Master of Business Administration

A program vezető a Master of Business Administration (MBA), különös hangsúllyal az információs technológia és a nemzetközi üzleti kínálja a School of Business Administration. Úgy tervezték, hogy oktassák a tanulókat a vezetői szerepek magán-, állami, illetve non-profit szektor a gazdaság.


MBA Választani

Minden MBA hallgatók ki kell tölteniük legalább 15 kredit választani. Ezek közül az egyik persze kell egy olyan informatikai választott, és az egyik kell egy nemzetközi választott. A fennmaradó kilenc kreditet lehet levonni MBA nyílt vagy meghatározott választható kurzusokat a School of Business Administration, vagy az elismert kurzusokat más egységek az egyetem. Minden MBA választani számozott meg a 600 szinten, kivéve a választani részeként kínálják, a Master of Számviteli Program.

MBA összefonódása
Ha egy MBA hallgató szeretne jobban strukturált választani, ezek közül az egyik szerint az MBA koncentráció alább felsorolt. Egy osztály nem számít felé több, mint egy koncentrációs. Koncentráció jogosultság függ a hallgató program követelményeinek.

- Számvitel Koncentráció
- Business Economics koncentráció
- Vállalkozói koncentráció
- Pénzügyi Koncentráció
- Pénzügyi Információs Rendszerek
- Az emberi erőforrás menedzsment Koncentráció
- Vezetői Információs Rendszerek Koncentráció
- Marketing Koncentráció
- Termelés / Operations Management Koncentráció
- Nemzetközi Üzleti koncentráció

Program oktatási nyelve:
  • Angol

1 további kurzus Oakland University School of Business Administration »

Ez a kurzus Nappali bejárós
Helyszínek szerint
Dátum szerint