Üdvözöljük a honlapján az MBA programok a UAE Egyetemen. Reméljük, hogy megtalálja azt hasznos és informatív. A MBA program 2001-ben alakult alapján egyértelmű, messzemenő elképzelés az egyetem kancellárja idején HH Sheikh Nahayan Mabarak Al-Nahayan, elhelyezésének UAEU az élen a tudományos és műszaki ülések tanulási hasonlítható más nemzetközileg elismert egyetemek .

Megkezdése a Master of Business Administration Global Leadership and Management volt az egyik fő mérföldkő a UAE Egyetem és a College of Business és Gazdaságtudományi elérése felé az egyetem küldetése.

A program által akkreditált AACSB International - A Szövetség előzetes kollégiumi iskolák Business, kínál egy fejlett posztgraduális menedzsment képzés a minősített üzleti férfiak és a nők az Egyesült Arab Emírségek.

Meghívjuk Önt, hogy böngészhet az MBA honlapján, és fedezze fel a Master of Business Administration Global Leadership and Management a különböző karrier pálya területek által kínált College of Business és Gazdaságtudományi (CBE) az EAE Egyetemen.

A hivatásos állomány áll készen arra, hogy válaszoljon a kérdésekre lehet, hogy a program vagy a segítséget, amit alkalmazni. Bízunk benne, hogy találkozott személyesen.

A MBA program jelenleg kínált három helyszínen: Abu Dhabi, Al Ain, és Dubai (kezdve őszi 2014). A Al Ain programot bővült tevékenységeinket és szolgáltatásokat az Al Ain területén. A város az Al Ain jelentősen nőtt az elmúlt években, és szeretnénk szolgálni az egyre növekvő száma, akik úgy döntenek, hogy élnek itt. Mi is alig várjuk, hogy elindítsuk a MBA ága Dubai kínált együttműködve Etisalat Akadémia, amely kiterjeszti jelenlétünket szolgálja a Dubai és Észak Emirates területén. Közben mi Abu Dhabi helyen továbbra is boldogulni minden évben, hogy minél több diák, akik csatlakoznak a programhoz.

Minden programok már akkreditált mindkét szinten - graduális és egyetemi által AACSB International. Miközben kifejezzük büszkeségünket, hogy az első üzleti iskola az EAE-ben a teljes akkreditáció a AACSB a posztgraduális szinten, mi is folyamatosan arra törekszik, hogy javítsa a tananyag és a szállítási rendszer. Hogy fokozza a kínálatát engedjük, hogy a diákok, hogy válassza ki a tartalom "pályák" részeként a választható kurzus rendszer. A pályák már megtalálható az emberi erőforrás menedzsment és fejlesztés, az E-Business, szervezet kiválóság és pénzügyek. Azt tervezzük, hogy teszteljék több szakirányok a közeljövőben.

Mi is alig várta, hogy felfüggeszti a kapcsolatot a mi sok diplomások a program. Rendkívül büszkék vagyunk a mi diplomások és tartják őket, hogy a legjobb az országban. Mindig van ideje meghallgatni a bemeneti és szerezni segítséget erősítése programunkat, hogy azokat a meghívott előadók, részt vesz tantermi látszat, tárhely MBA eseményeket, és szolgálva tagjaként végzős öregdiák egyesület.

Felvételi követelmények

Az alábbi minimális követelményeket a felvételi a Master of Business Administration Program UAEU.

  • Bachelor diploma (bármilyen nagy)
  • A minimális kumulatív GPA 3.0.
  • Legalább egy év szakmai gyakorlatot (az ajánlott három év)
  • TOEFL vagy IELTS

Kivételek a TOEFL vagy IELTS

Egy pályázó egy egyetemi diploma egy angol tannyelvű intézmény, aki bizonyítékot szolgáltat a megszerzése minimális TOEFL pontszám 500 a papír-alapú teszt, vagy azzal egyenértékű, a felvételkor az ő / ő alapképzés.

Program oktatási nyelve:
Angol
Ez a kurzus Nappali bejárós
Start Date
Duration
4 félév
Nappali
Price
89,750 AED
Al Ain 89,750.00 AED, Abu Dhabi 133,350.00 AED
Helyszínek szerint
Dátum szerint
Start Date
Jelentkezési határidő
Start Date
szept. 2019
Jelentkezési határidő
Start Date
szept. 2019
Jelentkezési határidő