Master of Business Administration

Általános információk

Program leírás

Claflin101

A Claflin Master of Business Administration program célja a szakemberek, akik igyekeznek fokozni a megbízólevelet és a tudás, miközben egyre nemzetközi szempontból.

A formátum a szállítás eltér a teljes munkaidőben MBA mert kínál szokatlanul nagyfokú rugalmasságot, figyelembe véve a tanulók igényeinek és korlátok az idő. A teljes tananyag lehet kitölteni 18 hónap vagy annál kevesebb, amely lehetővé teszi a diákokat, hogy vegyenek részt a szakmai és személyes kihívásokat, a diplomát. Diákjaink minden tájáról érkeznek az Egyesült Államokban és sok más országban az egész világon, amely kiszélesíti a nemzeti és a globális perspektíva a vállalkozások és vezetési stílusok beépítették a szállítási programunk.

Kereshet a MBA online, vagy az egyetemen.

Tanterv

Országosan akkreditált, a Claflin University School of Business következetesen megfelel a Akkreditációs Tanács üzleti iskolák és programok (ACBSP). A Claflin MBA kiemelkedő készítmény szakemberek széles körű üzleti életben, honnan pályára a menedzsment, az üzleti tevékenységek, az emberi erőforrások és még sok más. A hangsúly a etikai vezetés, értékajánlatot az ügyfelek, és a fenntarthatóságot, a lényege a Claflin Egyetem család, és építeni a tananyag a Claflin MBA program.

Student Lehetőségek és tapasztalatok

A Claflin MBA célja a szakemberek, akik igyekeznek, hogy fokozzák a megbízólevelet és a tudás, miközben egyre nemzetközi szempontból. A formátum a szállítás eltér a teljes munkaidőben MBA mert kínál szokatlanul nagyfokú rugalmasságot, figyelembe véve a tanulók igényeinek és korlátok az idő. Általában a teljes tananyag lehet kitölteni 18 hónap vagy annál kevesebb, amely lehetővé teszi a diákokat, hogy vegyenek részt a szakmai és személyes kihívásokat, a diplomát. Diákjaink minden tájáról érkeznek az Egyesült Államokban és sok más országban az egész világon, amely kiszélesíti a nemzeti és a globális perspektíva a vállalkozások és vezetési stílusok beépítették a szállítási programunk.

Karrier és eredmények

A Claflin MBA biztosít a hallgatók számára páratlan globális tapasztalatok mellett működő társaik a különböző nemzetiségű beszélő számos különböző nyelven, és a tanulás a kar nemzetközi üzleti tapasztalatok és a globális piacon a szakértelem. A Claflin MBA kínál a diákok a lehetőséget, hogy külföldre utazni, hogy megtapasztalják életmód, a kultúra, és a vállalkozások más országokban. Az MBA diplomát elkészíti Önnek lehetőségeket reklám, marketing, üzleti kommunikáció, az emberi erőforrások, az egészségügy és más izgalmas karrier.

Felvételi követelmények

A pályázatokat kell benyújtani az MBA Iroda. Kézhezvételét követően a kérelem, valamint a szükséges dokumentumokat, az alkalmazás megy keresztül egy MBA Felvételi Bizottság tagjai három kar tagjai. A bizottság ezután azok ajánlásait, melyik lesz az alapja a felvételi a kérelmező az MBA Program.

Utoljára frissítve márc. 2020

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket

Az iskoláról

Nearly 150 years ago, Claflin broke down barriers in higher education, making it the first South Carolina university open to all regardless of race. Today, Claflin continues to welcome exemplary stude ... Tovább

Nearly 150 years ago, Claflin broke down barriers in higher education, making it the first South Carolina university open to all regardless of race. Today, Claflin continues to welcome exemplary students of all races and genders who demonstrate a passion to change not only their own circumstances, but to change the world as well. Kevesebb