Master of Business Administration

Általános információk

Program leírás

Modern vállalati menedzsment

Napjainkban a legfontosabb források vállalkozások a tudás és tehetség az ott dolgozók. Köszönet nekik, szervezetek ötleteket, hogy lehetővé tegyék a fejlődés egy dinamikusan változó piaci környezetben.

Modern menedzsment kínál új kilátások a társaság működéséről, amelyben valamennyi munkatárs helyzetétől függetlenül, lehet feltalálók.

INE PAN "Master of Business Administration" program a válasz, hogy az összes fő probléma a modern menedzsment, kezdve a puha szempontokat, mint például a vezetés, a szervezeti kultúra, a kommunikáció, az alkalmazottak toborzása és a motiváció keresztül fogyasztói magatartás, a marketing, az új média, a pénzügyi menedzsment és a vállalati kockázat , És befejezve a legjobb gyakorlatokat stratégiai menedzsment és kezelése a nagy szervezetek válság.

Miért tanul INE PAN?

 • MINŐSÉG
  INE PAN "MBA" az egyik legjobb MBA programok Lengyelországban.
 • PRESZTÍZS
  Lengyel Tudományos Akadémia egyik legnevesebb tudományos intézmények Lengyelországban.
 • EMBEREK
  INE PAN "MBA" egy lehetőséget arra, hogy az ígéretes üzleti kapcsolatok érdekes emberekkel.

A "Master of Business Administration" programot kínálják INE PAN 2008 óta. A program arra irányul, hogy ambiciózus és kíváncsi emberek, akik keresnek ihletet, és nem félnek a kihívásokat, akik szeretnék, hogy kitűnjön, és egy lépéssel a konkurencia előtt.

Az első félévben a program szerint épült a legjobb gyakorlatok és kiterjed a főbb tematikus blokkok, amelyek alapvető vezető MBA programok világszerte, minden tantárgy tartalmát tükrözi a jelenlegi ismeretek szerint és átvitt vonzó módon, hogy a diákok, egy hangsúlyt csapatmunka és a kölcsönhatás a hallgatók és professzorok.

A második félévben, kínálunk több speciális és haladó témák által vezetett jeles szakemberek, így mélyebb betekintést a természet a piaci fejlemények és a szervezetek változnak, különleges problémákkal kell szembenézniük, és kihívásokat, amelyekkel a mai szervezetek egyre inkább versenyképes és dinamikusan változó környezetben . Hangsúlyt fektetünk a magyarázó erők és mechanizmusok mögött a megfigyelt jelenségek vagy folyamatok vállalaton belüli és azok környezetét, figyelembe véve az ilyen megközelítés alapjául döntéshozatal a mai dinamikus világban.

A fő cél a program:

 • Kiszélesítése és elmélyítése a tudás menedzsment,
 • Tanítani a korszerű menedzsment, marketing, pénzügyi és számviteli elemzési eszközök,
 • Ahhoz, hogy felkészüljenek a szervezet és környezet elemzése,
 • Fejlesztése gyakorlati vezetési készségek és a különböző formák kapcsolatok a környezettel,
 • Ha szeretné megtudni, konfliktuskezelés, a belső kommunikáció, vezető tárgyalások, a változás kezdeményezése.

Csatlakozzon a diákcsoport!

Első osztályú: október 2016.
Toborzás: akár 2016/09/30.
Helyezze a tanfolyam: Kultúra és Tudomány Palotája,
Teljes óraszámot: 1578 óra + 114 (választható)
Pont ETCS: 60 (összesen)

Osztályok Szervezet:

Master of Business Administration angol, tart két félév, részmunkaidőben. Ez két modulból áll (ülések) szemeszterenként. Minden modul fut 11.00 szerdán 12.30 vasárnap (plusz választható órák). Minden beteg általában 8 órát vesz igénybe.

Az oktatás nyelve a posztgraduális tanulmányok az angol.

Utoljára frissítve márc. 2020

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket

Az iskoláról

The Institute of Economic Sciences of the Polish Academy of Sciences was founded on the 10th of December 1980 on the basis of a resolution of the Presidium of the Polish Academy of Sciences approved o ... Tovább

The Institute of Economic Sciences of the Polish Academy of Sciences was founded on the 10th of December 1980 on the basis of a resolution of the Presidium of the Polish Academy of Sciences approved on the 5th of January 1981 by the Prime Minister. Kevesebb