A vállalati vezetők már régóta vágyott MBA diplomások gyakorlati ismeretekkel helyett elméleti megközelítést az üzleti életben. A Aju azt kutatják MBA programok más főiskolákon, és megállapította, a legtöbb elmaradnak a gyakori igény az üzleti közösség a munkavállalók a vonatkozó ismeretek. Eltérően más MBA programok, MBA A Brian Tracy College of Business és a vállalkozási a Aju kínál gyakorlati tapasztalatok koncentrációja az értékesítés irányítása, a stratégiai vezetés, és a vállalkozói szellemet. Más MBA koncentráció olyan irányítási, pénzügyi, marketing, emberi erőforrás-gazdálkodás, és az egészségügyi szolgáltatások kezelésére.


Program Előfeltételek
Egy érettségi foka bármely tudományterületen is jogosult kérelmezők be ezt a programot. Bár a magánszemélyek különböző oktatási háttérrel hozza egyedülálló kombinációja vezetői potenciáljuk, szakmai tapasztalat, és a személyes perspektíva, belépők a program kötelesek bizonyítani a közös képességek szükségesek a sikerhez. Ennek része a felvételi eljárás, a kérelmezőknek be kell felelniük két előkövetelmények:

  • Mikroökonómia
  • Főiskolai szintű matematika

Ezek a feltételek is teljesülnek több módon:

  • Befejezett tanfolyamok (legalább egy egyetemi kurzus minden fegyelem) fokozattal "B" vagy jobb.
  • A minimális pontszám 50-főiskolai szintű vizsga Program (CLEP) vizsgálatok az egyes tantárgyi területen.


Tanterv (36 félév óra)
Alapítvány tanfolyamok segítségével a diákok gyarapítsák hallgatók tudományos előkészítését és a mester készségeket és fogalmakat, hogy fokozni fogja a tanulási az egész tananyag.

Core Tanfolyamok épít elsajátítását alapítvány tanfolyamok és integrációját a tananyag biztosítása érdekében egy egységes tanulási tapasztalat. Egy átfogó áttekintése és alkalmazása alapvető fogalmak nyújt kompetencia különböző üzleti területeken, javítása analitikus képességeit, és a vezetői képességek erősítése.

Koncentráció tanfolyamok segítségével a diákok szert szakértelem egy kijelölt területen feltárásával elméletek, amelyek alapja a modern üzleti gyakorlat és olyan új fogalmak és trendek a mai technológia-alapú globális piacokon.


Ez a kurzus Vegyes online és egyetemi
Start Date
Duration
Kérj Információt
Részidős oktatás
Nappali
Helyszínek szerint
Dátum szerint