Master of Business Administration

Általános információk

3 locations available

Program leírás

Üzleti Ügyviteli Mester (MBA)

Az Ázsiai Egyetem üzleti programjainak legkülönlegesebb eleme a munkatapasztalat követelménye. Minden tanulónak minden hónapban három hónapos szakmai gyakorlaton keresztül lehetőséget kap arra, hogy valódi munkatapasztalatot szerezzen. Minden nappali tagozatos MBA hallgató köteles vállalni a szakmai gyakorlatot.

A múltban számos neves szervezet részt vett az Ázsiai Egyetem gyakornoki programjaiban. Az ázsiai egyetemi hallgatóknak lehetõsége volt a Capital Nomura (Thaiföld), a General Motors (Thaiföld), a Hong Kong és a Shanghai Banking Corporation (Thaiföld), a Jardine Fleming Thanakom Szövetségek, a Lowe Lintas és a Partnerek, a Procter & Gamble (Thaiföld) , Thaiföld Értékpapír- és Tőzsdefelügyeleti Bizottsága, a thaiföldi tőzsde, a Tesco-Lotus, a Thai Airways International, a TMB Asset Management és a Total Access Communication (DTAC).
Ezek a lehetőségek kiváló tanulási tapasztalatot biztosítanak a hallgatók számára egy valódi üzleti szervezet munkájában való gyakorlati és funkcionális szempontból.

Dinamikus tanulási környezet

Az ázsiai egyetemisták nagyon dinamikus tanulási környezetnek vannak kitéve, kis osztályokkal és magas színvonalú interakcióval a hallgatók és az előadók között. Továbbá a világ minden tájáról érkező kari tagok létrehozzák a dinamizmust. Emellett sok hallgatót neveznek ki személyes oktatóknak, akiknek feladata a diákok fejlődésének figyelemmel kísérése és támogatása. A tanulmányi csoportok általában kicsiek és a szokásos osztályidőszakon kívül folytatódnak.

Rugalmas tantervek

Minden üzleti diáknak nem kell elköteleznie magát semmilyen szakirányra, amíg nem veszi át az összes fő üzleti tantárgyat (egy év MBA hallgatók számára), amelyek célja, hogy a hallgatók széles körű megértést kapjanak a különböző üzleti tudományoktól. A fő követelmények befejezése után a diákok választhatnak az Ázsiai Egyetemen (pl. Számvitel, banki és pénzügy, üzleti gazdaságtan, információs rendszerek kezelése, marketing) nyújtható szakterületek közül. A diákok is kiválaszthatnak egy kisebb szakterületet.

A program leírása

Ez a program célja széles alapú általános MBA fokozat. A tananyag 12 végzős tantárgyból és egyéni projektből áll. A program egyesítésének témája a "menedzsment egy változó környezetben", különös hangsúlyt fektetve arra, hogy a menedzsment képes figyelemmel kísérni, tervezni és végrehajtani a változásokat a szervezeti célok és célok elérése érdekében. Ez a téma tükröződik a tananyag tartalmát minden tantárgy tanított ebben MBA. Figyelembe véve a céltudatos népesség bi-modális jellegét, a tantervben mind a Full Time, mind a Part Time pályán ajánlott.

Ennek az általános MBA tantervben szereplő tárgyak kiválasztásának logikája a program fenti célkitűzéseinek és célkitűzéseinek megfelelően történik. A programterv széles körű, így minden hallgatónak szilárd alapja lesz az üzleti menedzsment funkcionális és technikai területeinek, és képes lesz a jövőben bármilyen specializációt folytatni. Az egyes tantárgyleírások később jelenik meg a dokumentumban.

A program keretében számos oktatási és tanulási módszert alkalmaznak, összhangban az intézményi oktatási és tanulási stratégiával. Előadások, oktatóanyagok, workshopok és gyakorlati órák láthatók a program során, és ez a kapcsolattartási idő az egyes kurzuskörökben kerül meghatározásra. Az oktatói tevékenységgel kapcsolatban a diákokat "Szindikátus csoportok" -ban szervezik. A szindikátusok felelősek a közös munkáért (beleértve az értékelt munkát) esettanulmányok és jelentések, esszék, problémák és előadások formájában. Azonban minden tantárgy olyan stratégiát fogad el, amelynek célja a tanuló felelősségérzetének átadása a hallgató részéről. Az irányított és az erőforrásokon alapuló tanulás, beleértve az információtechnológia megfelelő felhasználását, egész életen át tartó tanulás fejlesztésében fog részt venni és hozzájárul.

Utoljára frissítve Szeptember 2017

Az iskoláról

1993-ban alapított, ázsiai Egyetem az első teljesen International University Thaiföldön. Az egyetem található, Chon Buri tartomány mintegy 150 km-re Bangkok, valamint egy rövid 25-30 perces autóútra a ... Tovább

1993-ban alapított, ázsiai Egyetem az első teljesen International University Thaiföldön. Az egyetem található, Chon Buri tartomány mintegy 150 km-re Bangkok, valamint egy rövid 25-30 perces autóútra a tengerparti üdülőhelyek a Jomtien és Pattaya. &nbsp Kis osztályok viszont mérsékelt pályakezdő diplomások különlegessé. Mint mondják, "egy kis osztály nem tudja nem érti ". &nbsp Az intenzív osztályok tanár-diák interakció, innovatív oktatási módszerek, mint például az aktív tanulás, a peer-to-peer utasítást, és minimálisan invazív oktatás a szabály, mint kivétel. A tanfolyamok tanítani angol nyelven. Minden előadók voltak tanult nyugati egyetemeken, mintegy 75 százaléka angol anyanyelvű.Túl az egyetemi képesítés, az összes oktató levonni széles körű gyakorlati tapasztalattal. &nbsp Az egyetemnek minden eszközt a modern egyetem, többek között kollégium a férfi és a női hallgatók, valamint egy modern sportkomplexum tartalmazó fitness center, 4 légkondicionált squash, tollaslabda pálya 4, 2 kosárlabda-pálya és egy teljes méretű focipálya . Kevesebb
Bangkok , Bangkok , Pattaya City + 2 Több Kevesebb