Master of Business Administration

Általános információk

Program leírás

Master of Business Administration

&nbsp

Örömmel jelentjük be, hogy az American University of Afghanistan most fogadnak jelentkezéseket a legrangosabb üzleti diplomát Afganisztánban, a AUAF Master of Business Administration, egy világszínvonalú tanterv és szigorú tanított nemzetközileg képzett oktatók szakértelemmel a globális üzleti gyakorlatokat.


A AUAF Master of Business Administration program magában foglalja a 15 hitel tanfolyamok, amelyek átfogó képet az általános üzleti menedzsment. Osztályok bevezetett egy kohorsz alapon. Minden korosztály előrehaladtával kialakult sorrend a tanfolyamok, hogy első fejlesztése a fogalmak, eszközök és technikák a legjobb gyakorlat szervezetekben. Akkor ezek hozott össze, hogy az elemzési készség.


Analitikus készségek csiszolta komplex üzleti ügyekben.Az ügyek első kézből a tényleges helyzet, hogy a résztvevők a lehetőséget, hogy tanuljanak döntéseket, hogy szembenézzen a vezetők. Esetben, hogy a résztvevők rájönnek, hogy a döntéseket nem egy precíz tudomány és az eredmények néha kiszámíthatatlan. Esetekben az a mély tanulási tapasztalat, amely túllép a mesteri tudás és készségek.


Az MBA program indul az őszi félévben 2013. Minden tanfolyam tervezett esti órákban kezdődik 17:00.


Felvételi követelmények


A pályázóknak a AUAF Masters of Business Administration ki kell töltenie a következő lépéseket a felvételi.

&nbsp

  • Töltse ki és nyújtson be egy MBA felvételi kérelmet
  • Fizetős a vissza nem térítendő jelentkezési díj 2250 Afghanis
  • Adjon meg egy hivatalos átirat ellenőrzi, hogy a kérelmező rendelkezik a főiskolai szintű diplomát egy elismert felsőoktatási intézménye
  • Adja meg a CV vagy folytatása
  • Vegyünk egy GMAT felvételi vizsga által végzett American University of Afghanistan
  • Írj egy 1000 szavas esszét
  • Van egy TOEFL 520 vagy újabb
  • Van egy személyes interjú AUAF üzleti kar és igazgató FelvételiHatáridők Felvételi


A pályázóknak alkalmazása az őszi 2013 Master of Business Administration osztályba kell minden felvételi követelmények tölti augusztus 1., 2013. Minden kérdése a AUAF Master of Business Administration és a felvételi kérelmeket benyújtják a MBA koordinátor és tanácsadója.

&nbsp


Tandíj és díjak


Total tandíj 880.000 afgánok a kétéves AUAF Master of Business Administration program. Diákok személyesen saját minden tankönyv és anyagok, köztük a Texas Instruments BAII pénzügyi számológép, amelyet a Master of Business Administration program. Diákok hozzáféréssel kell rendelkeznie a személyi számítógép a saját költségén a Microsoft Word, Excel és PowerPoint szoftver. Fizetési tervek rendelkezésre állnak. 

Utoljára frissítve Május 2013

Az iskoláról

The American University of Afghanistan is Afghanistan’s only private, not-for-profit, non-partisan and co-educational university.

The American University of Afghanistan is Afghanistan’s only private, not-for-profit, non-partisan and co-educational university. Kevesebb