Master of Business Administration

Általános információk

Program leírás

Az MBA program a National-Louis Egyetem College of Management és Business kínál különböző kurzusokat, amelyek bemutatják a tapasztalt szakember a pénzügyi / számviteli / gazdasági készségek, valamint a gyakorlati emberek / vezetői képességek sikeréhez a mai egyre összetettebb szervezeti beállítások. Ezeket a tanfolyamokat úgy tervezték, hogy inkább gyakorlati problémákat, mint elméleti kérdéseket tegyenek fel, hogy a hallgatók képesek legyenek új ismereteiket és készségeiket a munkakörülményeikre szinte azonnal alkalmazni. Továbbá, a kurzusok szekvenciája folyamatosságot biztosít, és közös témákat és szálakat tartalmaz. Ezek a témák és témák közé tartoznak a kommunikációs kérdések, a sokszínűség kérdései, a jog és az etika, valamint a stratégiai gondolkodás és a vezetői képességek. Ez a program arra szolgál, hogy olyan felnőtteket szolgáljon fel, akik összetett, nyilvános és privát, nonprofit és profitorientált szervezetekben dolgoznak, és segítenek nekik hatékonyabb munkavégzésben a feletteseikkel, társaikkal és alárendeltjeikkel azonosítani, tisztázni és megoldani szervezeti célok és problémák.

Ez az MBA program felajánlott kiválasztott helyeken kényelmes dolgozó felnőttek, akik találkoznak kohorsz csoportok, amelyek együtt maradnak az egész program.

MBA programunkat három innovatív formában kínáljuk: az osztályban (webes továbbfejlesztett), online és hibrid. A diákok a programon keresztül haladnak, 15-20 különböző tanulókból álló csoportokkal, akik tükrözik a munkahelyen lévõ csapatokat. A tanfolyamok hetente egyszer találkoznak az osztályos formátumban, ahol a szemtől-szembeni tanfolyamot támogatja a webes tanteremben való részvétel, amely bármikor és bárhonnan elérhető. Az online formátumú oktatást webalapú tanulási platformunkon keresztül végezzük. Az online tanfolyamok nagyon hasonlítanak az osztálytermi tanfolyamokra, és meghatározott kurzusokhoz kötődő célokat tartalmaznak. A legmodernebb eszközök, mint a streaming média és a stratégiai menedzsment szimulációk növelik a tanulást. Hibrid formátumunk innovatív kombinációkat kínál az osztályunkban és az online formátumokban.


MBA hallgatók képesek lesznek választani három koncentráció:

Általános menedzsment koncentráció, Pénzügyi koncentráció,
és a marketingkoncentráció

Utoljára frissítve okt. 2017

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket

Az iskoláról

Az üzleti világ munkakörnyezet gyorsan változik, egyre inkább globális versenyben, a technológiai fejlődés, amelyek forradalmasították a üzletvitelünket. A Nemzeti-Louis University College Gazdálkodá ... Tovább

Az üzleti világ munkakörnyezet gyorsan változik, egyre inkább globális versenyben, a technológiai fejlődés, amelyek forradalmasították a üzletvitelünket. A Nemzeti-Louis University College Gazdálkodás és, kombináljuk a tipikus egyetemi tanteremben tapasztalat és a valóság az üzleti világban. Karunk tanít menedzsment elméletek és koncepciók, amelyek közvetlenül hasznos az Ön számára a munkát azzal a céllal, hogy vegyenek részt a tehetséges egyének és üzleti szervezetek egy erős és kifizetődő tanulás és a felfedezés folyamatát. Fejlesztünk vezetőit, hogy excel a folyamatosan változó piacon a gondolkodó stratégiai kapcsolatos kérdések megoldására és kihívásokra, míg a hasznosítása lehetőségeket. A több helyen és rugalmas ütemezés kínálatát elkötelezettségünket a dolgozó felnőttek soha nem volt erősebb. Kevesebb