Read the Official Description

AACSB Accredited

MSU Denver részmunkaidős, rugalmas Master of Business Administration program biztosít a hallgatók számára a hozzáférhető, rugalmas, magas színvonalú MBA révén kiválóság tanítás, az egyéni figyelem és a gyakorlati tapasztalat kivételes értéket. Az AACSB-akkreditált MBA megfizethető tandíjat, szakosodott szakmai fejlődést és kiterjedt hálózati lehetőségeket kínál. Nincs kitüntetett tézis és nincs előfeltétel a beiratkozáshoz.

 • A College of Business az AACSB által akkreditált, a világ üzleti iskolái mindössze 5 százalékával.
 • Tanfolyamokat kínálnak az egyetemen az esti órákban néhány hibrid és online lehetőséggel.
 • Az osztályméret átlagosan kevesebb mint 30 hallgatót tesz ki, hogy biztosítsa a személyes figyelmet, és lehetővé teszi a hálózatépítést és a közösségépítést.
 • Tapasztalatot fog szerezni az üzleti szakemberekkel való interakció, az alkalmazásorientált projektek és az ügyfelek tanácsadásával.
 • Válasszon koncentrációt a stratégiai üzlet, az üzleti elemzés vagy a számvitel nagy igényű területein.
 • Az MSU Denver MBA értékes vezető Colorado-ban egy kiváló minőségű programot ésszerű áron.

Tanterv

Teljesítenek 37 félév órát az MBA fokozatra:

 • Egy hiteles óra alapalapítvány,
 • 27 félév óra szükséges alap tanfolyamok,
 • Kilenc félév óra a koncentrációért.

Koncentrációja

 • Stratégiai üzleti koncentráció
 • Business Analytics Koncentráció
 • számviteli koncentráció

Stratégiai üzleti koncentráció

A stratégiai üzleti összefonódás befejezése lehetővé teszi Önnek, hogy elemezze a vállalati erőforrásokat, a vállalati működést és a környezeti hatásokat. Meg fogja tanulni megérteni a vállalat makroökoncepcióját a szervezet előtt álló kérdések egyértelmű meghatározásával, az információk elemzésével, a lehetséges cselekvési tervek meghatározásával és egy cselekvési terv végrehajtásával. Képes leszek vezetni a stratégiai tervezési folyamatot, irányítási osztályokat vagy osztályokat, és / vagy szolgálhatnak a végrehajtó csapatokon. Ez a koncentráció bármely iparágban, kormányzati szervezetnél és non-profit szervezetnél alkalmazható.

Business Analytics Koncentráció

Az üzleti elemzés koncentrációjának befejezése lehetővé teszi az adatok szervezéséhez, modellezéséhez és elemzéséhez szükséges készségeket, és számos gyakorlati platformon nyújt gyakorlati tapasztalatokat. Képesek lesznek adatelemzői szerepkörökre vagy adatkezelői vezetői szerepekre. Az Ön feladata az adatelemzők kezelésétől a más, adatigényes funkcionális területek kezeléséig terjedhet, mint például a marketing. Ez a nagy igényű, növekvő karrier az iparágakban, beleértve, de nem kizárólagosan, a csúcstechnológiát, a távközlést, a sportot, az oktatást és az egészségügyi ellátást.

Alkalmazás

Azok a pályázók, akik valamely regionális szinten akkreditált kollégium vagy egyetem alapképzésében szerezhetnek diplomát, kérhetik az MSU Denver MBA programját. Minden felvételi döntést egy MBA felvételi bizottság hoz.

A hallgatók többsége azt tanácsolja, hogy két vagy több éves munkatapasztalatot nyerjen, mielőtt az MBA programra jelentkezne, mivel a tapasztalat egyik legfontosabb része a diákoktól való tanulás és hálózatépítés.

Program taught in:
Angol
This course is Tanulás On-line és a Campuson (kombinálva)
Start Date
jan. 2019
Duration
2 Év
Part-time
Price
Deadline
By locations
By date
Start Date
jan. 2019
End Date
Application deadline

jan. 2019

Location
Application deadline
End Date