Master of Business Administration

University of Saskatchewan, Edwards School of Business

A Képzés Leírása

Hivatalos Leírás

Master of Business Administration

University of Saskatchewan, Edwards School of Business

Az Edwards MBA intenzív és nagymértékben integrált formája a kezelési képességet alkalmazza, hasznos és hasznos módon. Több, mint az, akkor megtanulják az emberek készségek menedzsment, mint hogyan kell kezelni, hogyan kell hatékonyan kommunikálni, és hogyan kell vezetni.

Az innovatív MBA program határozottan egyedülálló eleme az üzleti koncepciók középpontba állítása és integrációja. Minden kurzust egymás után kínálnak moduláris formában. A tanfolyamok háromhetes időtartamúak lesznek, és intenzív tanulási környezetet teremtenek, amely bevezeti a diákokat a tématerületen, miközben rugalmasságot biztosít az MBA oktatásának ütemezésében. Továbbá diákjaink megtanulják, hogyan integrálják az üzleti koncepciókat az üzleti döntésekbe az alkalmazott gyakorlatok, gyakorlatok, esettanulmányok és az egyes funkcionális üzleti területeket magában foglaló projektek kombinációja révén.

Üdvözöljük az Edwards MBA-n

A misszió az Edwards Master of Business Administration program célja, hogy oktassa szakemberek a különböző iparágak és a társadalom szemszögéből, hogy a legsikeresebb üzleti vezetők a saját területükön. Az Edwards MBA program a Saskatchewan-i Egyetem és a Saskatchewan tartomány egyedülálló erősségeit vonja be a világ vezetőjeként, integrált, intenzív és alkalmazott MBA tantervet nyújtva.

Az Edwards MBA értékek hozzáférhetősége és magas tudományos tapasztalat. A diákok olyan irányítási megközelítést alakítanak ki, amely egyaránt integratív és stratégiai, a szervezetek mélyebb megértése és helyi és globális kontextusa. Az interperszonális kommunikáció, a csapatépítés és a vezetői képességek javítása révén a diplomások bizalmasan, integritással és elszámoltathatósággal lépnek be szakmai törekvéseikbe.

Az Edwards MBA program középpontjában a csapatépítés, a vezetés és az üzleti stratégia. A kar és a kollégák az Edwards MBA programban értékes üzleti kapcsolatokká és élethosszig tartó barátokká válnak.

Főbb jellemzők

Az Edwards MBA program középpontjában a csapatépítés, a vezetés és az üzleti stratégia. Amellett, hogy az Edwards MBA kurzusok néhány kiemeli programunk a következők:

Integrált modulok

A hallgatók egy integrált tantervet tanítanak, tanítva, hogy megpróbálják lebontani az egyes tárgyak közötti akadályokat, és a tanulást a tanulók számára értelmesebbé tenni. A legfontosabb fogalmakat levonják e széles témákból, és olyan terveket terveznek, amelyek tanítják vagy tájékoztatják ezeket a fogalmakat. Az integrált tanterv megköveteli, hogy az összes hagyományos tantárgy ismeretéhez hozzáférjen, anélkül, hogy címkézni kellene. Ezenkívül az integrált tanterv hozzáadja a problémamegoldást, a társadalmi tudatosságot és a valós alkalmazást a tanulási folyamathoz, ezáltal átfogóbb oktatási és tanulási módot teremtve.

Az Edwards MBA hallgatóknak két modulra van szükségük, amelyek a tantervek egy sorozathoz való integrálására összpontosítanak. Az integratív modulok egy esettanulmányi megközelítést használnak, beleértve az utasításokat, a vitát, az elemzést, a prezentációt és az írást.

A program során kétszer ütemezve, ezek a modulok lehetővé teszik a funkcionális területeken szerzett ismeretek integrálását és alkalmazását. Az első modulok egy építőelem a programon belül az eddig megtanult fogalmak felhasználásával, ami a teljes Edwards MBA tantervbe integráló végső modulhoz vezet.

A kurzus rövid előadások, osztályos esettanulmányok és viták, valamint csoportos és egyedi esetelemzés keveréke. A rendelkezésre álló elemek a vitatémaelemzés kézbentartásait, az osztályok csoportos prezentációit és az írásos esetelemzést tartalmazzák mindkét modul esetében, valamint egy egyedi írásbeli esetelemzést a végső modul számára.

Alapvető menedzsment készségek visszavonulása

Részvétel egy egyhetes intenzív tapasztalati menedzsment készségek visszavonulására a gyönyörű Észak-Saskatchewan-ban. Ez a kurzus biztosítja az MBA hallgatók készségeket, hogy fokozza az önmegértést; javítja az interperszonális hatékonyságot és sikeresen kezeli az összetett környezeteket. A hallgatók felderítik személyes irányítási stílusukat és javítják kommunikációs készségüket; értékes betekintést nyerjenek a nehéz emberek kezeléséhez; érdekeltségi tárgyalásokat folytat; és segítséget nyújtanak alárendeltjeiknek a teljesítmény javulásához. Emellett kiemeljük a személyes wellness szerepét, mint a vezetési teljesítmény kritikus aspektusa.

Edwards MBA Internship Program

Az Edwards MBA Internship Program (EMIP) egy 8 hónapos munkatapasztalat, amely január 1-jétől kezdődik az MBA diploma. Ha beiratkozik az EMIP-be, és sikeres az elhelyezés biztosítása, akkor meg kell állapodnia az MBA befejezéséről legalább két éven keresztül.

A program célja olyan diákok számára, akiknek kevés vagy semmilyen munkatapasztalata van a kívánt területen. A szakmai gyakorlat az Edwards MBA program hozzáadott értékű összetevője, ahol lehetőséget kap arra, hogy az üzleti elméletet és koncepciókat az MBA tanfolyamából megvalósítsa. A munkalehetőségek növelik a tanulási, mentori és posztgraduális foglalkoztatási lehetőségeket is.

Felvételi követelmények

Az Edwards MBA a pályázókat kompozit alapon értékeli felvételi célból. Számos tényezőt vizsgálunk, amikor felvételi döntéseket hozunk, beleértve az alapképzést, a fokozatpont-átlagot, a munkatapasztalatot, a GMAT-pontszámot és a hivatkozási leveleket. Interjú lehet szükség.

Befejezett belépési csomag tartalma:

 • Befejezett online jelentkezési űrlap és 90 dolláros díjak
 • Hivatalos GMAT pontszám
 • Angol nyelvtudás (ha szükséges)
 • Az akadémiai nyilvántartás átiratát
 • Három betűjel
 • Jelenlegi életrajz
 • Szándéknyilatkozatot

Minden dokumentumot fel kell tölteni az online alkalmazásodra.

4 éves egyetemi diploma

A pályázóknak nem kell üzleti végzettséggel rendelkezniük! A pályázóknak négyéves diplomával vagy azzal egyenértékű diplomával kell rendelkezniük egy elismert egyetemen. A pályázóknak a tanulmány utolsó két évében (azaz 60 kreditegységben) legalább 70% -os kumulatív súlyozott átlaggal kell rendelkezniük. Az összes olyan másodlagos intézmény nem hivatalos átiratait, amelyeken részt vettél, fel kell tölteni az alkalmazásodra. A Saskatchewan Egyetemről szóló feliratokat nem kell feltölteni, hanem minden más intézménytől, ahol részt vettél. Azokban az országokban, ahol a bizonyítványokat kiadják, azokat fel kell tölteni. Ha elfogadják, az akadémiai nyilvántartás hivatalos átiratát közvetlenül az érintett intézményektől kell elküldeni.

GMAT (Graduate Management Admissions Test)

Minden pályázónak meg kell adnia a GMAT vizsgát. A GMAT (Graduate Management Admission Test) egy szabványosított teszt az alkalmasság mérésére, hogy sikeres legyen a posztgraduális üzleti tanulmányokban. A minimálisan elfogadott GMAT pontszám 500. Azonban a felvételi ajánlatokat tipikusan az 550-es vagy annál magasabb pontszámú jelöltekre bocsátják. Ezt a tesztet a világ számos központjában lehet megírni. A vizsgaközpontokról, a vizsga jellegéről és a pontozási eljárásokról a GMAT honlapján tájékozódhat. A GMAT pontszámok a vizsgálat időpontjától számított öt évig érvényesek.

Felszólító levelek

Az Edwards MBA előírja, hogy 3 bizalmas levél ajánlást, a professzorok vagy mások elég ismerik a képzés és a tapasztalat, hogy kifejezze véleményét, hogy képes vállalni a végzős képzést. Ezek közül kettőnek tudományos referenciáknak és egy szakembernek kell lennie.

 1. Vegye fel a kapcsolatot a játékvezetőkkel, és kérje meg őket, hogy adjanak meg neked az Edwards MBA programot, és szerezzen be egy naprakész e-mail címet.
 2. Akkor töltse ki a játékvezető teljes információját az online jelentkezési lapon, és írja be jelenlegi e-mail címét.
 3. Ha az alkalmazásod befejeződött, a játékvezető elküld egy linket, ahol kitöltheti a referencia levél egy online űrlapját.

Munkatapasztalat

Az Edwards MBA nem rendelkezik munkatapasztalattal. Ha munkatapasztalata van, akkor figyelembe kell venni. Azok számára azonban, akik közvetlenül szeretnének belépni a programba az alapképzésből, nagyobb hangsúlyt kapnak az Ön akadémiai összetevőire

Szándéknyilatkozatot

A szándéknyilatkozat egy esély arra, hogy elmondja az Edwards MBA kiválasztási bizottságának, milyen egyedülálló és értékes hozzájárulást tehet az Edwards MBA programjához.

Adjon rövid leírást üzleti és oktatási hátteréről, valamint a jövőre vonatkozó céljairól. Hogyan fog segíteni az MBA a célok elérésében? Röviden írja le, milyen érdeklődést keltett az MBA elérése iránt, és mit szeretne kilépni a programból.

Beszélje meg, hogy miért döntött úgy, hogy jelentkezik az Edwards MBA programra, és miért felel meg Önnek. Az Edwards MBA program mely részei várnak előre?

Győződjön meg arról, hogy szándéknyilatkozata egyedi és az Edwards MBA programra jellemző. Nem akarunk olyan általános betűket olvasni, amelyek úgy hangzanak, mintha minden iskolába küldtek volna; Tudni szeretnénk, miért választottad az Edwards MBA-t, és miért kellene választanunk Önöket!

Önéletrajz

Ne csak frissítse és nyomtassa ki az utolsó folytatását, időt vesz igénybe, hogy megértse, mi az Edwards MBA program keres az önéletrajzában.

Az MBA Kiválasztási Bizottság megvizsgálja az önéletrajzát, hogy megtudja, mennyi szakmai tapasztalat, munkahely és pozíciók, korábbi munkáltatók stb.

Győződjön meg róla, hogy felvázolja a foglalkoztatás időtartamát az önéletrajz minden egyes pozíciójára vonatkozóan. A szakmai teljesítmény értékelése érdekében a felvételi tisztviselők mérni fogják az egyes munkák időtartamát és az Ön felelősségeinek alakulását. Ezeket az egyszerű lépéseket követve az önéletrajz javíthatja a sikereit!

Nincs munkatapasztalat? Nem probléma! Azoknak a jelentkezőknek, akik közvetlenül szeretnének bejutni a programba az egyetemi diplomájukból, nagyobb hangsúlyt kapnak az Ön akadémiai összetevőire. Önnek továbbra is meg kell adnia az aktuális folytatást.

Az angol nyelvtudás bizonyítása

Azok a pályázók, akiknek az első nyelve nem angol, bizonyítaniuk kell angol nyelvtudásukat Kérjük, kérjük, hogy a vizsgaközpontok elküldjék a pontszámokat közvetlenül az intézményünknek. Az intézmény kódja 0980.

 • A TOEFL (az angol nyelv mint idegen nyelv tesztje) értékeli az egyén potenciális sikerét a főiskolai szintű standard angol nyelv használatához és megértéséhez. A TOEFL pontszámok a vizsgálat meghozatalától számított két évig érvényesek. Az interneten alapuló teszt 97-es minimális pontszámát
 • Az IELTS (angol nyelvvizsga-rendszer) mérhetővé teszi az angol nyelven történő kommunikáció képességét mind a négy nyelvi készség - hallgatás, olvasás, írás és beszéd során. Csak az akadémiai IELTS teszt pontszámokat fogadjuk el, nem általánosak. Legalább 6,5 pont szükséges minden területen.

Minden eredménynek egy vizsgarendszerből kell állnia, és nem kell más vizsgaidőpontokkal kombinálni. A tesztek a tesztelés időpontjától számított 24 hónapig érvényesek, és a hallgató első bejegyzésének a kezdetén érvényesnek kell lenniük.

Az intézmény az alábbi területeken kínál képzéseket:
 • Angol


Utoljára frissítve April 18, 2018
Időtartam és Ár
This course is Nappali bejárós
Start Date
Kezdet
szept. 2018
Duration
Időtartam
12 - 36 hónapok
Részidős
Nappali
Price
ár
30,006 CAD
Nemzetközi Diáklétesítmény 43911 CAD
Locations
Kanada - Saskatoon, Saskatchewan
Kezdet : szept. 2018
Jelentkezési határidő Kérj Információt
A befejezés dátuma Kérj Információt
Dates
szept. 2018
Kanada - Saskatoon, Saskatchewan
Jelentkezési határidő Kérj Információt
A befejezés dátuma Kérj Információt