Master of Business Administration

Általános információk

8 locations available

Program leírás

A Master of Business Administration (MBA) egy magas színvonalú generalista menedzsment mértékben. Ez egy ideális posztgraduális program minden egyén célja, hogy minél nagyobb mélységben és megértése alapvető funkciók a menedzsment és üzleti adminisztráció. Úgy tervezték, hogy fejlesszék a készségek, ismeretek és kompetenciák a vezetők és a jövőbeni vezetők, akik üzleti tevékenységet folytatnak helyi és nemzetközi szinten.

A kompozíció a MBA nyújt rengeteg értékes földelő vezetők. A hangsúly a funkcionális és alkalmazott készségek, kiegészítve a kulturális tanulmányok célja, hogy a vezetők cselekedni érzékenyen, megfelelően és hatékonyan a nemzetközi üzleti környezetben. A mix az elmélet és a gyakorlat az egész programot, az MBA lényeges és azonnal alkalmazható a munkahelyen.

A Graduate Certificate in Business Administration célja, hogy megalapozta a tudás és készségek az alapvető kompetenciák az üzleti és menedzsment. A tanúsítvány a tökéletes bevezetés egyre értik a működését a menedzsment és üzleti szférában.

Belépés

  • A pályázóknak rendelkezniük kell sikeresen elvégeztek egy egyetemi diplomát, vagy magasabb, minden fegyelem.
  • Alkalmazások ausztrál és új-zélandi állampolgárok és tulajdonosainak állandó tartózkodási vízum kell keresztül Egyetemek Felvételi Központ (UAC).
  • A pályázóknak, akik vállalták, tanulmányok tengerentúli lehet igazolni az angol nyelv ismeretét. Helyi és nemzetközi pályázók, akik pályáznak az egyetemek felvételi Központ (UAC) részleteket talál a minimális angol nyelvtudás követelményeket és elfogadható bizonyíték a UAC weboldalán. Helyi pályázóknak közvetlenül az egyetem is használja a rendelkezésre bocsátott információk az UAC weboldalán. http://www.uac.edu.au
  • Nemzetközi pályázók kell alkalmazni, közvetlenül a Western Sydney Egyetem keresztül a Nemzetközi Iroda.
  • A nemzetközi diákok alkalmazása a University a Nemzetközi Iroda elérhetőségét megtalálja a minimális angol nyelvtudás követelményeket és elfogadható bizonyíték a honlapjukon.
Utoljára frissítve Január 2017

Az iskoláról

Modern, people-friendly hubs of activity. That sums up our distinctive campuses located across Western Sydney. Whether you prefer the ultra-modern and hi-tech or the beautiful, pastoral and serene, yo ... Tovább

Modern, people-friendly hubs of activity. That sums up our distinctive campuses located across Western Sydney. Whether you prefer the ultra-modern and hi-tech or the beautiful, pastoral and serene, you are sure to find a campus where you feel at home. Dynamic, exciting and culturally diverse, our campuses are also friendly and inviting, with room to think, room to breathe and room to be yourself. Kevesebb
Sydney , Bankstown , Campbelltown , Gunderman , Blacktown , Rydalmere , Penrith , Sydney + 7 Több Kevesebb