Master of Business Administration

Általános információk

Program leírás

Miért IPMI MBA?

MBA101MBA102

IPMI International Business School, 1984-ben alapítottak, már ismert, mint a világ egyik vezető üzleti iskola készül felsővezetők globális készségét. IPMI úttörő a végrehajtó és MBA képzés Indonézia: az első, amely az oktatás teljesen angol, az első, amely a nemzetközi MBA programok Indonézia, és az első, hogy kihasználja a Harvard eset-alapú pedagógiai megközelítés a régióban.

IPMI kiváltságos abban, erős elkötelezettség és támogatás a Harvard Business School és INSEAD kar alapítása és kialakításában a korai fejlesztés. IPMI büszke, amiért egy sikeres öregdiák bázis mintegy ezer üzleti vezetők Indonéziában és elterjedt az egész világon.

IPMI programjait legjobban ismert egyedülálló pedagógiai szempontból és holisztikus tapasztalatai aktív részvételét, valós nemzetközi projektek és integráló elmélet és a gyakorlat. Az iskola büszke, amiért egy state-of-the-art előmenetel csapat és vezetői karrier orientációs program biztosításában részt vevő hallgatók a sikeres karrier gyorsulás.

IPMI kar bázis származik a helyi és nemzetközi team-tanítás ahol az általuk végzett a legjobb üzleti iskolák. Ezek közé tartozik a legmagasabb kaliber ipar profilok és alkalmazkodni facilitatív stílus és a tanuló-központú megközelítés.

MBA tanterv

MBA103MBA104

Felvételi követelmények

  • Az akkreditált bachelor diplomáját a neves egyetem
  • Nagy teljesítmény a felvételi vizsgára, TOEFL és GMAT
  • személyes nyilatkozat
  • Interjú kar és a sikeres üzleti vezetők
  • 3 éves szakmai tapasztalat az MBA Program
  • Két ajánlólevél korábbi kari és / vagy a munkáltatók
Utoljára frissítve Április 2017