Master of Business Administration

Lomonosov Moscow State University

A Képzés Leírása

Hivatalos Leírás

Master of Business Administration

Lomonosov Moscow State University

Üzleti Ügyviteli Mester (MBA)

MBA 1

Mi MBA?

MBA általános kezelési program a diákok, akik már legalább két éves tapasztalattal a vezetői munka. A program egy szigorú alaptanterv széles skáláját választani, amelyek lehetővé teszik a diákok, hogy testre a MBA, hogy megfeleljen az egyéni érdekek és igények. Kétféle MBA programok lehetővé teszik MBA jelöltek választhatnak specializációt és a menetrend szabott egyéni igényekhez.

Rendszeres MBA egy kétéves részidős programot. A program lehetővé teszi, hogy növelje a képesítések anélkül, hogy megszakítaná a karrierjét.

A program célja

A fő cél a program célja, hogy legyen a diákok bővítsék szakmai látókörét, és hogy segítsen megvalósítani a karrier lehetősége, hogy a legteljesebb. Rendszeres MBA hallgatók részt osztályok hetente kétszer este és egy teljes nap a hétvégén; A program kiegészül távoktatás.

Tanterv

MBA 2

Tanterv magában foglalja a kötelező alapítvány, menedzsment és változás menedzsment modulokat. A széles választani is rendelkezésre áll. Tanterveket folyamatosan felülvizsgálják és aktualizálják annak érdekében, hogy a diplomások képes lesz megbirkózni a gyorsan változó üzleti környezetben, és hogy megfeleljen a kihívásoknak őket, akár a gyártás, a kereskedelmi és a pénzügyi szolgáltatások, tanácsadás, vagy az állami szektorban.

Végén a program MBA hallgatók bemutatják diplomamunkák, ami lehet egy összefoglalót egy szakmai projekt az üzleti terv vagy a piackutatás. Jellemzően a szakdolgozat kapcsolódik a szakmai tevékenység MBA hallgatók. Ez utóbbi fontos lépés lehetővé teszi a diákok, hogy erősítsék meg elemző készség, és tanúságot tenni a megszerzett ismeretek és készségek a Lomonoszov MSU BS.

Az oktatás nyelve
Minden kurzus tanítják az orosz.

Mert Bejárat követelmények és alkalmazási határidők lásd a megfelelő oldalakon az orosz honlapon.

Az intézmény az alábbi területeken kínál képzéseket:
  • Orosz
Időtartam és Ár
This course is Nappali bejárós
Start Date
Kezdet
nov. 2019
Duration
Időtartam
18 hónapok
Nappali
Locations
Oroszország - Moscow, Moskva
Kezdet : nov. 2019
Jelentkezési határidő Kérj Információt
A befejezés dátuma Kérj Információt
Dates
nov. 2019
Oroszország - Moscow, Moskva
Jelentkezési határidő Kérj Információt
A befejezés dátuma Kérj Információt