Master of Business Administration

&nbsp

Örömmel jelentjük be, hogy az American University of Afghanistan most fogadnak jelentkezéseket a legrangosabb üzleti diplomát Afganisztánban, a AUAF Master of Business Administration, egy világszínvonalú tanterv és szigorú tanított nemzetközileg képzett oktatók szakértelemmel a globális üzleti gyakorlatokat.


A AUAF Master of Business Administration program magában foglalja a 15 hitel tanfolyamok, amelyek átfogó képet az általános üzleti menedzsment. Osztályok bevezetett egy kohorsz alapon. Minden korosztály előrehaladtával kialakult sorrend a tanfolyamok, hogy első fejlesztése a fogalmak, eszközök és technikák a legjobb gyakorlat szervezetekben. Akkor ezek hozott össze, hogy az elemzési készség.


Analitikus készségek csiszolta komplex üzleti ügyekben.Az ügyek első kézből a tényleges helyzet, hogy a résztvevők a lehetőséget, hogy tanuljanak döntéseket, hogy szembenézzen a vezetők. Esetben, hogy a résztvevők rájönnek, hogy a döntéseket nem egy precíz tudomány és az eredmények néha kiszámíthatatlan. Esetekben az a mély tanulási tapasztalat, amely túllép a mesteri tudás és készségek.


Az MBA program indul az őszi félévben 2013. Minden tanfolyam tervezett esti órákban kezdődik 17:00.


Felvételi követelmények


A pályázóknak a AUAF Masters of Business Administration ki kell töltenie a következő lépéseket a felvételi.

&nbsp

  • Töltse ki és nyújtson be egy MBA felvételi kérelmet
  • Fizetős a vissza nem térítendő jelentkezési díj 2250 Afghanis
  • Adjon meg egy hivatalos átirat ellenőrzi, hogy a kérelmező rendelkezik a főiskolai szintű diplomát egy elismert felsőoktatási intézménye
  • Adja meg a CV vagy folytatása
  • Vegyünk egy GMAT felvételi vizsga által végzett American University of Afghanistan
  • Írj egy 1000 szavas esszét
  • Van egy TOEFL 520 vagy újabb
  • Van egy személyes interjú AUAF üzleti kar és igazgató FelvételiHatáridők Felvételi


A pályázóknak alkalmazása az őszi 2013 Master of Business Administration osztályba kell minden felvételi követelmények tölti augusztus 1., 2013. Minden kérdése a AUAF Master of Business Administration és a felvételi kérelmeket benyújtják a MBA koordinátor és tanácsadója.

&nbsp


Tandíj és díjak


Total tandíj 880.000 afgánok a kétéves AUAF Master of Business Administration program. Diákok személyesen saját minden tankönyv és anyagok, köztük a Texas Instruments BAII pénzügyi számológép, amelyet a Master of Business Administration program. Diákok hozzáféréssel kell rendelkeznie a személyi számítógép a saját költségén a Microsoft Word, Excel és PowerPoint szoftver. Fizetési tervek rendelkezésre állnak. 

Program oktatási nyelve:
  • Angol
Ez a kurzus Nappali bejárós
Start Date
szept. 2019
jan. 2020
feb. 2020
Május 2020
Duration
Helyszínek szerint
Dátum szerint
Start Date
szept. 2019, jan. 2020, feb. 2020, Május 2020
Jelentkezési határidő

szept. 2019, jan. 2020, feb. 2020, Május 2020

Location
Jelentkezési határidő
End Date