Master Of Business Administration

University of Saskatchewan, Edwards School of Business

A Képzés Leírása

Hivatalos Leírás

Master Of Business Administration

University of Saskatchewan, Edwards School of Business

Az Edwards MBA intenzív és erősen integrált formában fejleszteni a menedzsment képes egy alkalmazott és hasznos módon. Mi több, meg fogja tanulni az emberekhez az irányítás, mint például, hogyan kell kezelni, hogyan kell hatékonyan kommunikálni, és hogyan kell vezetni.

A határozottan egyedülálló eleme ennek az innovatív mba program a fókuszált tanuló és integrációja az üzleti koncepciók. Minden kurzus egymás után a moduláris formában. Tanfolyamok a tervek szerint három héten időtartamok létre egy intenzív tanulási környezet, amely magával ragadja a diákok a tárgykörben egyben rugalmasságot is ütemezését a MBA képzés. Továbbá, a diákok megtanulják, hogyan üzleti fogalmak integrálódnak az üzleti döntések kombinációja révén alkalmazott kurzusok, gyakorlatok, esettanulmányok és projektek tartalmazó egyes funkcionális üzleti területen.

Üdvözöljük Edwards MBA

A misszió a Edwards Master of Business Administration program célja, hogy szakemberek képzése, belül a különböző iparágakban és arcát a társadalom lesz a legsikeresebb üzleti vezetők a területükön. Az Edwards MBA program felhívja a University of Saskatchewan, és a Saskatchewan tartományban egyedi erősségeit, mint a világ vezetőit, hogy szállít integrált, intenzív, és az alkalmazott MBA tananyag.

Az Edwards MBA értékek hozzáférhetőség és a magas tanulmányaikhoz. Diákok stratégia kidolgozása, amelynek kezelése, amely egyszerre integratív és a stratégiai, egyre mélyebb megértése szervezetek és a helyi és globális szinten. Elősegíti az interperszonális kommunikáció, csapatépítő és vezetői készségek, végzettségűek szakmai törekvések bizalommal, az integritás és az elszámoltathatóság.

Az Edwards MBA program középpontjában körül csapatépítés, a vezetés és az üzleti stratégiát. Kar és kollégái az Edwards MBA program lesz értékes üzleti kapcsolatokat és az egész életen át tartó barátok.

Főbb jellemzők

Az Edwards MBA program középpontjában a csapatépítés, a vezetés és az üzleti stratégiát. Amellett, hogy az Edwards MBA képzések néhány rávilágít a program tartalmazza:

Integrált modulok

A diákok tanítják az integrált tanterv, a tanítás, hogy megpróbálja lebontani a korlátokat a tantárgyak között, és hogy a tanulás értelmes a diákok. Major fogalmak selejtezett ezeket az átfogó témák és tevékenységek a tervek, hogy tanítani, vagy tájékoztatja ezeket a fogalmakat. Az integrált tanterv előírja elérésével ismereteket mind a hagyományos tantárgyak nélkül címkézés is így. Ezen felül egy integrált tananyag egészíti problémamegoldás, a társadalmi tudatosság és a valós alkalmazás a tanulási folyamat így átfogóbb módon oktatása és a tanulás.

Edwards MBA hallgatók kötelesek a teljes két modul, amelyek középpontjában az integráció a tanterv egy csomag a tanfolyamok. Az integratív modulok használata esetén módszert megközelítést, beleértve az oktatást, beszélgetés, elemzés, előadás, és az írás.

Ütemezett kétszer a program során, ezek a modulok lehetőséget biztosítanak, hogy integrálja és alkalmazza a megszerzett tudás funkcionális területeken. Az első modul építőeleme a programon belül felhasználásával fogalmak tanult a pontig, ami a végső modul, amely integrálja a teljes Edwards MBA tananyag.

A tanfolyam a keverék a rövid előadások, kategóriájában eset elemzése és megvitatása, valamint a csoport és az egyén eset elemzése. Teljesítések állnak vita eset elemzése kéz-inek, osztály csoportos bemutatók és írásbeli eset elemzése egyaránt modulok és egyéni, írásos eset elemzése az utolsó modul.

Nemzetközi tanulmányút

Az éves International Study Tour lehetőséget biztosít a diákoknak, hogy megtapasztalják az üzleti, nemzetközi kontextusban és elmélyülni az üzleti környezet egy másik országban. A kötelező eleme az Edwards MBA, a túra lehetővé teszi a diákok, hogy vizsgálja meg egy ország üzleti gyakorlatok, kihívások és a kultúra, kombinációja révén vállalati látogatások, megbeszélések kereskedelmi tisztviselők és az üzleti vezetők, találkozók vezetők és kormánytisztviselők dolgozik az országban.

A Nemzetközi tanulmányút célja, hogy fokozza az osztályban tananyag biztosításával első kézből az ipar, a szervezetek és az üzleti gyakorlat a fogadó országban. A diákok megtanulják, hogyan a globális gazdaság funkcióit, és hogyan vezetők erősebb társaságok révén folytat a globális piacon. Ez egy egyedülálló tapasztalati tanulási lehetőséget egy projekt-alapú tanulás megközelítés. A diákok felkészüljenek tapasztalataikat ezzel előre a kutatás egyik kiválasztott földrajzi elhelyezkedés és a megcélzott vállalatok és iparágak belül ezen a helyen.

Felvételi követelmények

Az Edwards MBA értékeli kérelmezők kompozit alapján a felvételi célokra. Megnézzük a különböző tényezők, amikor bocsátást döntéseket beleértve egyetemi diplomát, fokozatú pont átlaga, szakmai tapasztalat, GMAT pontszám, és a referencia leveleket. Egy interjú is szükség lehet.

A kitöltött felvételi csomag tartalma:

 • Kitöltött online jelentkezési lapot és 90 $ jelentkezési díj
 • Hivatalos GMAT pontszám
 • Angol nyelv ismeretét eredmények (ha szükséges)
 • Kéziratát a tanulmányi eredménye
 • Három Referencia levelek
 • jelenlegi Folytatás
 • Szándéknyilatkozatot

Minden dokumentumot kell feltölteni az online alkalmazás.

4 éves egyetemi diploma

A pályázóknak nem kell, hogy egy üzleti diploma! A pályázóknak rendelkezniük kell egy négy éves mértéke, vagy azzal egyenértékű, egy elismert egyetemen. A pályázóknak rendelkezniük kell egy halmozott súlyozott átlaga legalább 70% -ban az elmúlt két év tanulmányi (azaz 60 kredit egységek). Nem hivatalos átiratát minden középfokú intézmény, hogy már részt kell feltölteni az alkalmazás. Átiratok, a University of Saskatchewan nem kell feltölteni, de szükség van az összes többi intézmény már részt vettek. Azokban az országokban, ahol mértékben bizonyítványokat kiállítják, akkor is meg kell feltölteni. Ha elfogadják, a hivatalos átirat a tanulmányi eredménye az, hogy közvetlenül az egyes képző intézmény.

GMAT (Graduate Management Felvételi Test)

Minden pályázó belépni kívánó program kötelesek levelet GMAT vizsga. GMAT (Graduate Management Admission Test) egy szabványosított mérését szolgáló alkalmassági, hogy sikerül tudományosan posztgraduális üzleti tanulmányok. A legkisebb elfogadott GMAT pontszám 500. Azonban ajánlatok felvételi jellemzően készült a jelöltek, akiknek a pontszáma 550 vagy nagyobb. Ez a teszt lehet írni a nagyobb központokban szerte a világon. A tesztelési központ helyszíneken, a természet a vizsga, és a pontozás eljárásokat, látogasson el a GMAT honlapján. GMAT pontszámok öt évig érvényes attól az időponttól kísérlet elvégzésére.

Referencia levelek

Az Edwards MBA megköveteli, hogy nyújtson 3 bizalmas ajánlólevél, oktatótól vagy mások ismerik eléggé az edzést, és tapasztalat, hogy nyilvánítson véleményt a képességét, hogy vállalja posztgraduális képzés. Két ilyen kell akadémiai referenciák és egy profi.

 1. Lépjen kapcsolatba a játékvezetők és kérje meg őket, hogy egy hivatkozás az Ön számára az Edwards MBA program, és kapjon naprakész e-mail címre.
 2. Ezután töltse ki a játékvezető teljes információt az online jelentkezési lapot, és adja meg az e-mail címét.
 3. Ha a kérelem kitöltött, a játékvezető küldünk egy linket, ahol lehet, töltse ki az online űrlapot a referencia levél.

Szakmai tapasztalat

Az Edwards MBA nincs munkatapasztalat szükséges. Ha a szakmai gyakorlat akkor figyelembe kell venni. Azonban a pályázók, akik be a programot egyenesen az egyetemi diplomát a nagyobb hangsúlyt kell fektetni a tudományos alkatrészek

Szándéknyilatkozatot

A szándéknyilatkozatot az esélye, hogy elmondja az Edwards MBA felvételi bizottság milyen egyedi és értékes hozzájárulást akkor lehet, hogy az Edwards MBA program.

Ismertesse röviden az üzleti és oktatási háttér, és a célok a jövőre nézve. Hogyan lesz egy MBA segít elérni a céljait? Röviden ismertesse milyen felkeltette érdeklődését elérésében MBA, és mit szeretnének kijutni a program.

Beszéljétek meg, miért úgy döntött, hogy alkalmazza az Edwards MBA program, és miért ez egy jól illeszkedik az Ön számára. Milyen konkrét részeinek Edwards MBA program várod is?

Győződjön meg róla, hogy a szándéknyilatkozat egyedi és különleges, hogy az Edwards MBA program. Nem akarjuk, hogy olvassa el az általános betűket, hogy a hang, mintha volna küldenie bármely iskolába; Szeretnénk tudni, hogy miért választotta a Edwards MBA, és miért kell választani akkor!

Folytatás

Ne csak frissíteni, és nyomtassa ki az utolsó újra, hogy az idő, hogy megértsék, mi az Edwards MBA program keres az önéletrajzát.

Az MBA Felvételi Bizottság áttekinti az önéletrajzát, hogy megtudja száma éves szakmai tapasztalat, a munkahelyek és a pozíciók, a korábbi munkáltatók, stb, hogy hozzon létre munkatapasztalat értéket a kompozit felvételi skála.

Győződjön meg róla, hogy felvázolja a munkaviszony hossza minden helyzetben önéletrajz. Annak érdekében, hogy értékelje a szakmai teljesítmény, a felvételi tisztek időtartamának mérésére minden a munkahelyek, és az evolúció a felelősség volt már. A következő egyszerű lépéseket, önéletrajzát és növelheti annak esélyét a sikerre!

Nincs szakmai tapasztalat? Nem probléma! Felvételizőknek belépni kívánó program egyenesen az egyetemi diplomát a nagyobb hangsúlyt kell fektetni a tudományos alkatrészeket. Akkor is be kell nyújtaniuk egy aktuális önéletrajzot.

igazolni az angol nyelvtudás

A pályázóknak, akiknek az első nem angol nyelven készül, igazolnia kell, hogy az angol nyelv ismeretét Kérjük kérheti, hogy a vizsgáló központok küldje el pontszámok közvetlenül intézményünket. Intézményünk kód 0980.

 • TOEFL (Test az angol mint idegen nyelv) értékeli a potenciális sikere az egyén használni és megérteni a standard angol főiskolán szinten. TOEFL pontszámok két évig érvényes attól az időponttól kísérlet elvégzésére. Minimális pontszám 97 az Internet-alapú teszt
 • IELTS (International English Language Testing System) intézkedéseket képes angolul kommunikálni mind a négy nyelvi készség - hallgatás, olvasás, írás és a beszéd. Mi csak akkor fogadja tudományos IELTS teszt eredményei, nem pedig általános. A minimális pontszám 6,5 van szükség az egyes területeken.

Minden pontszámot kell egy vizsga időpontját, hogy nem vonható össze más vizsgaidőpontok. Vizsgálatok érvényesek után 24 hónappal a vizsgálati időpont és érvényesnek kell lennie elején a hallgató első félévben a regisztráció a doktori program.

Az intézmény az alábbi területeken kínál képzéseket:
 • Angol
Időtartam és Ár
This course is Nappali bejárós
Start Date
Kezdet
szept. 2018
Duration
Időtartam
12 - 36 hónapok
Részidős
Nappali
Price
ár
29,274 CAD
Locations
Kanada - Saskatoon, Saskatchewan
Kezdet: szept. 2018
Jelentkezési határidő Kérj Információt
A befejezés dátuma Kérj Információt
Dates
szept. 2018
Kanada - Saskatoon, Saskatchewan
Jelentkezési határidő Kérj Információt
A befejezés dátuma Kérj Információt
Price
International Student Tandíj 43.911 CAD