Master of Business Administration

Általános információk

2 locations available

Program leírás

Mester üzleti Adminisztráció - MBA

Kihívás magad és karrierje a következő szintre a Coles College of Business MBA-val. A magasan rangsorolt, nemzetközileg akkreditált Kennesaw & Galleria MBA program célja a működő Metro Atlanta professzionális. A részmunkaidős programunkkal akár 18 hónapig is el tudod végezni diplomáját, vagy hat évig.

A KSU-Coles College a közelmúltban a grúziai állami részmunkaidős MBA-t az amerikai hírek és világjelentés alapján rangsorolta.

Te vezetsz, így vagyunk

A Coles College-nál hiszünk abban, hogy többet érünk - és tudjuk, hogy te is tennél. Tananyagunk minden üzleti funkció mélyebb ismeretét biztosítja Önnek, segítve Önt abban, hogy magabiztosan vállaljon magas szintű projekteket és üzleti kezdeményezéseket. Karunk vezetők a saját területükön, így hozzáférést biztosítanak a kutatáshoz és az ötletekhez, amelyekre azonnal pályázhat.

Rugalmas és hozzáférhető

MBA programunkat olyan kényelmes időkben és helyszíneken szállítjuk, amelyek megfelelnek az elfoglalt menetrendnek. A legtöbb kurzus hetente egyszer találkozik az Ön által kiválasztott esti vagy hétvégi foglalkozásokkal. Mind az őszi, mind a tavaszi félévben, valamint a nyár folyamán kínálunk tanfolyamokat.

Ha a "Kennesaw Option" -t választja, akkor a Kennesaw Állami Egyetemen kínált kurzusokat. A legtöbb egyetemi tanfolyamot hetente egyszer kínálják, hétfőtől csütörtökig, 17:00 vagy 20:00 órától. A "Galleria Opció" a Cobb Galleria komplexumban található, hétfőtől-csütörtökig, ahol este 6 órakor kezdődik.

Tanterv

A Coles MBA alaptanterve nyolc kötelező tanfolyamból áll. Ezenkívül négy választani kell (amelyek közül az egyiknek nemzetközinek kell lennie a tartalomban). Három választott (12 óra hitel) lehet bármely 8000-szintű tanfolyam tartalmazza a KSU MBA Program. Választhat, hogy a következő területeken szabja meg a diplomáját: általános menedzsment, műveletek, pénzügy, közgazdaságtan, marketing, vállalkozói tevékenység, üzleti információs rendszerek, nemzetközi üzleti és humán erőforrások.

Tekintse meg a KSU Graduate katalógust a kurzuslistára és a leírásokra. Ha az egyetemi diploma nem üzleti, előfordulhat, hogy a program megkezdése előtt előfeltételeket kell tennie a Könyvelés, a Pénzügy és a Statisztika területén.

MBA hallgatói információ

Gratulálok, hogy elfogadták az MBA programot a Kennesaw Állami Egyetem Coles Business College-ján. A tanulmányok megkezdése előtt:

  • Formálisan fogadja el a felvételi ajánlatot, a Kennesaw Állami Egyetem Graduate Admissions Hivatala által (az MBA felvételi értesítője e-mailben) küldött utasításoknak megfelelően.
  • Győződjön meg róla, hogy minden szükséges előfeltétel teljesült.
  • Hallgatói fiókok beállítása (e-mail, Brightspace, Owl Express).
  • Vegyen részt a tájékozódásban.
  • Kapcsolja be az immunizálási dokumentumokat.
  • Frissítse a kutatási és esettanulmány-elemzési készségeket.
  • Keresse meg a szakdolgozatokat és eljárásokat a graduális katalógusban.

Nem sokkal azután, hogy hivatalosan elfogadtuk a felvételi ajánlatot, érdemes megkapni az e-maileket, amelyek tájékoztatást nyújtanak az előfeltételek teljesítésének igazolásáról és az Új Tanulói Orientációról. Az MBA New Student Orientation kötelező. Ez egy két részből álló tájékozódás, amely tartalmaz egy tájékoztató munkamenetet és egy műhelyt. Az ülést megkönnyíti az MBA programigazgatás. A beszélgetés témái közé tartozik a program elvárásai, az osztálykiválasztás, a fokozatos nyomon követés, a regisztrációs eljárások, az alumni szolgáltatások és más fontos információk. Lehetőség lesz a Q & A számára is. Ha nem kapja meg ezeket az e-maileket a belépési ajánlat elfogadását követő 4 munkanapon belül, kérjük, lépjen kapcsolatba Dan Audia, MBA Programok felvételi igazgatójával.

Kennesaw / Galleria MBA 2018 tavasz A tájékozódás december 2

Ennek a tájékozódásnak az a célja, hogy képes legyen gondoskodni az összes adminisztratív kérdésről, és megtudhatja, hogy milyen forrás áll rendelkezésére az Ön tanulmányai során, hogy az első napig az osztályba jusson, és legyen kész tanulni.

Tanácsadás

A KSU MBA program rendkívül rugalmas. Tudod testre szabni az oktatásod a saját tempójára és érdeklődésedre. A programot 12 hónap alatt átválthatod úgy, hogy teljes órákat veszel fel minden órában, vagy lassabban, ha csak egy-két órát veszel minden félévben. Tudod koncentrálni választani egy adott területen a tanulmány, vagy beiratkozik egy sor tanfolyamok bővítése az oktatás.

Ön irányíthatja Coles MBA tapasztalatait.

Kérjük, használja a Graduate katalógust és az osztályok ütemtervét, hogy segítsen döntéseket hozni arról, hogy mely kurzusokat kell választani, mikor kell elvenni őket, és hol veheti őket. Az Ütemezési munkalapon és az alapvető kurzusütemezésen az alábbiakban felsorolhat egy hosszú távú tervet a program befejezésére.

Ha bármilyen kérdése van, vagy szeretne belépni a tanulmányi programba, kérjük, forduljon Tanya Mosley-hoz, az MBA igazgatóhelyetteséhez.

Bejegyzés

A regisztrációs tevékenység meghatározott időtartam alatt megengedett. Kérjük, olvassa el az Akadémiai Naptárt a megnevezni kívánt kifejezéshez, hogy jegyezze fel ezeket az időszakokat. Ellenőrizze az időbejegyzéseit a "Regisztráció" lapon az Owl Express alatt, hogy megtekinthesse a megadott regisztrációs időszakot. Az alábbi bemutató segít a regisztrációs képernyők navigálásában is.

1. LÉPÉS - Keresse meg a TANFOLYAMATRA vonatkozó ütemtervet az ütemezési beállítások meghatározásához.

2. LÉPÉS - Menjen az OWL EXPRESS programba, hogy regisztráljon a kurzusokra.

MBA karrier menedzsment

A döntése, hogy megkapja az MBA-t, nagy lépés. Rengeteg időt, erőforrást és személyes elkötelezettséget igényel. Győződjön meg róla, hogy az erőfeszítéseidet az MBA Karrier Menedzsment irodánk használatával fizeti ki. Ez az iroda biztosít Önnek erőforrásokat, eszközöket, ismereteket és 1-az-1-es karrierlehetőséget, hogy tájékozott döntést hozzon a karrieréről, és dolgozzon ki átfogó stratégiát a cél elérése érdekében.

Koppintás a KSU hálózatába

  • Kapcsolat a Coles-tel a LinkedIn-en - Növelje személyes és professzionális hálózatát. Keressen más hálózatokat a Coles-on belül, például MBA, EMBA, Alumni és így tovább.
  • Használja a diák státuszát a Coles College Professional Events ingyenes eléréséhez RSVP-vel.

Petíció a diplomáshoz

Küldje el a petíciót, hogy befejezze a szemesztert, mielőtt befejezi a diplomáját. Az érettségi határidőket és az utasításokat be kell tartani. A kísérleti diplomások információi megtalálhatók a kezdő weboldalon.

Utoljára frissítve November 2017

Az iskoláról

Üdvözöljük az új KSU Kennesaw State University egy átfogó egyetemi elismert a vállalkozói szellem, a globális szerepvállalást és a közösségi érzést. Mivel Grúzia harmadik legnagyobb egyetem és az egyi... Tovább