A St. Cloud State University MBA program az igényeinek kielégítésére az emberek teljes munkaidőben dolgozó, és részt osztályok részmunkaidős, valamint a hallgatók osztályok, teljes munkaidőben. Diákok, akik ezt a programot válassza ki kell töltenie a mértékben részt vett osztályok, a St. Cloud MBA osztályteremben oldalon. Belépő a St. Cloud-alapú MBA program nem tartalmazza a felvételi MBA osztályok felajánlott Maple Grove.

Miért keresnek a St. Cloud State University MBA?


A St. Cloud State University MBA ad a holnap vezetői versenyelőnyt jelent. Programunk biztosítja a vezetési ismeretek, a műszaki megértés és globális szempontból, hogy van szükség, hogy sikerül egy gyorsan változó világban.

 • AACSB Nemzetközi akkreditáció
 • A gyakorlati tananyag, amely egyedi módon ötvözi a tantermi tanulás valós alkalmazás
 • A kiváló oktatói PhD, DBA vagy JD fokos a nemzet vezető posztgraduális iskolák
 • Az innovatív ütemterv, amely lehetővé teszi a részmunkaidős hallgatók keresnek, akkreditált MBA 2-3 év (attól függően, előzetes lezárásához I. ütem tanfolyam)
 • Bőséges lehetőség testreszabhatja a szak révén választani, és koncentráció

AACSB nemzetközi akkreditációval


A St. Cloud State University MBA program első akkreditálása 1982-ben a AACSB International, a Szövetség előzetes kollégiumi iskolák Business. A program újra-akkreditált 1988-ban és 2000-ben ismét. Büszkék vagyunk arra, hogy rangsorolja a University of Minnesota Carlson School, a University of Minnesota-Duluth, és a Minnesota State University Mankato az egyetlen AACCSB Nemzetközi akkreditált MBA programok Minnesota.

Célok


A St. Cloud State University MBA program egyesíti a széles körű üzleti oktatás azzal a rugalmassággal, hogy összpontosítson a tanulmányi program, amely tükrözi a saját személyes céljait és tehetsége. A tananyag célja, hogy eleget tesz a következő célokat:

 • Adja meg az alapvető elemzési eszközök a különböző funkcionális területek üzleti, melyek szükségesek a vezetők, hogy a döntéseket;
 • Előmozdítása képességek a kreativitás és a problémamegoldás;
 • Készségek fejlesztése az etikai döntéshozatal, tervezése és végrehajtása;
 • Csepegtetni írásbeli és szóbeli kommunikációs képességek;
 • Foster egy folyamatos tanulási orientáció kar és a diákok körében, valamint
 • Build alapos ismerete a mai társadalmi, politikai és gazdasági környezet.

Koncentrációk és területek kiemelés


A diákok választhatnak, hogy a szabadon választható kurzusok a kiválasztott koncentrációban. Hivatalos koncentráció kínálják az információs rendszerek, gazdasági és humán erőforrások. Diákok is megszokott, hogy MBA program azáltal, hogy a választani területeken a hangsúly, mint az e-kereskedelem, üzemeltetést, a pénzügy és a marketing.

Program követelmények


Az MBA tanterv két szakaszra oszlik. I. fázisú áll alapítvány tanfolyamok a funkcionális területek az üzletből. A pályázók eleget tettek egy részét vagy egészét I. szakasz követelményeit a korábbi tanfolyam. Fázis II tanfolyamok állnak 11, illetve 12 posztgraduális képzés (attól függően, hogy a hallgató úgy dönt, hogy a koncentráció), hogy hangsúlyozzák az alkalmazása az üzleti fogalmak és eszközök a döntések meghozatalára, és stratégiákat a versenyelőny megszerzése érdekében.

Ez a kurzus Nappali bejárós
Start Date
szept. 2019
szept. 2019
Duration
26 hónapok
Részidős oktatás
Nappali
Helyszínek szerint
Dátum szerint
Start Date
szept. 2019
Jelentkezési határidő
Start Date
szept. 2019
Jelentkezési határidő

szept. 2019

szept. 2019