Master of Business Administration

Általános információk

Program leírás

A vállalati vezetők már régóta vágyott MBA diplomások gyakorlati ismeretekkel helyett elméleti megközelítést az üzleti életben. A Aju azt kutatják MBA programok más főiskolákon, és megállapította, a legtöbb elmaradnak a gyakori igény az üzleti közösség a munkavállalók a vonatkozó ismeretek. Eltérően más MBA programok, MBA A Brian Tracy College of Business és a vállalkozási a Aju kínál gyakorlati tapasztalatok koncentrációja az értékesítés irányítása, a stratégiai vezetés, és a vállalkozói szellemet. Más MBA koncentráció olyan irányítási, pénzügyi, marketing, emberi erőforrás-gazdálkodás, és az egészségügyi szolgáltatások kezelésére.


Program Előfeltételek
Egy érettségi foka bármely tudományterületen is jogosult kérelmezők be ezt a programot. Bár a magánszemélyek különböző oktatási háttérrel hozza egyedülálló kombinációja vezetői potenciáljuk, szakmai tapasztalat, és a személyes perspektíva, belépők a program kötelesek bizonyítani a közös képességek szükségesek a sikerhez. Ennek része a felvételi eljárás, a kérelmezőknek be kell felelniük két előkövetelmények:

  • Mikroökonómia
  • Főiskolai szintű matematika

Ezek a feltételek is teljesülnek több módon:

  • Befejezett tanfolyamok (legalább egy egyetemi kurzus minden fegyelem) fokozattal "B" vagy jobb.
  • A minimális pontszám 50-főiskolai szintű vizsga Program (CLEP) vizsgálatok az egyes tantárgyi területen.


Tanterv (36 félév óra)
Alapítvány tanfolyamok segítségével a diákok gyarapítsák hallgatók tudományos előkészítését és a mester készségeket és fogalmakat, hogy fokozni fogja a tanulási az egész tananyag.

Core Tanfolyamok épít elsajátítását alapítvány tanfolyamok és integrációját a tananyag biztosítása érdekében egy egységes tanulási tapasztalat. Egy átfogó áttekintése és alkalmazása alapvető fogalmak nyújt kompetencia különböző üzleti területeken, javítása analitikus képességeit, és a vezetői képességek erősítése.

Koncentráció tanfolyamok segítségével a diákok szert szakértelem egy kijelölt területen feltárásával elméletek, amelyek alapja a modern üzleti gyakorlat és olyan új fogalmak és trendek a mai technológia-alapú globális piacokon.

Utoljára frissítve márc. 2020

Az iskoláról

Az Andrew Jackson Egyetemen, ez ​​az, amit eddig szó, mivel egy nap. Amikor Robert Norris indult az egyetem 1994-ben, volt egy álma létrehozni egy oktatási programot, ami hozzáférhető és megfizethető. ... Tovább

Az Andrew Jackson Egyetemen, ez ​​az, amit eddig szó, mivel egy nap. Amikor Robert Norris indult az egyetem 1994-ben, volt egy álma létrehozni egy oktatási programot, ami hozzáférhető és megfizethető. Az első napokban, Robert büszke volt a mottója - "Mi szállít minőségi oktatás a küszöbön." Mivel az első nap, a hangsúly már a diákjainkat, és mi már nőtt velük. 1994-ben az internet még gyerekcipőben jár, és a távolság oktatás révén kézbesített papírt úgy, ahogy volt a száz éve. Ma, a technológia vette távoktatás mobil. Tanfolyamaink rugalmasak és lehet venni bárhol és bármikor. Diákjaink szabadon befejezni a tanfolyam, ha illik az életüket. Hogy segítsék őket, Karunk ugyanolyan szabadságot - tanítani diákjainknak bárhol és bármikor. 2008-ban ünnepeljük a 15 éves és a mi 10., mint akkreditált intézmény. Már elment attól, hogy Róbert álma, hogy egy iskola a három megnevezett főiskolák és tizenegy képzési programok. Az Andrew Jackson Egyetemen, az oktatás teljesen mobil. Tényleg lehet venni bárhol, és a mi diákok, amire szükségük van, hogy oda menjenek, ahol akarok menni! Küldetés Andrew Jackson egyetem feladata, hogy megfelelő oktatás a legmagasabb minőséget, reális áron dolgozó felnőttek, akik keresik a szakmai előmenetel és egy kiteljesedett élet tapasztalata. Ez a misszió támogatja a fejlesztési kollégiumának keretében az egyetem, hogy nem csak kielégítik a lakosság, hanem címe a tanulmányi követelményeket az adott szakmák, amelyek rosszul a mainstream tudomány. Kevesebb