Az MBA program a National-Louis Egyetem College of Management és Business kínál különböző kurzusokat, amelyek bemutatják a tapasztalt szakember a pénzügyi / számviteli / gazdasági készségek, valamint a gyakorlati emberek / vezetői képességek sikeréhez a mai egyre összetettebb szervezeti beállítások. Ezeket a tanfolyamokat úgy tervezték, hogy inkább gyakorlati problémákat, mint elméleti kérdéseket tegyenek fel, hogy a hallgatók képesek legyenek új ismereteiket és készségeiket a munkakörülményeikre szinte azonnal alkalmazni. Továbbá, a kurzusok szekvenciája folyamatosságot biztosít, és közös témákat és szálakat tartalmaz. Ezek a témák és témák közé tartoznak a kommunikációs kérdések, a sokszínűség kérdései, a jog és az etika, valamint a stratégiai gondolkodás és a vezetői képességek. Ez a program arra szolgál, hogy olyan felnőtteket szolgáljon fel, akik összetett, nyilvános és privát, nonprofit és profitorientált szervezetekben dolgoznak, és segítenek nekik hatékonyabb munkavégzésben a feletteseikkel, társaikkal és alárendeltjeikkel azonosítani, tisztázni és megoldani szervezeti célok és problémák.

Ez az MBA program felajánlott kiválasztott helyeken kényelmes dolgozó felnőttek, akik találkoznak kohorsz csoportok, amelyek együtt maradnak az egész program.

MBA programunkat három innovatív formában kínáljuk: az osztályban (webes továbbfejlesztett), online és hibrid. A diákok a programon keresztül haladnak, 15-20 különböző tanulókból álló csoportokkal, akik tükrözik a munkahelyen lévõ csapatokat. A tanfolyamok hetente egyszer találkoznak az osztályos formátumban, ahol a szemtől-szembeni tanfolyamot támogatja a webes tanteremben való részvétel, amely bármikor és bárhonnan elérhető. Az online formátumú oktatást webalapú tanulási platformunkon keresztül végezzük. Az online tanfolyamok nagyon hasonlítanak az osztálytermi tanfolyamokra, és meghatározott kurzusokhoz kötődő célokat tartalmaznak. A legmodernebb eszközök, mint a streaming média és a stratégiai menedzsment szimulációk növelik a tanulást. Hibrid formátumunk innovatív kombinációkat kínál az osztályunkban és az online formátumokban.


MBA hallgatók képesek lesznek választani három koncentráció:

Általános menedzsment koncentráció, Pénzügyi koncentráció,
és a marketingkoncentráció

Program oktatási nyelve:
  • Angol
Ez a kurzus On-line, Nappali bejárós
Start Date
Duration
21 hónapok
Részidős oktatás
Helyszínek szerint
Dátum szerint