Hivatalos Leírás

Üzleti Ügyviteli Mester (MBA)

Felajánlotta a legrégibb angol nyelvű egyetemen Kanadában, a University of New Brunswick Saint John Masters of Business Administration (MBA) program biztosítja a világszínvonalú oktatás és az egyik legrövidebb megtérülési idő Észak-Amerikában az egyéves vagy részmunkaidős MBA .

A mi MBA egy befektetés a jövőbe, intenzív program, amely ötvözi tantermi tanulás és a gyakorlati alkalmazások és valós élményt.


A program célja, hogy innovatív vállalkozói vezetők, és a diákok élvezik a kis osztálylétszám, változatos nemzetközi hallgatói szervezet, hozzáférhető kar és elkötelezett munkatársak.


Mindezek az elemek együtt dolgoznak, hogy élesíteni a készségek van szüksége a versenyt, és sikerül a globális piacon.

Tanulás a menetrend

A University of New Brunswick MBA programot kínál a diákok a rugalmasságot illeszkedő kurzust, egyedi ütemtervet.

Mind a teljes munkaidős és részmunkaidős lehetőségek strukturált modulok építeni a alapjait az üzleti a fejlett vezetési gyakorlat. A teljes munkaidőben program épül fel öt-nyolc hetes tanulmányi modulok, majd egy vizsgaidőszakban, egy opcionális három hónapos munkahelyi gyakorlat és a végső integratív projekt.

Részmunkaidős diákok teljes a program mindössze két és fél év. A diákok választhatnak, hogy bármelyik a három patak, vagy dolgozzon ki egy egyedi kombinációja, hogy megfeleljen az egyéni karrier szüksége.


Versenyelőny


A MBA program kínál három patak - International Business, vállalkozási és technológiai menedzsment és általános menedzsment.


A MBA hallgatók kapnak egy közös alapot az üzleti lényegre az első két modul tanulmányi míg szakosodott egy érdeklődési terület, ahogy haladnak a tanulmányai során.


Emelkedik, és marad a tetején az üzleti igényel hihetetlen széles tudás - multinacionális ipari tevékenység, az innovatív üzleti technológiák, éles öntudat - az összes támogatott széles körű üzleti alap.


UNB Saint John elismeri és öleli ezt a kihívást és annak élvonalbeli MBA program. Itt alakítják ki a készségek és tapasztalatok van szüksége, míg a kapcsolatépítés, hogy egy életre.


Pályakezdő programunk nem csak ismeri a kihívások és lehetőségek a nemzetközi üzleti környezet nyújt, hanem van, hogy a globális hálózat kollégák és a kapcsolatok, felbecsülhetetlen az üzleti életben ma.Szabadjára engedni a potenciális


A UNB Saint John MBA program tartják, és kihívást jelent, amelynek célja a mai gazdaságban. Tanfolyamok tanítják az oktatók, valamint a tapasztalt szakemberek. A program számos lehetőséget kínál a hálózatépítés, szakmai és külföldi tanulmányi egészítik ki az iskolai tapasztalatok és máris az innováció és a vezetői potenciáljuk.


Diákok, akik jönnek, hogy mi a program nem csak egy egyedülálló lehetőséget, hogy tanulmányozza a kari, akik a világ szakértők a saját területén, ők is a keresztnevén minden kar és a személyzet köszönhetően alacsony diák tanár arány.

Program oktatási nyelve:
Angol
This course is Campus based
Start Date
szept. 2019
Duration
2 - 5 félév
Részidős oktatás
Nappali
Helyszínek szerint
Dátum szerint
Start Date
szept. 2019
Jelentkezési határidő

szept. 2019

Location
Jelentkezési határidő
End Date