Master of Business Administration

Általános információk

Program leírás

School of Business Célja, hogy kiváló minőségű diplomások, akik képesek lesznek, hogy vegyenek fel legmagasabb rangú pozíciókat a helyi és a globális vállalatok. Az iskola kínál mind a graduális és posztgraduális programokat.

A posztgraduális szinten, a School ajánlatok Master of Business Administration (MBA) program hogy segítse a szakmai készségek és az ítélet a hatékony irányítás a munkahelyen. School of Business egyesíti a legjobb gyakorlatok, a tudomány és az ipar, és célja, hogy kölcsönöz modern üzleti gyakorlatok diplomások.

Felvételi követelmények

Felvételi a MBA program, a jelölt meg kell felelnie az alábbi követelményeknek:

  • Minimum GPA 2.00 (vagy harmadik osztály / részleg) Bachelor fok:
  • Minimum GPA 2,5 mind SSC és HSC vizsgálatok vagy azzal egyenértékű,
  • Vagy legalább egy GPA 2,00 hanem összesített GPA 6,00 az SSC és HSC
  • Vagy, O'Level 5 alanyok egy minimális GPA 2,50 & A'Level 2 alanyok minimum GPA 2,00 (A = 5, B = 4, C = 3, D = 2, E = 1)
  • Vagy, átlagosan 450 pont közül 800 GED öt tantárgy (ordít 410 bármely témában nem megengedett)
  • Vagy Sons / leányai szabadságharcosok amelyek összesített GPA 5,00 SSC és HSC.

A program felépítése

A szerkezet az MBA program kerül bemutatásra a következő táblázatban:

MBA képzések
Utoljára frissítve Március 2017

Az iskoláról

Canadian University of Bangladesh (CUB) is a new university. Yes it is newly established (January, 2016), but it is also a totally new breed of university, too. What makes Canadian University unique? ... Tovább

Canadian University of Bangladesh (CUB) is a new university. Yes it is newly established (January, 2016), but it is also a totally new breed of university, too. What makes Canadian University unique? It’s application based. That means that “we teach by demonstrating; we learn by doing”. Our approach to education, in that respect, very much follows the North American Model. Kevesebb