Claflin101

A Claflin Master of Business Administration program célja a szakemberek, akik igyekeznek fokozni a megbízólevelet és a tudás, miközben egyre nemzetközi szempontból.

A formátum a szállítás eltér a teljes munkaidőben MBA mert kínál szokatlanul nagyfokú rugalmasságot, figyelembe véve a tanulók igényeinek és korlátok az idő. A teljes tananyag lehet kitölteni 18 hónap vagy annál kevesebb, amely lehetővé teszi a diákokat, hogy vegyenek részt a szakmai és személyes kihívásokat, a diplomát. Diákjaink minden tájáról érkeznek az Egyesült Államokban és sok más országban az egész világon, amely kiszélesíti a nemzeti és a globális perspektíva a vállalkozások és vezetési stílusok beépítették a szállítási programunk.

Kereshet a MBA online, vagy az egyetemen.

Tanterv

Országosan akkreditált, a Claflin University School of Business következetesen megfelel a Akkreditációs Tanács üzleti iskolák és programok (ACBSP). A Claflin MBA kiemelkedő készítmény szakemberek széles körű üzleti életben, honnan pályára a menedzsment, az üzleti tevékenységek, az emberi erőforrások és még sok más. A hangsúly a etikai vezetés, értékajánlatot az ügyfelek, és a fenntarthatóságot, a lényege a Claflin Egyetem család, és építeni a tananyag a Claflin MBA program.

Student Lehetőségek és tapasztalatok

A Claflin MBA célja a szakemberek, akik igyekeznek, hogy fokozzák a megbízólevelet és a tudás, miközben egyre nemzetközi szempontból. A formátum a szállítás eltér a teljes munkaidőben MBA mert kínál szokatlanul nagyfokú rugalmasságot, figyelembe véve a tanulók igényeinek és korlátok az idő. Általában a teljes tananyag lehet kitölteni 18 hónap vagy annál kevesebb, amely lehetővé teszi a diákokat, hogy vegyenek részt a szakmai és személyes kihívásokat, a diplomát. Diákjaink minden tájáról érkeznek az Egyesült Államokban és sok más országban az egész világon, amely kiszélesíti a nemzeti és a globális perspektíva a vállalkozások és vezetési stílusok beépítették a szállítási programunk.

Karrier és eredmények

A Claflin MBA biztosít a hallgatók számára páratlan globális tapasztalatok mellett működő társaik a különböző nemzetiségű beszélő számos különböző nyelven, és a tanulás a kar nemzetközi üzleti tapasztalatok és a globális piacon a szakértelem. A Claflin MBA kínál a diákok a lehetőséget, hogy külföldre utazni, hogy megtapasztalják életmód, a kultúra, és a vállalkozások más országokban. Az MBA diplomát elkészíti Önnek lehetőségeket reklám, marketing, üzleti kommunikáció, az emberi erőforrások, az egészségügy és más izgalmas karrier.

Felvételi követelmények

A pályázatokat kell benyújtani az MBA Iroda. Kézhezvételét követően a kérelem, valamint a szükséges dokumentumokat, az alkalmazás megy keresztül egy MBA Felvételi Bizottság tagjai három kar tagjai. A bizottság ezután azok ajánlásait, melyik lesz az alapja a felvételi a kérelmező az MBA Program.

Program oktatási nyelve:
  • Angol
Ez a kurzus On-line, Nappali bejárós
Start Date
Duration
18 hónapok
Részidős oktatás