Master of Business Administration

Általános információk

Program leírás

A DeVos Graduate School Northwood Egyetem termel MBA, akik tovább lesz vezetők a mai globális, a szabad vállalkozásra társadalomban.

A diákok részt vesznek a nevelési és transzformációs út, amelynek alapja a Northwood Idea, Northwood Egyetem oktatási eredmények, és egy egyedülálló, diák-központú tanulási modell.

A DeVos élményt teremt a rendkívül hatékony vezetők egy folyamat a személyes és szakmai átalakulást alapuló, egységes tanterv és diák-központú tanulási módszer.

MBA programok a különböző formátumok és földrajzi kínálnak. Minden programot megosztani konkrét tudományos diákköri eredményei elérésében fejlett üzleti érzéket, a kritikus gondolkodás, és személyes hatékonyság képességek.

MBA Northwood Egyetem átalakítja a diákok a rendkívül hatékony vezetők és menedzserek azokkal a készségekkel,:

  • Megtalálni és kijavítani a problémát
  • Azonosítani és kihasználni a lehetőségeket
  • Hozzon létre egy jövőkép és másokat, hogy kövessék
  • Emelje fel a teljesítményét a beosztottak, társaik, és felettesei

Pontosabban, a diákok fogja érni a következő eredményeket:

Üzleti érzéket

Sikeres diákok bizonyítani, hogy képesek a üzleti koncepciók hatékony azonosítására és megoldásokat kínál a komplex problémák a szervezeteken belül.

Kritikai gondolkodás

Sikeres diákok tanúbizonyságot kritikusan értékeli az alternatív magyarázatok szervezési kérdések és a lehetséges megoldásokat.

Személyes hatékonyság

Sikeres diákok fogja bemutatni a személyes viselkedés szükséges, hogy hatékonyan vezetni, végrehajtására és értékelésére tevékenységet belül és a szervezetek.

MBA Programok Opciók

Gyorsított MBA

Keres egy nappali MBA program Michigan? A DeVos gyorsított MBA program egy dinamikus 12 hónapos hétköznap napközben tananyag. A tananyag célja a diákok a különböző szintű szakmai tapasztalat és egy sor egyetemi tudományág. A gyorsított MBA program kínálják a Midland, Michigan helyét.

Hagyományos MBA

A 24 hónapos hagyományos MBA szak célja a dolgozó szakemberek számára, akik lehet, hogy az idő elkötelezettségét a nap folyamán, és készek befektetni 12-18 óra hetente az olvasás és előkészítés (amellett, hogy részt osztályok), valamint további időt elhelyezésére tanulmányi csoport tevékenységét és hozzájárulás, valamint a virtuális osztályteremben környezetben.

Northwood megérti, hogy dolgozó felnőttek eltérő személyes és szakmai igényeket, a hagyományos MBA rugalmasságot biztosít az Ön életstílusához. Ez a program a legjobb azok számára, akik lehet, hogy egy következetes heti elkötelezettségét, hogy részt vegyen a szükséges osztályú ülés. A leendő hallgatók személy található jelentős szakmai tapasztalattal. Hagyományos MBA hallgatók szeretnének elérni a további tudás, a megértés és készségek szükségesek, hogy előre a saját karrierjük.

A hagyományos MBA program szállított a mi Midland, Michigan és Cedar Hill, Texas helyeken.

Esti MBA

A 24 hónapos DeVos Evening MBA program célja a dolgozó szakember, aki tudja, hogy az idő elkötelezettség egy este heti órarend és készek befektetni 12-18 óra hetente az olvasás és előkészítés (amellett, hogy részt osztályok), plusz időt elhelyezésére tanulmányi csoport tevékenységét és hozzájárulás, valamint a virtuális osztályteremben környezetben.

A személyes és a szakmai feladatokat a felnőtt tanulók az oka DeVos kínál esti program. Ez a program a legjobb azok számára, akik lehet, hogy egy következetes elkötelezettségét, hogy részt vegyen a szükséges osztályú ülés. A leendő hallgatók személy található jelentős szakmai tapasztalattal. Dolgozó szakember MBA hallgatók szeretnének elérni a további tudás, a megértés és készségek szükségesek, hogy előre a saját karrierjük.

Az Evening MBA program szállított egy este hetente minden a mi Midland, Belleville, Lansing, Grand Rapids és Troy, Michigan; és Cedar Hill, Texas helyeken.

Hétvégi MBA

A 24 hónapos DeVos hétvégi MBA program célja a dolgozó szakember, aki tudja, hogy az idő elkötelezettség a négy hétvégén per nyolc hetes távon (péntek 9/6 óráig, szombat, 08:00 -2 óra), és készek befektetni 12- heti 18 órát az olvasás és előkészítés (amellett, hogy részt osztályok), valamint további időt elhelyezésére tanulmányi csoport tevékenységét és hozzájárulás, valamint a virtuális osztályteremben környezetben.

A személyes és a szakmai feladatokat a felnőtt tanulók az oka DeVos kínál hétvégi program. Ez a program a legjobb azok számára, akik lehet, hogy egy következetes elkötelezettségét, hogy részt vegyen a szükséges osztályú ülés. A leendő hallgatók személy található jelentős szakmai tapasztalattal. Dolgozó szakember MBA hallgatók szeretnének elérni a további tudás, a megértés és készségek szükségesek, hogy előre a saját karrierjük.

A hétvégi MBA program szállított a mi Midland, Lansing, Grand Rapids és Troy, Michigan; és Cedar Hill, Texas helyeken.

Utoljára frissítve November 2015

Az iskoláról

The mission of Northwood University is to develop the future leaders of a global, free-enterprise society.

The mission of Northwood University is to develop the future leaders of a global, free-enterprise society. Kevesebb