Hivatalos Leírás

Mint egy MBA jelölt Saint Rose, akkor kap egy speciális alapozó minden szempontból az üzleti és a képesség, hogy az Excel a mai gyorsan változó üzleti környezetben.

Core tanfolyamok terjed a teljes körű vezetői és vezetői készségek, míg a diákok használhatják választani, hogy dolgozzon ki egy alapos ismerete a számvitel, marketing, pénzügy, emberi erőforrás, vagy a technológia.

Szakmailag által akkreditált Akkreditációs Tanács üzleti iskolák és programok, mi MBA program a diákok igényeinek és érdekeinek. A közös MBA / JD során vizsgálat áll rendelkezésre, mint az Advanced bizonyítványok Financial Planning, szervezeti vezetés, és a számítógépes információs rendszerek.

MBA program céljai

A MBA program biztosít a hallgatók a készségek és ismeretek, hogy hatékonyan vezetők a mai gyorsan változó és versenyképes üzleti környezet. Szakmailag akkreditált Szövetsége által kollégiumi üzleti iskolák és programok, a program biztosítja a szilárd alapot az alapvető üzleti tudományágak. Core tanfolyamok hangsúlyozzák a fejlesztés vezetői készségek, a hallgatók felkészítése a, motiválja, kommunikálni, és a hatékony interakció az ügyfelek, alkalmazottak, és a közösség. Keresztül választani, akkor lehetősége van arra, hogy dolgozzon ki egy mélyebb megértését számviteli, marketing, pénzügy, emberi erőforrás, vagy a technológia.

Az egyéves program magában foglalja a lehetőséget a versenyképes 3-hitel gyakorlat célja, hogy integrálja tantermi tanulás kézzelfogható üzleti problémák és helyzetek, és a hallgatók jelentős szakmai tapasztalattal.

A College of Saint Rose MBA diplomás várhatóan:

 • Ólom, motiválása, és hatékonyan kommunikálni, és kölcsönhatásba lépnek a munkavállalók, az ügyfelek és a közösség;
 • Alkalmazni az etikai megfontolások befolyásoló döntések a szervezet és a közösség;
 • Elemzése helyzetek felismerésére és megfogalmazására problémák, információk összegyűjtése és értékelése, és eléri az optimális következtetések és megoldások;
 • Legyen jártas a tervezés, szervezés, személyzeti, befolyásoló, irányító és fejlődő üzleti és szervezeti stratégia; és
 • Hatékonynak szóbeli, írásbeli és elektronikus kommunikáció.

Az MBA tananyag

 1. Az MBA program áll legalább 36 végzős kredit.
 2. Ha előfeltétel tanfolyam van szükség, a kreditek száma növekedhet, 42 kredit. A diákok számára, hogy folytassa az egyik bizonyítvány lehetőség mellett az MBA, számíthat arra, hogy egy további 6-15 kredit (attól függően, hogy a követelmények az adott tanúsítvány) mellett a 36-42 kredit szükséges az általános MBA
 3. Bármilyen természetesen el lehet tekinteni attól függően, hogy a hallgató. Akár kilenc kredit el lehet tekinteni a hallgatók, akik elvégezték a megfelelő egyetemi kurzusokat minőségű "B" vagy annál jobb egy akkreditált intézmény három éven belül felvétel előtt. A lemondás vizsgálat is szükséges lehet. A pályázóknak be kell nyújtaniuk a szükséges dokumentációt és a forma minden kurzus kívánnak lemondott. Döntéseket az MBA program koordinátor egyeztetve megfelelő kar áttekintése után az összes hallgató átiratok és adatait. Ha a lemondás elfogadásra kerül, egy választható kurzus kell venni a helyére.
 4. A kombináció át, és lemondott tanfolyamok nem haladhatja meg összesen 12 kredit. Legalább 24 végzős kreditet kell venni a tartózkodási.
 5. Minden Saint Rose és átadása posztgraduális képzés vett mértékét követelményeknek kell fejezni hat éven belül.
 6. Ha szükséges, MBA 511, MBA 508 és MBA 509 kell kitölteni a B vagy annál jobb. Ezek előfeltétele kurzusok nem számítanak bele a 36-hitel fokozat követelmény.
 7. MBA 690 kell kitölteni egy fokozatú "B" vagy annál jobb.

MBA Program opciók

A College of Saint Rose háromféle ütemezési lehetőség:

 • Full-Time MBA
 • Egy év MBA

Full-Time opció

Bár egy diák lehet, hogy akár öt tanfolyamot minden félévben, a diák meg kell egy minimális, háromfogásos terhelés (9 kredit szemeszterenként) minden félévben beiratkozott megtartani jogosultságát a Graduate gyakorlat.

Az egyéves MBA

Az egyéves MBA célja, hogy kell kitölteni egy tanév a teljes idejű tanulmányi és ötvözi előmeneteli lehetőségek intenzív munka során. A hallgatók általában befejezni egy szakmai részeként a program lehetőséget.

 • Az egyéves MBA kezdődik a nyár végén, és a diákok teljes kidolgozásában elért tanfolyam (MBA 690), valamint a szakmai elején a következő júliusban. Mértéke időpont lesz, hogy augusztusban.
 • Tanfolyamok lehet ajánlani a nap folyamán vagy este.
 • Graduate Gyakorlat: Az egyéves program magában foglalja a lehetőséget a versenyképes 3-hitel gyakorlat célja, hogy integrálja tantermi tanulás kézzelfogható üzleti problémák és helyzetek, és a hallgatók jelentős szakmai tapasztalattal.

Általános Felvételi Információs

A jogosultság a felvételi a College of Saint Rose diplomás programok alapját általában a következő követelményeknek:

 • Benyújtása a kitöltött jelentkezési és Statement of Purpose körülbelül 300 szó részletezi a kérelmező célok egyetemi tanulmány.
 • Bizonyíték a birtokában egy érettségi foka egy akkreditált intézmény útján nyújtja be a hivatalos átiratát minden graduális és posztgraduális intézmények vettek részt
 • Tudományos és szakmai képesítések posztgraduális tanulmányok, amint azt a két ajánlólevelet.
 • Egy fokozatú pont átlaga 3,0 (egy 4,0 skálán), általános és a nagy egyetemi.
 • Egyéb felvételi kritériumok által meghatározott tanulmányi programok, mint a benyújtási folytatódik, az írás minták, portfóliók, vizsgálati eredmények, és a részvétel az interjúkon vagy felvételi műhelyek.

Az MBA jelentkezési folyamat

A pályázóknak értékelik a lehetséges a siker posztgraduális tanulmányokat. Ez elsősorban határozza előzetes tanulmányi eredmény (GPA) egyáltalán főiskola vett részt. Ha a kérelmező már végzett egy egyetemi GPA 3,0 vagy magasabb, benyújtása GMAT (Graduate Management Felvételi Test) pontszám nem szükséges. Ezen túlmenően, a GMAT a követelménynek a pályázók kezében végzős fok. A pályázóknak teljes egyetemi GPA 3,0 vagy magasabb, nem kell, hogy nyújtson be egy GMAT pontszámot. Azonban, ha az egyetemi GPA alatt van 3.0, GMAT pontszámot kell benyújtani a kérelmet figyelembe kell venni.

Bár ezek értékelése objektív kritériumok fontos szempont a felvételi eljárás, ugyanilyen fontos, hogy a kérelmező a kérelem elkészítéséhez csomagot gondosan és figyelmesen, mint az összes releváns tényezőt figyelembe kell venni a felvételi döntést.

A pályázó feladata összeszerelésére és benyújtása a következő elemeket a pályázati csomag a Doktori és Továbbképzés Felvételi irodai The College of Saint Rose:

 • A kitöltött jelentkezési lapot a szükséges bejelentési díjat;
 • Hivatalos lezárt átiratokat minden iskola részt vett;
 • Ha szükséges, az eredeti GMAT eredményeket meg kell küldeni közvetlenül Graduate Felvételi a College of Saint Rose (kódszám: 2091);
 • Két lezárt tudományos és / vagy szakmai ajánlásait;
 • Személyes esszé; és
 • A jelenlegi önéletrajzát.
 • Bemutató az angol nyelvtudás: Küldje el nekünk TOEFL, IELTS vagy a PTE pontszámokat. A vizsgálat a követelménynek a pályázók, akik korábban szerzett főiskolai vagy egyetemi diploma, az Egyesült Államokban. A College of Saint Rose kínál angol mint második nyelv (ESL) tanulmányok és kínál feltételes elfogadó, akik megfelelnek az összes többi felvételi követelményeket. Feltételesen elfogadta a diákok meg kell mutatni angol nyelvtudás, mielőtt beiratkozott szerezhet.
Program oktatási nyelve:
Angol
This course is Nappali bejárós
Start Date
Duration
1 - 2 Év
Nappali
Helyszínek szerint
Dátum szerint