Master of Business Administration

Általános információk

Program leírás

Bostonban található Massachusetts, Simmons School of Management kínálja az egyetlen AACSB-akkreditált MBA program kizárólag a nők, a legnépszerűbb, országosan elismert vállalkozói program, vezetői fejlesztési programok célja, hogy elősegítse a nők az üzleti, egyetemi és kombinált képzési programok, világszínvonalú női vezetői konferenciát, élvonalbeli kutatást és gondolkodási vezetést a nőkhöz, vezetéshez és vezetéshez kapcsolódó kérdésekben.

Program Options

A Simmons MBA célja, hogy illeszkedjen a forgalmas élet és a különböző helyzetek a nők. Ezért különféle teljes munkaidős és részmunkaidős programlehetőségeket kínálunk. Függetlenül attól, hogy milyen pályát választasz, ugyanazt a magas iskolai végzettséget kapod, ugyanabból a tantervből, ugyanaz a kiváló oktatói csapat. A hallgatók számára rugalmasabb rugalmasságot biztosítunk, a rendszeres kurzusok mellett tömörített tanfolyamokat, hibrid tanfolyamokat és podcastokat is kínálunk.

Tanterv

A szigorú tanterv, amely felépíti a készségeket A Simmons integrált MBA tantervét gondosan tervezték annak biztosítására, hogy a készségek együttesen jöjjenek létre és erősödjenek az egész program egészében. Az MBA program nyitva tart egy héten az opcionális készségépítő műhelyek és az általános orientációs foglalkozások minden hallgató számára. Az órák első hetében a diákok az Alapítványok üzleti életét, egy egyhetes tanfolyamot vezetik be, amely bemutatja a diákokat a tanterv struktúrájához és fogalmaihoz - és egymáshoz is. Az üzleti alapok Egy egyhetes bevezető kurzus - a Simmons MBA-alapok üzleti kurzusának megnyitása helikopteres áttekintést ad egy általános menedzsment funkciókról, és bemutatja a programunk által lefedett különböző analitikus kilátásokat. Alapozó kurzusok A diákok kidolgozzák a szükséges készségeket, amelyeknek hatékony igazgatónak kell lenniük, beleértve az analitikus készségeket, mint például a stratégiai gondolkodás, a számvitel, a közgazdaságtan és a mennyiségi elemzés, valamint a viselkedési készségek, mint például a kommunikációs és vezetési stratégiák. Haladó tanfolyamok A diákok szakterülete a stratégiai szintű vezetéshez és irányításhoz szükséges fegyelmi eszközök és ismeretek. Gyakorlatok A nyár folyamán jellemzően gyakoriak a gyakorlatok (bár nem kötelező). Lehetővé teszik a hallgatók számára, hogy alkalmazzák a felkészült készségeket, miközben egyedi iparági ismeretekkel rendelkeznek Integrált kurzusok Ezek a "kőfejtő" tanfolyamok tanítják a diákokat arra, hogy különböző tudományokból származó eszközöket és ismereteket vonzzanak a stratégiai problémák, problémák és lehetőségek kezelésére. Koncentrációk és választók A diákok testreszabása fokát kiválasztásával a mi 7 kijelölt koncentrációk vagy a saját szakterületének tervezésével kiválasztva a listát a fejlett választani.

Utoljára frissítve szept. 2017

Az iskoláról

Simmons School of Management is located in Boston, Massachusetts, and offers three Graduate-level business programs: the MBA, Health Care MBA, and Masters of Science in Management programs. It is the ... Tovább

Simmons School of Management is located in Boston, Massachusetts, and offers three Graduate-level business programs: the MBA, Health Care MBA, and Masters of Science in Management programs. It is the leading center for innovative teaching, research, and discourse on women, leadership and management. Kevesebb