor hozzáférhet a könyvtár MBA-specifikus információk és források révén a Karrier Portál. Ez kínál:

 • cég és a piaci információk, mind az Egyesült Királyság és a globális
 • megüresedett az egész világon
 • linkek Top MBA oldalak

Hol vannak most?

94,9% -a MBA diplomások munka vagy a további vizsgálat: ** Munka címei:

 • Üzlet és nemzetközi fejlesztési igazgatója
 • Vezérigazgató
 • Kereskedelmi igazgató
 • Tanácsadói menedzser
 • Digitális menedzser
 • Vezető Ügyfélkapcsolati
 • Pénzügyi igazgató
 • Befektetési menedzser
 • Senior Project Manager
 • Műszaki igazgató

A munkáltatók a következők:

 • Accenture
 • Barclays Plc
 • A Deloitte
 • Devere Group
 • JP Morgan
 • Morgan Stanley
 • Nemzeti Australia Bank
 • Rolls Royce
 • Skót Southern Energy
 • Scottish Power

Az eredmények alapján az országos Destinations of elhagyók Felsőoktatási Survey (2010/11 és 2011/12) **.

Utoljára frissítve márc. 2020

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket

Az iskoláról

Strathclyde Business School(SBS)is a pioneering, internationally renowned academic organisation that shapes anddevelops the business minds of tomorrow. Strathclyde is one of a small percentage worldwi ... Tovább

Strathclyde Business School(SBS)is a pioneering, internationally renowned academic organisation that shapes anddevelops the business minds of tomorrow. Strathclyde is one of a small percentage worldwide to be triple accredited, holding accreditation from the international bodies, AMBA, AACSB and EQUIS. Kevesebb
Glasgow , Athén , Zürich , Singapore , Dar es Salaam , Manama , Kuala Lumpur , Petaling Jaya , Muskotály , Muskotály , Dubai , Abu Dhabi , Milánó , München , Peking , Toulouse + 15 Több Kevesebb

Akkreditáció