Hivatalos Leírás

Üzleti Ügyviteli Mester (MBA)

Az MBA program "Logistics Management" célja a jelöltek egy erős érdeke, hogy megértsék és logisztikai műveletek - akár gyártási vagy szolgáltató iparban. A program vezetői fókusz, ezért is értékes, hogy a diákok, akik érdekeltek általános menedzsment. Ez különösen értékes azok számára, akik a karrierjüket műveletek a következő évtizedben, vagy akik magukat tanácsadás műveletek ügyfél számára. A hallgatók szerezzenek alapos ismerete és megértése a fejlett logisztika, műveletek, a gyártás, a forgalmazás és az ellátási lánc menedzsment kérdések, fogalmak, eszközök és alkalmazások. Ők fejleszteni a képességét, hogy azonosítsa a stratégiai kérdések műveletek, helyezze egy cég versenyelőnyét a műveletek és a logisztika, összehangolása a vállalati és a műveletek stratégia, megtervezzük a megfelelő ellátási lánc, a termék számára, lehetővé tömeges testreszabás, hozzon létre egy gyakorlatilag integrált vállalat és együttműködnek a ellátási lánc. Kérdések közé halasztás, spekuláció, partner-szállítás, új termékek fejlesztése, a hatékony fogyasztói reakciókat, Vendor Managed Inventory, a hatása az internetes technológia az ellátási lánc és az elektronikus kereskedelem.

2008. január óta ez a program az első és az egyetlen Németországban, ami által akkreditált Európai Logisztikai Szövetség (ELA) szerint a felügyelő / operatív szint által bevezetett ELA.

2009 decembere óta a program által akkreditált Zentrale Evaluations- und Akkreditierungsagentur.

Tanterv

Az MBA Logisztikai Management egy teljes munkaidős master program tart 18 hónapig.

A tanulmány felépítése moduláris. Általában ezek a modulok lesz kapható, és kitölteni egy egymást követő sorrendben. Az órák is kínálnak a blokk rendszerben.

A fogalom a 40% -os gazdasági alapokat, és 60% a logisztikai konkrét tartalmat. Tanítás támogatja: a korszerű oktatási módszerek, szakértői találkozók és tanulmányutak. A program magában foglalja a hat kötelező modulok, amelyek foglalkoznak az üzleti szempontok az általános menedzsment, valamint a részletes összpontosítani kezelése a logisztikai lánc és a logisztikai orientált menedzsment. Befejezése után ezek a modulok a hallgató befejezi a diplomamunka években.

Minőségbiztosítási után minden csoport az órák az előadók fogják értékelni a résztvevők és a visszacsatolás-tárgyalások kerül sor. A belső minőségbiztosítási végzi tudományos igazgatója a program és a felelős táblák Karán Business Management és Gazdaságtudományi TU Dresden (tanulmány jutalék, vizsgálatok tábla).

Felvételi követelmények:

  • a mester / főiskolai diploma (4 év fok), lehetőleg közgazdasági vagy Business Administration (egyenlő 240 ECTS), vagy
  • mester / Bachelor diploma lehetőleg közgazdasági vagy Business Administration (egyenlő 180 ECTS), valamint további tanulmányok, vizsgálatok egyik megnevezett szakok egyenlő 60 ECTS és
  • Általában 2 éves szakmai tapasztalat az alábbi területeken logisztikai, termelési, értékesítési, kontrolling és informatikai
Program oktatási nyelve:
Angol
This course is Campus based
Start Date
nov. 2019
Duration
18 hónapok
Nappali
Price
12,500 EUR
Helyszínek szerint
Dátum szerint
Start Date
nov. 2019
Jelentkezési határidő

nov. 2019

Location
Jelentkezési határidő
End Date