Master of Business Administration

ERC Institute

A Képzés Leírása

Hivatalos Leírás

Master of Business Administration

ERC Institute

Ez a program célja a diákok, akik szeretnék, hogy csatlakozzanak egy alapos tanulmányt üzleti és menedzsment, hogy az elemzési és értékelési képességek. A program biztosítja az Ön számára a lehetőséget, hogy fejlessze tudását a legfontosabb üzleti funkciók és kapcsolatuk a szélesebb stratégiai és nemzetközi környezetben. Akkor is bővíteni a tudás és a megértés a jelenlegi változások az üzleti környezet tanulmányozása révén vezetést, a szervezeti változás és az átalakulás, az innováció és a stakeholder menedzsment.

Végére ez a mester szintű program akkor lesz képes kritikusan vizsgálja az a legfontosabb funkcionális területek a marketing, emberi erőforrások, a pénzügy, a számvitel és a műveletek irányítása, hogy elemezzék a stratégiai perspektívákat regionális, nemzeti és nemzetközi szinten a szervezet és ágazati szinten támogató A szélesebb szervezeti tevékenység. A program biztosítja a tudás, hogy értékelje a kapcsolat a szervezet és a környezet és annak fontosságát, és a természet a szervezeti változás és az átalakulás. A hallgatók képesek lesznek, hogy kritikusan elemezni kortárs kérdések, kihívások és problémák kapcsolatos üzleti és menedzsment, hogy hatással van az üzleti és menedzsment funkcionális, stratégiai és ágazati szinten. A diákok megtanulják, hogyan kell értékelni a szerepét és integratív stratégiai és vezetői megközelítések. Fontos, hogy a program szintetizálni vonatkozó kritikai gondolkodás a tudományos kutatás és alkalmazások tudás valós környezetben.

A University of Wolverhampton

A University of Wolverhampton egy dinamikus, innovatív és üzleti célzott egyetem Anglia középső és történelem megy vissza a közép-1800-as években. A több mint 23.000 diák 100 különböző országból, beleértve a 2500 külföldi diákok, hallgatók részévé válik a tanulási közösség, amely elősegíti a tudás, az innováció és a vállalkozás. Felszerelése a hallgatók ismereteket igényelnek azok a szakmai előmenetel az általuk választott iparágban, a University of Wolverhampton fenntartja erős kapcsolatok az üzleti világ és a posztgraduális és posztgraduális képzés, amely a tapasztalatok és gyakorlati ismeretek, hogy a szervezetek értéket. A University of Wolverhampton különböző kutatási területek közé sorolható a legjobb a világon. Ennek alapján a 2008-as Research Assessment Exercise (RAE), 8 a 11 választotta kutatási területeket, hogy az egyetem folytat, az akkreditált eléréséhez globális szabványok. Ez tanúskodik, hogy a University of Wolverhamptons elkötelezettség előmozdítása lehetőséget a diákoknak, hogy folytassa a tudományos kutatás, mint világszerte elismert szinten.

Természetesen Szállítási és időtartama

Ez a program elérhető a teljes és részmunkaidős módok, és elviszi 15 hónapig tart. A diákok is részt vesznek a 3 félév egyetemi tanulmány, és várható, hogy a 45 kreditet, hogy 60 kredit minden félévben. A nappali tagozatos hallgatók is részt vesznek osztályok heti 5 nap, hétköznap, míg a részmunkaidős diákok részt osztályok heti 2 alkalommal a hétvégén.

Természetesen Elérhetőség

Bevitel az MBA program áll rendelkezésre évente 3 alkalommal. Minden alkalmazás kell benyújtani Erci legkésőbb 1 hónappal megkezdése előtt értesítik.

Értékelési Keretrendszer

Az MBA osztályok támaszkodnak a folyamatos értékelési rendszer egy modul-by-modul alapján használata révén rövid esszék, tanulási folyóiratok, irodalomjegyzék, könyvismertetések, vetélkedők, diák előadások, kutatási javaslatokat és általános osztály megbeszélések. A tanfolyam terhelés minden modul meghatározott egyes modulok leírásokat a diákoknak elején minden félévben.

Akkreditációs

A sikeres befejezése az MBA akkor megfelel a követelményeknek a Chartered Management Institute (CMI) 7. szintű diploma Stratégiai menedzsment és vezetés.

Az intézmény az alábbi területeken kínál képzéseket:
  • Angol
Időtartam és Ár
This course is Nappali bejárós
Start Date
Kezdet
Május 2019
okt. 2019
Duration
Időtartam
15 hónapok
Részidős
Nappali
Price
ár
19,500 SGD
SGD 19800 a helyi hallgatói
Information
Deadline
Kérj Információt
The next intake will be in October 2016
Locations
Szingapúr - Singapore
Kezdet : Május 2019
Jelentkezési határidő Kérj Információt
The next intake will be in October 2016
A befejezés dátuma Kérj Információt
Kezdet : okt. 2019
Jelentkezési határidő Kérj Információt
A befejezés dátuma Kérj Információt
Dates
Május 2019
Szingapúr - Singapore
Jelentkezési határidő Kérj Információt
The next intake will be in October 2016
A befejezés dátuma Kérj Információt
okt. 2019
Szingapúr - Singapore
Jelentkezési határidő Kérj Információt
A befejezés dátuma Kérj Információt