Master of Business Administration

Általános információk

4 locations available

Program leírás

A Master of Business Administration (MBA) egy 41-hitel órás program célja, hogy megfeleljen a világszerte szüksége van a tudatos, elve-központú vezetés a szervezetek. Az MBA program a gazdálkodók és a gazdasági és etikai vezetők vezetésére törekszik, hangsúlyozza a tudás integrációját és alkalmazását.

Szakirányok:
- Könyvelés
- Alkalmazott menedzsment
- Egészségügyi menedzsment


A hallgatók kapcsolódnak az üzlethez; a kapcsolat elmélyül és kibővül, ahogy a programok folytatódnak. Az új ismeretek, készségek és eszközök gyorsan kialakítják a vezetés alapját az üzleti döntéshozatalban. Ennek érdekében az osztályszerkezet a mindenkori menedzserek számára szükséges minőségi és mennyiségi ismeretekkel foglalkozik.

Az MBA program hangsúlyozza a technikai menedzsment képességek megszerzését a szakértői csoport vagy a menedzsment csapat kontextusában. Minden tanfolyam megköveteli a problémamegoldás egyéni és kooperatív megközelítésének elfogadását. Írásbeli problémaelemzésre van szükség a program egészében, ugyanúgy, mint a prezentációs készségek fejlesztése.

A tanterv az Indiana Wesleyan Egyetem által létrehozott sorrendben fejeződik be. Az egyetem fenntartja magának a jogot, hogy szükség szerint módosítsa a tantervet.

Az MBA diplomás bemutatja a következő képességeket:

1. Komplex üzleti tervek kidolgozása, végrehajtása és értékelése;
2. Értékelje a személyes irányítás erősségeit és gyengeségeit;
3. A napi üzleti tevékenységek tervezése, szervezése és értékelése
maguk és mások. A diplomások az erőforrásokat használják egy
hatékony, hatékony, etikai és humanitárius módon.

Az MBA program hangsúlyozza a technikai menedzsment képességek megszerzését a szakértői csoport vagy a menedzsment csapat kontextusában. Minden tanfolyam megköveteli a problémamegoldás kooperatív megközelítésének elfogadását. Írásos problémaelemzésre van szükség az egészben, valamint a csoportos bemutató készségek fejlesztésében.

A tanterv az Indiana Wesleyan Egyetem által létrehozott sorrendben fejeződik be. Az egyetem fenntartja magának a jogot, hogy szükség szerint módosítsa a tantervet.


Programfókusz

1. Az oktatáshoz a diákoknak különböző üzleti és vezetői pályára van szükségük, és bővíteniük kell a pályafutásuk hatókörét és természetét.


2.. Intenzív tanterv készítése az irányítási tudományban, amely meghatározza a hatékony irányítás kritikus összetevőit, és tükrözi annak a környezetnek a természetét, amelyben az üzleti döntéshozatal nagy része előfordul.

3. Annak érdekében, hogy a hallgatók mind a kvalitatív, mind a mennyiségi készségeket a hatékony vezetői működéshez hozzárendeljék, amint azt a vállalkozások és az ipar felmérési adatai határozzák meg.

4. A viszonylag rövid idő alatt történő nagy mennyiségű információ felülvizsgálatához és elnyeléséhez, a hatékony nyomásgyakorláshoz, valamint az emberek és az anyagi erőforrások hatékony elterjesztéséhez szükséges komplex üzleti problémák pontos diagnosztizálására és megoldására irányuló képességfejlesztéshez.

5. Olyan személyes és etikai összefüggések ismertté tétele, amelyeken belül az üzleti döntéshozatal megtörténik.

6. A diplomások megnövekedett képessége arra, hogy összeegyeztessék a cég konkrét céljait a társadalom szélesebb körű céljaival.

7. Annak érdekében, hogy a hallgatók megértsék a keresztény elvek alkalmazásának fontosságát egy üzleti környezetben.


Utoljára frissítve Szeptember 2017

Az iskoláról

A Főiskola Felnőttképzési és Szakmai tanulmányok (CAPS) szolgálja a felnőtt lakosság körében a különböző programok célja, hogy megfeleljen az oktatási igényeit külön felnőtt közönségnek. Indiana Wesle ... Tovább

A Főiskola Felnőttképzési és Szakmai tanulmányok (CAPS) szolgálja a felnőtt lakosság körében a különböző programok célja, hogy megfeleljen az oktatási igényeit külön felnőtt közönségnek. Indiana Wesleyan Egyetem megérti a különleges követelmények a felnőttek, akik érdeklődnek a fogadó társult, alap-, illetve mesterfokozatot adó oklevél, de ki kell folytatnia ülésén a szakmai és személyes kötelezettségvállalásokat. A programok a főiskola célja a dolgozók felnőttek által ötvöző elméleti és gyakorlati tapasztalattal. Jobban, mint valaha, dolgozó felnőttek választotta IWU's College Felnőtt-és Szakmai tanulmányok. IWU vált a leggyorsabban növekvő egyetem Indiana és az egyik leggyorsabb az USA-ban IWU nőtt több mint 200 százalékkal 1990 óta, hogy oktassák a több mint 11.400 diák idén, akik közül 9000 tanfolyamot online vagy oktatási központokban az Indiana, Ohio, Kentucky és. &nbsp A növekvő népszerűsége programunk tükrözi a design, hogy megfeleljen a különleges oktatási igényeit a felnőtt közönség. Indiana Wesleyan Egyetem megérti a különleges követelmények a felnőttek, akik érdeklődnek a fogadó társult, bachelor vagy master fokozat mellett továbbra is tartani a szakmai és személyes kötelezettségvállalásokat. A programok a főiskola célja a dolgozók felnőttek által ötvöző elméleti és gyakorlati tapasztalattal, és felajánlotta, hogy anyag kényelmes formában. &nbsp A szállítási formától és tantervtől szerkezet kifejezetten a dolgozó felnőtteknek. Graduális és posztgraduális képzési programok kényelmesen kínált este, szombaton, és az online (Interneten keresztül) osztályok. Site-alapú osztályok tartott 11 oktatási és konferencia-központok: Indianapolis (2), Fort Wayne, Shelbyville, Kokomo, és a Columbus, Ind., Louisville-és Lexington, Ky, és a Cincinnati, Cleveland, és a Dayton, Ohio. Osztályok is tartott több mint 80 off-campus helyszíneken Indiana. &nbsp Amellett, hogy oktatási programjai a CAPS nyújt off-campus támogató szolgáltatások használata az összes osztály. A hallgatók férhetnek hozzá speciális egyetemi könyvtári szolgáltatások telefonon, faxon, e-mail vagy postai, és segítséget kapnak a kutatási vagy bibliográfiai kérdéseket. Ez a cél a CAPS nem csak, hogy osztályokat, hanem hogy "kiterjesztett egyetem" tervezték, hogy megfeleljen az igényeinek mind a diákok és a munkáltatók így minőségi oktatást anélkül, hogy a diákok az áttelepülésre. &nbsp Indiana Wesleyan Egyetem által akkreditált felsőoktatási tanulási Bizottság *, és tagja az Észak-Közép-Egyesület. IWU is akkreditálta a Bizottság kollégiumi ápolási Oktatás (CCNE) és a Nemzeti Tanács Akkreditációs a tanárképzés (NCATE). &nbsp CAPS ma több mint 23.000 végzett reprezentatív tanulási partnerségek több mint 500 munkáltató, az iskolai körzetek, vállalatok, egészségügyi intézmények és szervezetek. Kevesebb
Marion , Lexington , Cincinnati , Dayton + 3 Több Kevesebb